Heel fijne garage.

Je wordt er altijd goed geholpen en heb er altijd een goed gevoel bij.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer goede service,geen opmerkingen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goed werk geleverd en zeker goede service

Het is het uurtje rijden zeker waard want de garages bij ons op 10 minuten rijden maken er een rommeltje van. Altijd in Ruurlo trouwe klant geweest maar door opdoeken garage 2 keer vreemd gegaan maar toch terug gekomen voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Verbeter punt is dat de garage absoluut drukker is geworden door samenvoeging ,dus zorg dat er ook op kortere termijn afspraken gemaakt kunnen worden.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Klantvriendelijk en behulpzaam

topservice

Hele fijne serivce, ik ben nog nooit ontevreden vertrokken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Altijd een zeer goede ervaring.

Helaas is het deze keer voor de tweede keer oprij niet goed gegaan door dat een geplande reparatie in combinatie met de service beurt door het nog steeds ontbreken van het onderdeel niet heeft plaats gevonden. Zal nu als nog binnen afzienbare tijd plaatsvinden.

Fijne mensen, goede service

Fijne mensen, goede service, zowel werkplaats als kantoor. Ben altijd zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Wij worden altijd heel prettig geholpen .

Goed behandeld

Het enigste wat wij heel jammer vinden dat we niet contant kunnen betalen, dat kon in Ruurlo wel.

Service met een hoofdletter S

Gewoon topservice, van begin tot eind. Naar mijn idee een voorbeeld voor veel andere dealerbedrijven.

Klantvriendelijk.

Service gericht.

helemaal goed

Goede geholpen en volgens afspraak. Auto rijd weer nog beter dan hij dat al deed.

Top service

Top service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

prima ontvangst en goede afhandeling van fout gemaakt bij bandenwissel

eerste bezoek aan Arendsen Hengelo. Een vriendelijke ontvangst een correctie monteur. Helaas banden voor en achter verwisseld: aan linkerzijde (255 voor in plaats van achter, 235 achter in plaats van voor). Werd bij melding twee dagen later direct hersteld.

gewoon top

vriendelijk, snel en goed. En als service de auto ook nog gewassen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Bandenwisselen(winter-zomer) edoch vlot inclusief adequate informatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Zeer goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Service tot in de puntjes verzorgd

Hier wordt gewoon gecommuniceerd met de klant, en gemaakte afspraken nagekomen. Als je een probleem hebt dan wordt er samen met jou de beste oplossing gezocht en kennen ze van 9 tot 17 staan we voor u klaar niet.

Geweldige service

Er was iets misgegaan bij de planning van de montage van mijn trekhaak. Ik had een leenfiets van de garage. Toen ik na 2,5 uur terugkwam in de veronderstelling dat mijn auto klaar zou zijn bleek dit niet het geval. Prompt werd alles in het werk gesteld om mij een auto mee te geven. Hiermee ben ik naar huis in Duitsland gereden en s’middags weer terug. De garage heeft hier niets voor gerekend! Ondanks het foutje snel en zeer prettig opgelost. Super!

tevreden

reparatie conform afspraak uitgevoerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Eerlijk en altijd perfect

Fijn om een autobedrijf te hebben die altijd alles goed en eerlijk doet. Ik vertrouw jullie 100% en heb nog nooit na afloop een klacht gehad. Zo is het hebben van een Volvo nog leuker!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Voor het wisselen van mijn winter/zomerbanden werd ondanks een drukke werkplaatsplanning een afspraak op kortere termijn ingepland. Start werkzaamheden op de afgesproken tijd en gedurende de korte wachttijd gebruik kunnen maken van de goede koffiefaciliteit. Helaas klopte de factuur niet en werd dit met een telefoontje rechtgezet. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen bij deze Volvo dealer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Uitstekend team, goede analyse van gerezen probleem en heel prettig contact

zie hierboven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

goed. Deze keer iets minder dan anders. Ik had een afspraak gemaakt voor 7 april om rechterbuitenspiegel te vervangen. Ik verscheen die dag keurig netjes op tijd maar niemand wist iets van die afspraak. Kon ik maandag 11 april opnieuw van Ede naar Zevenaar rijden. Zoiets heb ik in al die jaren dat ik klant ben bij u nog nooit meegemaakt. Mij is nog steeds niet duidelijk gemaakt hoe dit heeft kunnen gebeuren. Jammer. Dit kost u dit keer de kwalificatie uitstekend.

Super service

Super service en zo weet ik zeker dat mijn trouwe auto nog jaren trouwe dienst zal doen.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.