Volgens afspraak en goede communicatie

Alle onderhoudsbeurten gaan volgens afspraak en de monteur neemt persoonlijk contact op om te vertellen wat er eventueel aan bijzonderheden gevonden wordt. Dat werkt erg prettig want bij vervolg vragen, krijg je ook direct een professioneel antwoord. Altijd duidelijk.

Duidelijk/rustig/ enthousiast/ liefhebber

De reden om voor Harrie Arendsen Almelo te kiezen. Voel mij welkom !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Als het prima is, hoeft dat geen verdere uitleg

Fijne ervaring en service

Zonder afspraak even naar binnen vanwege een bandenspanning-melding. De band bleek lek te zijn en is direct gerepareerd! Vriendelijke ontvangst met koffie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

uitstekend

Een woord en dat is vertrouwen. En dat is er bij Harrie Arendsen, in Ruurlo waar ik mijn Volvo heb gekocht en nu in Almelo. Kom nooit voor verrassingen te staan. Alles gaat in overleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

snel en goed geholpen bij probleem met de brandstofpomp

probleem met de voortstuwing werd snel en goed gediagnosticeerd. bleek een defecte brandstofpomp te zijn. de enige vraag die voor mij overbleef was hoe het kan dat dit apparaat het na 150.000 km begeeft.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Goede service en komen afspraken na

Prima klantgericht bedrijf

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt

Zoals altijd prima.

altijd correct en beleefd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Een correcte ervaring!

Een prettige en op maat gemaakte afspraak kunnen maken. Op de geplande dag goede, correcte en snelle afhandeling van de gevraagde werkzaamheden!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Youngtimers zelf goed bekijken.

Onlangs was ik op zoek naar een andere volvo. Het exemplaar waar mijn oog op viel (volvo s60, youngtimer) reed goed en het interieur was netjes genoeg. Onder de motorkap zag eea er wat minder chique uit. Een aantal stekkerverbindingen bestonden uit niet meer dan wat tape. En het inlaatspruitstuk klopte niet met het blok. De verkoper deed of zn neus bloedde. Met de tekst dat je een tweedehands altijd op gevoel moet kopen. Een monteur wilde wel even meekijken en onderschreef mijn constatering. De verkoper deed nog steeds alsof zn neus bloedde. Er was ook geen onderhoudshistorie bekend. En dat voor een meer dan premium prijs (die ik overigens graag betaal, mits in orde.) Van Harrie Arendsen verwacht ik beter. De afgelopen 10 jaar was ik klant en werd altijd aan die verwachting voldaan en werd ik ook netjes en adequaat geholpen. Ook al was ik maar een kleine klant. Mijn oude, defecte, v50 is wel netjes overgenomen. Dat was keurig. Als kleinere klant is een vak garage misschien een betere plek.

redelijk

Bodemplaat was niet in zijn geheel vastgezet.

super met fijne service

zeer professioneel team met kennis van zaken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Nette service en volgens afspraak

Prima service.

Reguliere onderhoudsbeurt

Vlekkeloos verlopen, ook de vooraf doorgenomen puntjes zijn keurig uitgevoerd. En als kers op de taart was de auto ook nog gewassen en uitgezogen. Fijne service is dat!

al jaren top service

al 16 top service bij onderhoud technische vragen ect

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Ik ben uitermate tevreden over de service van jullie bedrijf

Jullie hebben snel en adequaat het probleem (een lege accu) opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Heerlijke no-nonsense service, alles exact volgens afspraak.

Ik voel me steeds weer als Willem Alexander als ik binnen loop. Hier is de klant namelijk nog echt koning! Auto keurig gewassen terug, netjes gebeld wanneer de auto weer klaar is. Uitstraling van pand en werkplaats geeft je een goed gevoel. Dit gevoel wordt onderstreept door de medewerkers.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Het was weer als vanouds: perfect.

Het was weer als vanouds: perfect

goeoeoed zo

is zeer Oke Oke

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Vriendelijk, prettig en met aandacht

Ik werd goed ontvangen, de planning werd aangehouden en na afloop was er tijd voor een toelichting van de werkplaatschef bij de auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Daniël is supergast en goud waard.

Onze ervaring is altijd goed geen negatieve gevoelens alles gaat volgenens goed lopend systeem.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

zowil ik graag als klant behandeld blijven.

OP afgesproken tijd werdt Ik geholpen,Er is duidelijk aangegeven wat er gedaan is. goede aandacht aan besteed Prima .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

prettige ontvangst, begeleiding naar reserve auto, melding van weer gereed staan van mijn auto.

zie hierboven

Uitermate goede service

Onlangs mijn auto voor onderhoud gebracht naar Harrie Arendsen. Het maken van een afspraak was erg gemakkelijk waarbij mij gevraagd werd of er nog aandachspunten waren (er waren een paar kleine aandachtspunten). De service op de dag van onderhoud zelf was uitstekend. De vervangende auto stond klaar, mijn auto stond op het afgesproken tijdstip weer (schoon en gewassen) klaar. Heldere uitleg wat ze gedaan hebben en de kleine aandachtspunten zijn verholpen. Kortom: goede service

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.