Snelle goede service

Garage bezocht voor een jaarbeurt van de auto. Kon hierop wachten. Gedurende de wachttijd werd ik geïnformeerd over slijtage van de achterste remblokjes en deze werden dan ook vervangen. De auto werd gewassen en gestofzuigd weer afgeleverd. Prima! De factuur werd gelijk bijgeleverd. Dat is een goed idee zodat de klant direct kan zien wat de kosten zijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Iedereen helpt om mijn vragen te beantwoorden

Altijd prettige ontvangst en goede toelichting. Soms nog wat navragen maar samen komen we er altijd uit.. Video is uiterst informatief. Dank

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Altijd uitstekend

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg, alles goed geregeld, ook vervangend vervoer.

Erg slordig

Dit is mijn eerste ervaring met deze garage. De reden voor de matige beoordeling zijn de volgende 3 punten: - de beschermplaat onder de motor was niet goed vast gemaakt. De volgende dag zat ik midden in Duitsland en moest daar bij een garage langs om de plaat weer vast te laten zetten - wassen: ik had toevallig de auto net nog gewassen en deze was nog schoon. Echter zet de hele auto onder de uitgedroogde zeepvlekken. Jammer -ik werd gebeld door de monteur dat er een beschadiging aan de rechterband zat en dat deze vervangen moest worden a 280 euro per achterband. Ik gaf aan dat ik wist van de beschadiging maar in overleg met de garage van aankoop was het canvas niet zichtbaar en hoeft de band niet vervangen te worden. Volgens de monteur is het canvas wel zichtbaar. Ik heb het later nog eens gecheckt en het klopt gewoon niet. Ik krijg dus strek het gevoel dat mij gewoon 2 veel te dure banden worden aangesmeerd die ik niet nodig heb. Al met al geen goede eerste indruk dus.

Geweldige service

Goede en prettige communicatie. Alles volgens afspraak verlopen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Alles prima geregeld

Wat er uit de beurt is gekomen is duidelijk gecommuniceerd inclusief wat er moest gebeuren en prijs.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

De reparatie is niet helemaal naar wens verlopen

De nieuwe versnellingspook was niet correct gemonteerd, waardoor wij een nieuwe afspraak moesten maken om dit te verhelpen. Is inmiddels naar wens opgelost.

Vriendelijk en professioneel

Correcte, duidelijke afspraken. Snel oogcontact bij binnenkomst ook als men al in gesprek is.

Service beurt V40 cc

Servicebeurt volgens afspraak verlopen Extra’s in overleg met de monteur laten doen Ben tevreden en de auto kan er weer een jaar tegen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Na een ongeluk uitstekend en correct te woord gestaan.

Daarna de auto supersnel gerepareerd. Klasse.

Keurig en correcte service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

We zijn netjes geholpen en op de afgesproken tijd.

We zijn hartelijk ontvangen met een kop koffie tijdens het wachten en hebben duidelijk antwoord gekregen van de monteur op onze vragen.

Perfecte service.

Wat helaas bij jullie vestiging in Hengelo ruim anderhalf maand zou duren voordat ik geholpen kon worden. Is bij de vestiging in Almelo binnen drie dagen verholpen. Het was maar een halfuur werk. Ik begrijp niet dat men in Hengelo dit niet hebben kunnen regelen. Ik zal daarom ook niet meer naar jullie vestiging Hengelo gaan, maar direct naar Almelo gaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Super service

Prettig ontvangen en duidelijk in wat er gedaan moet worden. Je wordt gebeld als er iets is wat niet te voorzien was. Kortom top!

Welkom

Alles gelopen en gedaan zoals het hoort

Hele goede service!

Snelle en klantvriendelijke service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Persoonlijke aandacht en vooraf afstemming, super klantvriendelijk

Ik kom elk jaar weer terug voor de klantgerichte service en een lekkere cappuccino :-)

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Goed, maar wel stevige prijzen voor de jaarlijkse (eenvoudige) service beurten!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

goede en vriendelijke service.

zoals altijd prima in orde

Fijn en goed geholpen.

Vriendelijke monteurs in de garage. Super!!!

fijn geholpen

volgens afspraak goed afgehandeld

Perfect geregeld

Snel en goed behandeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Fijne garage auto goed behandeld volgens afspraak en op tijd klaar

Klasse bedrijf

Leuk contact met medewerker die ZELF het werk gaat doen aan de auto. Hij kon tevens voldoende snteoord geven op onze vragen.

Ok

Ok

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.