Super service en goede gastvrijheid!!
Op Marktplaats kwam ik een Audi A4 tegen die aan mijn verwachtingen voldeed. Nadat ik de advertentie had doorgestuurd aan Arjan en Alfred belden ze me korte tijd later met goeie info over de auto en hun mening en advies over de auto. Na een korte proefrit bij de dealer waar de auto te koop stond heb ik De Pijper gevraagd de auto op te halen en klaar te maken zodat ik er weer een aantal jaar met plezier in kan rijden. Prettig idee om een auto te kopen nadat de mannen van De Pijper eerst kritisch hebben mee gekeken.
We hebben 6 oktober een peugeot 308 aangeschaft bij dit bedrijf en we werden erg vriendelijk behandeld door de eigenaar. Een week later konden we hem ophalen en er werd alle tijd genomen om ons alles uit te leggen, over de werking van alle knopjes en dingetjes. Geweldig want we hebben ook hele andere ervaringen. Top Alfred ga zo door. Het cijfer voor de service houden we nu nog in het midden omdat we nog weinig ervaring hebben maar wat er tot nu toe aan service is geweest was fantastisch.
de laatste drie audi\'s (2x A6 en een S4) heb ik bij Automobielbedrijf De Pijper aangeschaft.
Ik heb op 5-9-2018 mijn super mooie Peugeot 308 GTI gekocht die Autobedrijf de Pijper speciaal voor mij heeft geregeld en ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Bert en Alfred. Bij deze wil ik jullie nog super bedanken voor de snelle en zeker goede service en de dikke GTI. Mijn volgende auto kom ik zeker weer bij jullie kopen. Vriendelijke groeten Remco Meierdrees
Niet wat ik er van verwacht had,auto gekocht na 2 maanden gemeld dar er bij een achterwiel regelmatig piepende en knarsende geluiden hoorde. Auto aangeboden niets kunnenvinden, vraag mag de monteur hem meenemen naar huis ,geen bezwaar. Auto opgehaald niets kunnen vinden,was nog niet thuis of het geluid was er weer. Garantie voorbij,auto aangeboden bij eigen dealer, Tot mijn stomme verbazing remblokken dik versleten na laatste controle bij de Pijper hooguit 500 km gereden. Vreemd als dit service is weet ik het niet meer!!
Geachte heer Broer, vervelend om te horen dat uw klacht bij ons niet is opgelost in eerste instantie. Uiteraard had u nogmaals bij ons met deze klacht terug mogen komen ( hiervoor heeft u immers garantie ) Wij leveren onze auto's altijd af met die verstanden dat u minimaal 15.000 km / 1 jaar met de slijtagedelen vooruit moet kunnen. Wellicht dat een ander technisch / mechanisch defect ten grondslag ligt van dit probleem. Graag zouden wij de remblokken, welke er vanaf gekomen zijn, willen zien om te kunnen beoordelen hoe dit mogelijk is en hier een passende oplossing in verzorgen. Wij willen u dan ook verzoeken om telefonisch contact met ons op te nemen op 0346-571454. Met vriendelijke groet, Autobedrijf de Pijper
Top service geboden bij het zoeken van een auto!
Bijzonder plezierige ervaring met dit bedrijf. Prettig contact, eerlijk en duidelijk verhaal, mensen met hart voor de zaak.
Ik heb zowel van Dhr de Pijper sr als van Dhr. De Pijper Junior een heel fijne en nette behandeling gehad. Goed advies en een eerlijke prijs kwaliteit gehad bij inruil. En een vriendelijke behandeling bij aflevering en zoals te zien ook nog een mooi boeket bloemen. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.
Open en relaxed
My experience with the de Pijper company while buying a car was nice - they fixed everything I asked before purchasing a car. It is worth highlighting that my car was under BOVAG guarantee by de Pijper for the agreed period and when the period ended (2 weeks later) I found that my EVAP didn\'t work properly, the company fixed everything for free without any discussions. That was a nice experience and shows that de Pijper respects their customers.
Hele goede ervaring,de mensen zijn uiterst vriendelijk en de service is top! Zij steken heel veel moeite en tijd in het zoeken van de perfecte auto. Zeker een aanrader!
Al onze auto\'s komen hier vandaan. Dus ook onze nieuwste, kleinste aanwinst, een Fiat 500c, komt uit een voor ons vertrouwd nest.
Super leuk geholpen en een mooie deal kunnen sluiten hoop dat we veel plezier mogen hebben van onze mooie Opel meriva en we komen zeker een volgende keer weer terug bedankt alfred
Kan iedereen autobedrijf de Pijper aanbevelen. Een bedrijf waar je op alle fronten op kan vertrouwen en waar de klant wordt gewaardeerd. Kortom een aanrader.
Prettige communicatie, hartelijke ontvangst, goed en eerlijk zaken gedaan. We zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!
Een mooie Peugeot 308CC gekocht met een goede inruil. Vriendelijke en attente benadering door iedereen in het bedrijf.
Ik heb bij dit bedrijf een Mercedes E350 CGI gekocht. Ik heb deze wagen inmiddels een week in mijn bezit en hij bevalt fantastisch. De aflevering was keurig en alles wat men beloofd had aan de auto te doen is gedaan. Verder ken ik het bedrijf niet, maar mijn eerste indruk is uitstekend.
Auto naar wens afgeleverd, prettige onderhandelingen.
Wederom uitstekend geholpen bij het zoeken naar een nieuwe betrouwbare auto die weer een flink aantal jaartjes mee kan.
Goede service en afspraken worden netjes nagekomen.Echt een familiebedrijf.
Straatweg 1A A
3604 BA Maarssen