Zeer goed bevallen.

De ontvangst was hartelijk met koffie en een praatje daarna de auto bekeken en maar gelijk een proefrit gemaakt van 1 uurtje bij terugkomst weer aan de koffie mijn eigen auto was ondertussen ook beoordeeld .we werden het snel eens over de prijs. Een week later kon ik de nieuwe auto ophalen zoals afgesproken we zijn er blij mee.

Zeer betrouwbaar en behulpzaam

Afgelopen dinsdag 03-10-2023 hebben wij de Skoda Citigo bij autobedrijf de Pijper opgehaald. Wij hebben eerst een proefrit gemaakt, dat beviel ons erg goed. Onder de koffie die direct werd aangeboden, hebben wij een goed gesprek gehad wat erg positief was. Wat Alfred zegt (en zijn collega's) komt hij altijd na. De auto is perfect afgeleverd volgens afspraak. Al het personeel is zeer klantvriendelijk, en ze denken altijd met je mee. Mijn ervaring is dat ik super tevreden ben en dat zij zeer goede service verlenen. Ik zou autobedrijf de Pijper zeer goed aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Nogmaals dankjewel voor de super nette aflevering en het is een super auto. Mvg Noëlle.

Geweldige TOP garage!!!

Dit is nu zo'n één uit duizenden bedrijf, eenmaal daar gekocht ga je nooit meer weg. De trouwe klantengroep wordt alsmaar groter en dat is niet zo gek omdat je je er gelijk thuis voelt. Ze denken goed met je mee, dragen oplossingen aan en zijn erg vakbekwaam. Van de medewerkers van de garage tot aan de receptie medewerkers. Zoek je een auto die je niet bij De Pijper tegenkomt, meld het hen en zij zoeken hem voor je. Zij leveren nog echte Topservice! Niets is fake of gespeeld! Het voelt als één grote familie. Kortom, dit is het bedrijf waar je echt je auto moet kopen! Na zelf vele auto's bij De Pijper gekocht te hebben, ze ons nooit teleurgesteld hebben, weten we waar we over praten! En echte aanrader!!

Uitstekende Service.

Ik ben vriendelijk geholpen met het kopen van mijn Mercedes-Benz B-Klasse 220 4Matic en is daarna perfect gekeurd en afgeleverd met een grote beurt en garantie, netjes met alle papieren, historie, en originele boekjes. Ook wordt er aandachtig geluisterd naar de opmerkpuntjes aan de auto en deze worden meteen in handen genomen. Uiteindelijk is de auto uit 2015 afgeleverd in een bijna nieuwe staat! Ik ben meer dan positief over dit bedrijf en is zeker aan te bevelen.

Betrouwbaar

In oktober C-klasse MB gekocht geleverd met 12 mnd bovag. 2 weken terug begon linksvoor te piepen en licht te kraken. Afspraak gemaakt om het te laten checken. Na 1.5 uur kreeg ik de autosleutel en werd mij nog vele geruisloze km gewenst. Men heeft draagarm incl rubbers vervangen. Is geen moment geweest waar over kosten of het wel/niet onder garantie valt. Super, geen gezeur wat toch best heel vaak helaas voorkomt.

We werden snel en netjes geholpen.

Mijn man had gebeld dat wij interesse hadden in een bepaalde auto en er werd meteen gehandeld. Al heel snel was alles geregeld en ook konden wij al snel de auto mee naar huis nemen. De sfeer was prettig, we werden vriendelijk geholpen.

Een top bedrijf met leuke eerlijke mensen en lekkere koffie

Het is een feestje om hier een auto te kopen een lekker familiair no nonsens bedrijf met fijne eerlijke enthousiaste mensen. Helemaal top bij de aankoop en niets is teveel, hierna een fantastische service en aandacht voor de klant. Hier ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant die helemaal ontzorgd en in de watten gelegd wordt. Zo, genoeg veren voor deze top tent, oké nog eentje dan altijd een bakkie heerlijke koffie. Wij gaan weer sparen voor de volgende auto van de Pijper.

Geweldige service en meedenken.

Ik ben erg tevreden met de aanschaf van mijn auto en de service bij Automobielbedrijf de Pijper. De klant staat centraal, en dat merk je. ik werd snel geholpen en er werd echt naar mij geluisterd. Uiteindelijk heb ik een auto aangeschaft die aan al mijn wensen voldeed. Automobielbedrijf de Pijper, en in het bijzonder verkoper Arjan, bedankt voor de goede zorgen!

Alles was uitstekend . Groetje Omar (Ömer) E KLASSE GEKOCHT SUPER BLIJ ERMEE

Zowel het eerste contact, de afspraak daarop met de proefrit, de verkoop en de nazorg als super goed ervaren, wat een superbedrijf, in mijn ogen 5 sterren zelfs te weinig.

Vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend!

Hele fijne ervaring gehad bij de zoektocht en aankoop van onze nieuwe auto. Geven eerlijk advies en denken mee in mogelijkheden. We hebben onze vaste adres gevonden en komen hier dus zeker terug.

Happy Happy Happy

De Fiat 500 waar ik voor ging "kijken" , daar was ik op slag verliefd op. dus de beslissing was eigenlijk snel genomen. Superfijn geholpen ook!

Vriendelijk, meedenkend en professioneel!

Bij het eerste contact een vertrouwd gevoel. Eerlijke meningen en adviezen. Denken goed mee in de mogelijkheden en helpen je in de zoektocht naar een nieuwe auto. Wij blijven hier zeker terug komen!

Weer prima aankoop gedaan

Wederom op een plezierige manier een nieuwe auto gekocht. Vriendelijk, bekwaam en professioneel. Blij mee !!

service als van ouds

Mijn zus vroeg nog aan Alfred hoelang komt mijn broer al bij jullie,nou hij wist het niet precies want de computer ging niet zo ver terug maar ik kom al als klant van af Tienhoven dat zeg dan al genoeg volgens mij. Ook wel eens een zij sprong gemaakt maar zoals ze zeggen een vogel komt ook weer op zijn oude nest terug fijne dag

Altijd prettig zaken doen.

Weer een fantastische occasion gekocht met weinig kilometers. Heel blij mee.

Straatweg 1A A

3604 BA Maarssen