Goede service ,verstand van zaken en prettige aankoopbegeleiding.
Wij zijn uitermate tevreden over de klantvriendelijkheid en professionaliteit van de medewerkers. Er werd ruimschoots de tijd genomen, zowel bij eerste gesprek als bij het ophalen van de auto. Alle functies van de auto werden tot in detail uitgelegd.
ze nemen je serieus en hebben alle tijd voor je . De klant bij de Pijper is nog koning.
Goede ervaring. Prettig contact en zeer snelle aflevering van de nieuwe auto, ondanks de vakantietijd.
Bij de inruil van onze VW polo voor een nieuwere VW passat heeft het team van autobedrijf de Pijper ons zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden, de afhandeling was daarnaast bijzonder netjes. Erg prettig en betrouwbaar bedrijf!
Na enige tijd gezocht te hebben naar een Mercedes kwamen we uit bij autobedrijf de Pijper in Maarssen . Onze vorige auto was helaas niet meer in staat ,ons verder van dienst te zijn. S\'middags gebeld en s\'avonds een proefrit kunnen maken ! Na de proefrit hadden we een paar puntjes die we graag aangepast wilde hebben. Na een lekkere kop koffie de deal gesloten ! Helaas voor beide kanten ging er iets meer tijd zitten in het herstel van de cd wisselaar ... Wij hadden aangegeven dat we op vakantie gingen met de auto en graag snel op weg wilde ... Autobedrijf de Pijper bood ons aan om kosteloos in een andere prachtige Mercedes af te wachten tot de onze helemaal in orde was ! TOP geregeld ! Al met al een heel fijn bedrijf met een hele goede service ! Inmiddels onze auto in bezit en ik ben bang dat ik autobedrijf de Pijper maar 1 keer per jaar terug zal zien voor de apk ... *goede service *leuke verkopers *lekkere koffie *meerdere avonden in de week open *mooi aanbod van div auto\'s *auto netjes afgeleverd ! *heel goed gevoel over alles . Heren ga zo door ! Met vriendelijke groet , Een trotse eigenaar .
Geduldige verkopers kom je zelden tegen. Bij de Pijper kan je je verhaal wel kwijt en er wordt met je meegedacht. Goede deal en prettig ontvangen. óók de aflevering was een feestje. Zeer aan te bevelen voor een betrouwbare occasion. Groetjes Marc.
Top service!!
Na al mijn vertrouwen in autobedrijven kwijt te zijn geraakt heeft autobedrijf de pijper mij dit dubbel en dwars terug gegeven. We werden super vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg over de auto! Geen vraag was te veel. Echt top!
Al vanaf dat ze in Tienhoven zaten ( dat is lang geleden ) klant... Verschillende auto\'s gekocht en altijd tevreden met de service en zelfs als ik na 9 jaar belde voor een vraag over de auto kreeg ik nog steeds keurig antwoord.. Nu dus weer een auto gekocht bij A. de Pijper en terwijl ik zeker niet naast de deur woon ;-) ...
na 1 x contact snel en zeer goed geholpen auto stond volgende dag klaar voor proefrit wat dus ook meteen de koop werd zeer tevereden
ZEER VRIENDELIJKE EIGENAREN,100% WEDERZIJDS VERTROUWEN, GEMOEDELIJK PRETTIG BEDRIJF EN ZEER PROFFESSIONEEL
Dit bedrijf heeft alle verwachtingen overtroffen. Ik toonde interesse in een mooie auto door te vragen wat ik moest toe betalen bij inruil van mij eigen auto. Er werd contact met mij opgenomen waarbij ik aangaf nog oriënterende te zijn. Ik had geen zo gauw ook geen tijd om langs te gaan om een proefrit te maken totdat tot mijn grote werd aangeboden de betreffende auto langs te brengen zodat ik deze kon uitproberen. Dat heb ik mij geen 2x laten vertellen en een aantal uren later stond de betreffende auto voor de deur. Meneer de Pijper zelf ging naar huis met mijn auto en ik heb hem de volgende dag weer omgewisseld. Dat noem ik service en dit heeft mij erg op weg geholpen bij het oriënteren. Heren... jullie zijn goed bezig!
Ook nu weer mijn VW Golf lesauto aangeschaft bij Automobielbedrijf de Pijper. Dit keer zaken gedaan met Bert. Bert heeft gezorgd voor een perfecte aflevering. Mede dankzij Bert kon ik binnen de afgesproken termijn rijden, hetgeen voor mij als rijschoolhouder erg belangrijk is. Ik was ook erg tevreden over de communicatie met Bert. Afspraken worden stipt nagekomen. Dat is heel prettig, vooral als je zelf ook zo bent. Geweldige service ook. Bijna niets is hen teveel. Mijn ervaring met de werkplaats was al heel goed. Mij blijven ze hier voorlopig nog wel zien! Daarom nogmaals dank voor alles!
Beoordeling van dit bedrijf. Altijd goede service en tijd om alles uit te leggen en te bespreken niks is te veel. Mis alleen de zwart wit lollies.
Zeer klantvriendelijk. Als er wat is gaan word het meteen in werkimg gezet.
Ik heb eerlijk gezegd geen minpunten! De service was perfect!
Positief. Altijd vriendelijk geholpen, kon alles vragen.
Het is binnen een week gelukt te beslissen welke auto wij wilden, de wagen op mijn naam te zetten, een beurt te geven ( w.o. een nieuwe accu) , een cruise control in te bouwen en op reis te gaan. Deze niet geringe prestatie is grotendeel te danken aan de service van mensen van autobedrijf de Pijper. Chapeau!
Automobielbedrijf de Pijper kende ik twee weken geleden nog niet. Via marktplaats een advertentie van Automobielbedrijf de Pijper en een berichtje via whatsapp gestuurd over de mogelijke inruilwaarde van mijn auto. Zo goed als meteen reactie gekregen en na een paar dagen nadenken heb ik besloten langs te gaan en de auto die ik wilde kopen te bezichtigen. Het eerste contact verliep al perfect, enorm klantvriendelijk personeel en uitgebreide openingstijden vlak voor het weekend. We hebben vervolgens een prijsafspraak gemaakt en een goed bedrag gekregen als inruilprijs voor mijn huidige auto. De volgende dag opnieuw langsgegaan om de auto nog een keer te bezichtigen en vervolgens gekozen om de auto aan te schaffen. We hebben de auto nagelopen, gekeken naar mijn wensen en uiteindelijk de papieren getekend. Precies twee weken later, stond mijn auto rijklaar, gepoetst, onderhoudsbeurt gehad, alle opmerkingen die ik had waren nagelopen, 1 jaar BOVAG garantie, 1 jaar mobiliteitsgarantie en ga zo maar door. Mijn auto ingeleverd, de sleutels van de nieuwe auto in ontvangst genomen en met een super goed gevoel weggereden. Ik ga zeker terugkomen, wanneer ik weer toe ben aan een nieuw voertuig of wanneer de auto weer een onderhoudsbeurt nodig heeft!
De ervaringen zijn goed, zijn goed geholpen.
Vriendelijk personeel en goed geholpen met de inruil van mijn auto. Het mail contact met het bedrijf verliep snel en we konden al snel tot een overeenkomst komen. De auto werd helemaal netjes afgeleverd en ben erg blij met de Mito!
Allereerst hartelijk dank voor de geode service bij de aankoop .
Prima bedrijf, vriendelijk en behulpzaam.
Straatweg 1A A
3604 BA Maarssen