zeer goede klantgerichte dienstverlening

Vooraf is duidelijk wat de beurt inhoud, met een prijsindicatie. Tijdens de werkzaamheden wordt goed geïnformeerd wat ze aan bijzonderheden tegen zijn gekomen en in overleg inkl.meerprijs, wat te doen. Ook tijdens de wachttijd is er een prettige sfeer, met goede koffieverzorging. De totale indruk van het bedrijf straalt kwaliteit uit. Als klant ben ik erg tevreden en mijn auto denk ik ook.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Positief

Positief, met één opmerking in het verleden werd ik altijd aangenaam verrast dat bij een grote beurt/jaarbeurs mij auto altijd keurig gewassen weer klaarstond. Dit heb ik helaas dit jaar gemist

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Uitstekende garage, prima personeel.

Zoals altijd perfect geholpen, prima informatie wat er gaat gebeuren en hoe het vervolgens afgehandeld is is keurig en volgens afspraak. Kortom: prima!

Heel prettig

Fijne ontvangst en altijd kundig geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Prettige ontvangst in combinatie met een goede service en een duidelijke uitleg achteraf.

Prettige ontvangst die voelt als thuiskomen. Service aan de auto altijd uitstekend. Onverwachte problemen worden altijd vooraf gemeld i.c.m. mogelijke alternatieven. Na de beurt altijd een duidelijke uitleg.

Blij als een kind

Voor de kleine beurt bleef ik wachten bij de garage; een fijne huiselijke hoek, prettige werkruimtes, goede koffie en vers fruit aanwezig. Een warm welkom bij de receptie en een heldere uitleg van de monteur na afloop van de beurt. Mijn zoontje van drie ging mee en werd enorm in de watten gelegd. De anderhalf uur vloog voorbij en mijn zoontje moest huilen omdat hij niet meer weg wilde. Een ervaring die mijn verwachtingen over het wachten op een kleine beurt enorm heeft overtroffen.

Goed service

Alles verloopt goed en afspraak is afspraak. Iedereen is vriendelijk en de koffie is heerlijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Prima afspraken goed nagekomen.

Prima ontvangen bij de receptie. De faciliteiten tijdens wachten zijn goed. Wat door mij zeker op prijs wordt gesteld is dat de monteur zijn bevindingen met mij deels. Super

Perfecte service

Ik ben keurig telefonisch in kennis gesteld van het onderhoud en bij ophalen van de auto een uitleg van de gedane werkzaamheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Prima en bijzonder snel geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goede service en een prettige werkplek toen ik moest wachten.

Tijdens het wachten op een kleine beurt, heb ik kunnen werken in een kantoor (afgesloten) + lekkere koffie. Heb dit als erg prettig ervaren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Je wordt altijd prima geholpen

Doe wat je zegt, zeg wat je doet. Een motto wat ik altijd gebruik. Denk zelf dat de service vanuit Volvo Harrie Arendsen hier prima bij aansluit. Tis altijd correct en binnen de gestelde tijden. Bijzonderheden worden gecommuniceerd. Wat wil je nog meer?

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer klantvriendelijk en staan voor de beste kwaliteit!

Via internet een passende Volvo gevonden. We hebben een afspraak gemaakt voor een proefrit en werden zeer gastvrij ontvangen met goede koffie. Na een geslaagde proefrit besloten tot aankoop. Autobedrijf Arendsen staat voor het leveren van kwaliteit, Voor het uitvoeren van onderhoudspunten werd niks niet moeilijk gedaan! Ook kon de auto vlot afgeleverd worden. Wij zijn zeer tevreden en vol lof!

Nette services

De auto werd netjes op tijd opgehaald en terug gebracht. Beurt en reparaties conform afspraak uitgevoerd. Tenslotte de auto was netkes gewassen. Opmerking -- de huur kosten van 50,00 euro voor een leen auto is m.i. erg hoog. Een gratis leen auto past beter bij de geboden service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer goed, makkelijk een afspraak te maken. Toegankelijk

Een kritische opmerking, Arendsen als locatie Ruurlo, mis ik. Je kon voor een kleine reparatie even snel naar Ruurlo, waar je de medewerkers kende en je altijd snel geholpen werd. De koffie stond klaar. Als je in Lochem woont doe je dit niet zo snel om even naar Doetinchem te rijden. Wel geef ik toe dat als je auto toch voor een reparatie of APK naar Doetinchem moet, je auto opgehaald en gebracht wordt. Mijn opmerking, houdt de Ruurlo-sfeer, de gemoedelijkheid en de toegankelijkheid in de gaten.

uitstekend

goede ontvangst, auto heeft de afgesproken onderhoudsbeurt gekregen en is netjes gewassen en schoon afgeleverd. De auto rijdt weer als een zonnetje.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zoals altijd uitstekend !

Zoals hierboven beschreven.

Klantgericht

Altijd een plezier. Vriendelijk , kwaliteit en lekkere koffie!

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Alles klopt

Prima voor elkaar, goede werkplek met prima koffie waardoor je gewoon kunt doorwerken tijdens het wachten op de auto.

goed en prijzig

goed advies prijzig kwalitatie uitstekend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Ik word geholpen zoals dat mag verwachten

Goed/uitstekend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goede service, heldere uitleg en prima koffie :-)

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

zeer vriendelijke mensen die weten wat service is

servicebeurt en velgenwissel gedaan tot grote tevredenheid

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.