zo als altijd dik tevreden

kan geen momenten bedenken dat ik niet goed ben behandelt. het is en blijft mijn garage . punt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Duidelijke uitleg over een reparatie.

Zeer gastvrij , vriendelijk en goede service

Zeer gastvrij , vriendelijk en goede service

Top ontvangst, snelle service

Langs geweest voor terugroepactie. Keurig en snel geholpen

Vriendelijk, snel en accuraat

Het regelen van een afspraak voor onderhoudsbeurt gaat snel en accuraat. Er wordt tijdig gebeld voor overleg over extra te verrichten werkzaamheden. De prijzen lopen wel aardig op. Idee voor Volvo: onderhoudsbeurten voor oudere Volvo's met weinig Km. voor gereduceerd tarief?

Top service

Bekwaam en vriendelijke bedrijf met een fijne sfeer en duidelijke uitleg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Zoals altijd: gewoon goed !

Zoals altijd: gewoon goed !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Spijker in de band, niets aan de hand! Binnen 20 min. weer op weg!

Zonder afspraak langs gereden met een langzaam leeglopende band. Werd direct geholpen. Even met een kopje koffie in de showroom (snoepwinkel) rondgelopen, 20 minuten later was de band gerepareerd en kon ik weer verder. Top!

Mee denkend bedrijf

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

goede service, correcte behandeling en V60 weer schoon retour!

Alles zo als het hoort.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Prima, alles goed geregeld en de kosten viellen mee.

Klantvriendelijk en gastvrij. Duidelijke uileg over de uitgevoerde werkzaamheden .

Top autobedrijf.

Erg prettig bedrijf en blij dat mijn vertrouwde verkoper(Jens) terug is.

VEEL BETER DAN "zoals het hoort"! naar volle tevredenheid!!! BEDANKT

mijn Volvo is er al 2 jaar onderhouden bij de garage Harrie Arendsen in Zevenaar, ik blijf een klant want het is wel een garage waar voor de klant wordt gezorgd. TOP! Vervangend vervoer, of een fiets zijn er altijd geregeld. Bij onderhoud wordt ik altijd netjes geïnformeerd van tevoren over de kosten en nood van de reparaties. Personeel is altijd vrolijk en vriendelijk - en dat telt, hoor. gewoon goed - zo doorgaan!!!

Twijfelachtig

Mijn auto Sting gepland voor een apk en een vakantie check, de auto is voor 8.30 gebracht. Rond 14 uur werd ik gebeld dat er een paar punten waren voor de apk en wat werkzaamheden voor later. Voor nu was er een band scheef afgelopen links voor, verder wat kleine dingen. De vraag was van de monteur wat ik hier mee wil, dan moeten er 2 nieuwe banden op lijkt me was mijn antwoord. De monteur antwoorde dat hij moest overleggen of de banden er waren en wat ze kosten. Na 10 minuten werd ik terug gebeld dat de banden 200 euro per stuk waren?? Blijkbaar was dat de enige keuze die ik kreeg qua prijs, dat vindt ik wat vreemd. Het vreemde hieraan is dat alle resterende banden goed waren en deze ene niet meer. De auto had verleden jaar een enorme beurt gehad waarbij de velgen zijn gewisseld dus vroeg ik de monteur of de auto uitgelijnd was toen. De auto heeft totaal 12.000 km gereden. Met nieuwe banden ging ik niet akkoord en heb vrijwel directheid een zomerset gebracht die overgezet kon worden. De monteur heeft ze aangenomen en ging ermee aan het werk, ik heb uitgelegd dat ik op vakantie ga aankomende woensdag en hij zou ervoor zorgen dat het zsm klaar komt. De volgende dag heb ik zelf maar even gebeld net na de middag, toen was er blijkbaar nog niets gebeurd. De volgende dag zou ik op vakantie gaan dus ik werd hier erg zenuwachtig van. Uiteindelijk was de auto klaar eind van de middag maar echt blij ben ik niet. Ik vond het contact met de monteur niet erg geruststellend en hij maakte een chaotische indruk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Wat een fantastische service en garantievoorwaarden.

Gastvrij, vriendelijk en klantgericht. Je voelt je welkom bij deze dealer. Het is voor mij best een eindje rijden, maar dat is zeker de moeite waard.

Perfecte service

Goed geholpen, spontaan vervangend vervoer ook goed geregeld.

Top (zoals altijd!!!)

Service, snel reageren en helpen. Weer top en de reden waarom ik bij jullie in onderhoud ben en blijf! Met een klapband aan de A12 aan de grens om 7.30 iemand bereikt, om 8.15 stond de auto in de werkplaats en ik had een lekkere koffie. Even later kon ik naar mijn werk en s'middags even terug om 2 nieuwe banden voor een top prijs er op te krijgen! Bedankt, heren en dame!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Snelle en volledige service met prima uitleg

Auto gebracht voor service beurt, extra issue aangegeven. Auto was al spoedig gereed en duidelijke uitleg over de verrichte zaken.

Vriendelijke en professionele service

Hoewel het blijkbaar geen probleem was, was ik toch verbaasd dat jullie een leenauto meegaven met een hele grote barst in de voorruit. Verder prima service en vriendelijke mensen die je helpen..

Tevreden

Prettig en gemaakte afspraken zijn gerealiseerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Prima service en zelfs nog een eigen kantoor

Tijdens het wachten in de showroom kreeg ik het verzoek van een klant om snel een video meeting te organiseren. Er werd snel een kantoor van een verkoper beschikbaar gesteld om overlast voor andere klanten te voorkomen. Het kantoor was inclusief uitzicht op een aantal mooie Volvo’s! Bedankt voor de service !

Onderhoud zoals het hoort

Prima zoals altijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Alles vlot en vriendelijk verlopen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Snelle en goede service

Fantastisch dat ik kan wachten, onder bijvoorbeeld een espresso en relevante literatuur tot mijn Volvo weer gereed is

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Prima.

Prima dus. Alleen het probleem met de afstandssensoren die in de voorbumper zijn gemonteerd is niet opgelost.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.