Fijne en klantvriendelijk ervaring

Helemaal goed, goede service, klantvriendelijk en goed vertrouwen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Warm onthaal en prima service. Mogelijkheid om te wachten waarbij werkruimten aanwezig zijn met gratis wifi. Monteur legt netjes uit wat er allemaal gebeurt is met de wagen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer goede service, auto wordt topfit afgeleverd. Ook het overleg over reparaties is prima, alleen maar lof! Ga zo door.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Prima service zoals ik al jaren gewend ben!

Ik ben al heel wat jaren klant bij Harrie Arendsen Zevenaar. In al die jaren ben ik uitstekend behandeld en geholpen en ook nu weer.

Prima.

Fijn geholpen.

Uitmuntend

Perfecte verzorging en alles volgens afspraak

Top service!

Mijn tweede Volvo in onderhoud bij Harrie Arendsen. De tweede ook gekocht bij Harrie Arendsen. Zeer tevreden,top service en vriendelijk personeel. Kwam een extra puntje bij met het jaarlijkse onderhoud en werd keurig bericht door de monteur. Werd een bericht gestuurd met filmpje van je auto,de uitleg wat er gedaan moest worden en daar moest ik dan toestemming voor geven. Heel erg makkelijk.

Service is top

Goede service, er wordt meegedacht en overlegd waar nodig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Al heel veel jaren: uitstekend!!!

Apk-controle en klein onderhoud.

Fantastisch

Goede wekplek, lekkere koffie, zeer vriendelijk personeel en uitstekende service waarbij mijn auto binnen en buiten geheel werd schoongemaakt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

goede service en informatie bij onderhoud van auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer goede uitleg van de werkzaamheden

een complex probleem werd goed in kaart gebracht. De werkplaats heeft alles tot in detail uitgelegd en de juiste keuzes samen gemaakt. Dat de auto na een hele dag piekfijn schoon werd afgeleverd is zeker ook een pluspunt. Ik zal hier nog vaak komen :)

Uitstekende service

Zoals altijd uitstekende service en goede uitleg over de reparatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Zoals altijd een perfecte service

Ouderwets goed. Hier kom je altijd weer terug voor een nieuwe auto en onderhoud.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Service en klantbenadering erg goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Ik ben goed en adequaat geholpen met mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt en de recall van Volvo.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Klantvriendelijk ontvangen. Er is overleg over zaken welke worden gesignaleerd. De auto is klaar binnen de gestelde tijd. Er is oprechte aandacht en de koffie staat klaar.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

gewoon goede service en vriendelijk en afspraak is afspraak

geweldig

Top service

Vriendelijk en deskundig advies, Directe terugkoppeling en meedenken. Auto wordt zelfs thuisgebracht.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Alles is gedaan zoals afgesproken, keurig gebeld door de monteur ivm vervangen winterbanden. Prettig om direct contact met de monteur te hebben, alle vragen worden dan direct en met kennis van zaken beantwoord.

Perfect uitgevoerd

Prima bedrijf

Goede koffie, lektuur genoeg, de wachttijd vloog om. En natuurlijk effe autootjes kijken!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prima verzorgd volgens afspraak.

Prima verzorgd volgens afspraak.

Zeer klantvriendelijk

Onze auto is voor onderhoud geweest. Allemaal zeer prettig verlopen.

prettig geholpen.

rustig en fijn geholpen en geluisterd naar mijn klacht.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.