Prima.

Prima dus. Alleen het probleem met de afstandssensoren die in de voorbumper zijn gemonteerd is niet opgelost.

Perfect service

The reception and maintenance personnel really do their best to give a good customer service experience.

Zoals altijd UItstekend

Keurig en flexibel behandeld. Was een uur te vroeg. Heel goed opgevangen

Klant vriendelijk

Prettig en familiaal.

Uitstekende service

Van receptie tot garage (Jordy), zeer klantvriendelijk en goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Komen afspraken na. Vriendelijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Volgens afspraak, op tijd en lekker koffie en het belangrijkste klantvriendelijke medewerkers

Goed!!!

Wijlen mijn man en ik zijn al jaren klant bij Volvo Harrie Arendsen in Zevenaar. Ondanks dat ik sinds dit jaar geen Volvo meer rijd , ben ik altijd welkom bij Volvo Harrie Arendsen voor onderhoud en vragen.. Voor service en klantvriendelijkheid geef ik jullie een 10!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Uitstekende service en reparatie van mijn auto

Had een storing in de motor. Ik vind jet prettig dat je altijd terecht kunt bij de dealer om de storing te zoeken en/of te verhelpen.

Bandenwissel met smerige banden

Er zijn nieuwe banden opgezet maar de banden zaten rondom nog vol met vet wat gebruikt is om de wissel te doen. Dat vind ik persoonlijk een beetje slordig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Alles klopt en de verzorging is uitstekend.

Alles klopt en de verzorging is uitstekend. Goede en snelle service en het zijn allemaal vakkundige mensen. Dik in orde dus.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Alles conform verwachting Er wordt meegedacht

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Absoluut top

Zeer tevreden, fijn afgesproken, uitstekend op de hoogte gehouden gedurende het proces en heel goed geïnformeerd door de monteur direct na het onderhoud.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

De auto moest onverwacht in de garage blijven. Ik kreeg vervangend vervoer aangeboden.

Top bedrijf

Apk en zomercheck

goede service

correct en snel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zeer correcte en vlotte service

Als nieuwe klant ben ik heel blij met het directe contact met de monteur die aan mijn auto werkt. Het telefonisch overleg over wel of niet een ruitenwisser vervangen maakt dat ik niet geconfronteerd word met onverwachte uitgaven. Verder is in het contact duidelijk dat er expertise is wat betreft b v de navigatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Hartelijk ontvangst, correcte APK keuring en een heldere toelichting!

Al vroeg in de ochtend werd ik hartelijk ontvangen. Ik kreeg een prachtige flexplek aangeboden waar ik ongestoord kon werken. Nadat mijn auto klaar was, kreeg ik een heldere en goede toelichting op hetgeen er tijdens de APK keuring was geconstateerd. Vervolgens kon ik met een gekeurde en gewassen auto mijn werkdag vervolgen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Snelle APK, lekkere koffie en prima wifi tijdens het wachten. Als kers op de taart was de auto gewassen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Nette service, korte lijnen.

Nette service en correcte toelichting op de nota.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zeer verzorgd en problemen opgelost.

Even langs gereden omdat er een melding van lage bandspanning steeds terug kwam na oppompen, bleek bij controle dat er een scheur aan de binnenkant van de band zat. Dit kon direct worden verholpen en gelijk weer volop rubber om veilig te kunnen rijden. Tijdens het wachten keurig verzorgd en ook voor de hond was er een bak water, geweldige service!

Fantastisch

Fijne ontvangst Goede koffie even de krant lezen Fijne medewerkers Geweldige service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Mijn oude auto is zeer goed nagekeken door Yordi. Reparatie punten goed opgemerkt en gerepareerd! Rijd weer als een zonnetje :) Hartelijk dank.

Topbedrijf

Doen wat ze beloven. Top team Gido en Gerwin in het bijzonder

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Goede service, ook ongevraagd andere reparatie uitgevoerd (terugroep actie).

Via Volvo Zevenaar Harrie Arendsen doorverwezen naar Doetinchem omdat er op korte termijn vlak voor onze vakantie de schokbrekers moesten worden vervangen. Goede service.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.