alles oke

afspraken meer dan nagekomen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

goede service ondanks gemis garage Ruurlo

Prettig met de mogelijk, dat de wagen door monteur Henk meegenomen kan worden vanuit Ruurlo. Daarnaast een correcte feed-back van Henk, die zelf de wagen onder handen heeft gehad.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zoals altijd verliep alles probleemloos.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zeer prettige ontvangst. Heel goed contact met de monteur. Voor mij een vertrouwd adres.

Voor mij een vertrouwd adres. Zeer prettige ontvangst. Heel goed contact met de monteur.

Gewoon erg goed en volgens afspraak

Gewoon erg goed en volgens afspraak

Zoals altijd prima service

Straalt vertrouwen uit.

Prima garage.

Heb reeds mijn verhaal doorgegeven en wil liever niet in herhaling vallen. Naar genoegen opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

De storing aan auto werd snel en vakkundig verholpen. Na een proefrit door Niek werd de auto in orde bevonden. We werden telefonisch op de hoogte gesteld van de werkzaamheden waarna we de auto weer konden ophalen.

Uitstekend.

Goede communicatie. Prima service.

Mijn Volvo was voor een APK keuring daar

Wederom prima geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Fijn dat er open wordt gecommuniceerd over de werkzaamheden, onderdelen en kosten. Monteur neemt de tijd om met behulp van fotos werkzaamheden die te nemen. Zo zie ik het graag.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Heel positief en geheel volgens verwachting

Plezierige ontvangst. Correcte uitvoering en oplossing van gemelde software upgrade.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goed geluisterd naar de wensen van de klant Prima haal/breng service

Vriendelijk geholpen, alles volgens afspraak

Vriendelijk geholpen, alles volgens afspraak

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Keurig, professioneel en serviceniveau zoals gewend

Voldoet aan mijn verwachtingen. Zie ook hierboven.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

na een klacht prima opgepakt mn de door Edwin

prima opgelost en nu ook de storing verholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Heb er op gewacht, is prima verlopen

Geen bijzonderheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Helemaal goed, geen op- of aanmerkingen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Vriendelijk, vakkundig en vlot geholpen

Met mijn oudere Volvo voel ik me toch steeds welkom. Kennis van zaken is prima in orde ook al is het een niet gebruikelijke motor. Werkzaamheden altijd conform afspraak met een duidelijke, uitgebreide uitleg en tarieven zijn keurig. Top service!

Perfecte service

Leenauto werd ijsvrij gemaakt op eigen initatief, daarnaast auto netjes gewassen en goede communicatie!

Zoals altijd uitstekend!

Mooie zaak! Geen straf om even rond te lopen als je dan toch moet wachten tot je auto klaar is. Daarnaast zijn er ook prettige werkruimtes en goede koffie. Je wordt heel prettig ontvangen bij binnenkomst en serieus genomen. Kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen! Ik rij mijn Volvo met veel plezier van Utrecht naar Doetinchem voor mijn onderhoud. Bedankt voor jullie inzet en tot de volgende!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Goed onderhoud, en goed overleg met persoonlijke monteur

Onze Volvo weer voor onderhoud en APK in Hengelo geweest, alle zaken die ik graag wilde zijn gebeurd en ook was er ook nog wat extra tijdens de beurt, eerst netjes overlegd en ook de kosten waren besproken waardoor je een eerlijk antwoord krijgt. Fijne persoonlijke communicatie met mijn vaste monteur, die ook mijn vragen goed kon beantwoorden en ervoor zorgde dat de Volvo s'avonds weer netjes thuis klaar stond. Persoonlijke monteur is echt fijn, en die ook je Volvo netjes verzorgt en beheert op de dag dat hij in Hengelo staat voor onderhoud. Volvo for ever! Maar dat doen we al 34 jaar bij dit merk...

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Er lijkt iets gewijzigd in sfeer

Ik proef een verandering in sfeer en zou daarover graag eens van gedachten willen wisselen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Altijd een oplettende monteur die vooruit kijkt.

De monteur zag meer aankomende gebreken dan ik verwacht had. maar die wel weer van belang zijn dat ik veilig op de weg rijd. En dus niet onderweg stil komt te staan met pech. Wel een kostenpost maar ik kan weer veilig de weg op.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Vriendelijke ontvangst en vlotte service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.