Een top bedrijf met leuke eerlijke mensen en lekkere koffie

Het is een feestje om hier een auto te kopen een lekker familiair no nonsens bedrijf met fijne eerlijke enthousiaste mensen. Helemaal top bij de aankoop en niets is teveel, hierna een fantastische service en aandacht voor de klant. Hier ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant die helemaal ontzorgd en in de watten gelegd wordt. Zo, genoeg veren voor deze top tent, oké nog eentje dan altijd een bakkie heerlijke koffie. Wij gaan weer sparen voor de volgende auto van de Pijper.

Geweldige service en meedenken.

Ik ben erg tevreden met de aanschaf van mijn auto en de service bij Automobielbedrijf de Pijper. De klant staat centraal, en dat merk je. ik werd snel geholpen en er werd echt naar mij geluisterd. Uiteindelijk heb ik een auto aangeschaft die aan al mijn wensen voldeed. Automobielbedrijf de Pijper, en in het bijzonder verkoper Arjan, bedankt voor de goede zorgen!

Alles was uitstekend . Groetje Omar (Ömer) E KLASSE GEKOCHT SUPER BLIJ ERMEE

Zowel het eerste contact, de afspraak daarop met de proefrit, de verkoop en de nazorg als super goed ervaren, wat een superbedrijf, in mijn ogen 5 sterren zelfs te weinig.

Vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend!

Hele fijne ervaring gehad bij de zoektocht en aankoop van onze nieuwe auto. Geven eerlijk advies en denken mee in mogelijkheden. We hebben onze vaste adres gevonden en komen hier dus zeker terug.

Happy Happy Happy

De Fiat 500 waar ik voor ging "kijken" , daar was ik op slag verliefd op. dus de beslissing was eigenlijk snel genomen. Superfijn geholpen ook!

Vriendelijk, meedenkend en professioneel!

Bij het eerste contact een vertrouwd gevoel. Eerlijke meningen en adviezen. Denken goed mee in de mogelijkheden en helpen je in de zoektocht naar een nieuwe auto. Wij blijven hier zeker terug komen!

Weer prima aankoop gedaan

Wederom op een plezierige manier een nieuwe auto gekocht. Vriendelijk, bekwaam en professioneel. Blij mee !!

service als van ouds

Mijn zus vroeg nog aan Alfred hoelang komt mijn broer al bij jullie,nou hij wist het niet precies want de computer ging niet zo ver terug maar ik kom al als klant van af Tienhoven dat zeg dan al genoeg volgens mij. Ook wel eens een zij sprong gemaakt maar zoals ze zeggen een vogel komt ook weer op zijn oude nest terug fijne dag

Altijd prettig zaken doen.

Weer een fantastische occasion gekocht met weinig kilometers. Heel blij mee.

Prettig

Auto gevonden op internet , alles even door genomen met Alfred. Afspraak gemaakt om bij de dealer die hem had staan proefrit te maken. Na de proefrit terug naar huis , alles doorgenomen met Alfred waarna we er snel uit waren. Rij nu in een heerlijke auto.

Vriendelijke mensen en een hele goede service

Gisterenochtend werd mijn peugeot 108 thuis afgeleverd met een prachtige bos bloemen door een vriendelijke medewerker van de Pijper automobielbedrijf.

Erg fijn geholpen.

Professioneel bedrijf wat alles goed op de rit heeft.

No nonsense

De koop en inruil is volledig tot onze tevredenheid verlopen. Wij hebben het gevoel een eerlijke deal te hebben gesloten, op een prettige en relaxte manier.

Een Top bedrijf

Diverse auto's al gekocht bij deze garage en altijd tot volle tevredenheid. Dit bedrijf is een voorbeeld voor anderen.

fijn om te ervaren dat er als het moet, snel meegedacht kan worden.

ik ben al een poosje vaste klant, en tot op heden heb ik dit als klant , als zeer prettig ervaren. nog belangrijker is , dat je als klant gehoord wordt, in alle redelijkheid. Autobedrijf De Pijper is een fijn familiebedrijf, die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Straatweg 1A A

3604 BA Maarssen