Top service

Opnieuw een uitstekende ervaring bij garagebedrijf ‘De Pijper’. Voor de tweede keer een auto aangekocht via Arjan. Zijn deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn echt bijzonder te noemen. Omdat ik een kleine week op mijn auto moest wachten (kwam elders uit het land) kreeg ik een kosteloos een leenauto tot mijn beschikking. Bij aflevering bleek als extra service een klein deukje gerepareerd te zijn zonder dat ik hierom gevraagd had. Echt top! Met een supermooie Mini, een prachtige bos bloemen en een blij hoofd vandaag naar huis gereden. Hartelijk bedankt weer voor de top service. Jullie zijn echt een aanrader!

Top service!

De auto die ik op het oog had stond in het uiterste puntje van Groningen maar dit was geen probleem. Binnen een aantal dagen kon ik hem ophalen en inruilen voor mijn andere auto. Erg vriendelijk personeel die eerlijk advies geven en betrouwbaar zijn! Helemaal happy met mijn nieuwe auto.

Geweldig bedrijf en betrouwbaar👌👌

Zoals altijd prettig geholpen. De auto die ik wilde kopen werd zelfs thuis gebracht om uit te proberen, echt superr. Ik heb hem inmiddels 2 dagen in bezit en ben er super blij mee👌.

Klantvriendelijk, behulpzaam en komt afspraken na

Complimenten aan de vriendelijke verkoopadviseur Arjan Nadat mijn auto total-los was gereden, zag ik via Autotrader een bijzonder mooie Ford Ka+ met weinig kilometers en nog ‘n jonge auto. Autoverkoper zijn en blijven échte verkopers, maar ik ben uitstekend geholpen en zelfs 'n fijne tegemoetkoming bij ‘n klein stukje (maar voor mij wél belangrijke) financiering. Ondanks alle problemen door het Coronavirus ben ik uitermate goed geholpen.

Van de praatzieke medewerkers krijg je het gevoel dat je auto groot probleem heeft en dus duur

Het probleem is opgelost en was achteraf simpel; accu en accukabel vervangen, bijna €800. Niks ingewikkelds aan maar ik schrok van het bedrag, dat vooraf op max. €500 was geschat. Niet dus. Wat er ook mis ging is dat hun niet vertrouwde; veel te veel gepraat, alles werd aan je als een klein kind uitgelegd alsof het heel ingewikkeld was. Echt luisteren doen ze niet, ze praten vooral veel om de regie in het gesprek maar te houden. Je hoort dat ze daarin veel oefening hebben gehad. Ogenschijnlijk vriendelijk maar ik vond het een onprettige ervaring.

Toppie

Beste garage waar ik een auto heb gekocht en toch veel merken gehad

Nadat onze auto het had begeven en we op korte termijn een andere moesten kopen, zijn we weer heel blij dat we bij garage " de Pijper" naar tevredenheid een andere auto hebben gevonden. Ze denken met je mee en nemen alle tijd voor je. Ook met onze prive omstandigheden op dat moment, werd rekening gehouden en meegeleefd.

Zeer klantvriendelijk geholpen

Dit is mijn eerste auto, maar ga hier zeker in het vervolg terugkomen. Een testrit was zo geregeld en vervolgens was de aankoop snel een feit. Complimenten aan de vriendelijke verkoopadviseur Arjan

Bijzonder klantvriendelijk en uitstekende service!

Bij De Pijper staan een klantvriendelijke benadering, de tijd voor je nemen, persoonlijke aandacht en een mooie goede auto afleveren hoog in het vaandel. Topbedrijf. Ben uiterst tevreden en een prachtige Peugeot rijker. Dank!

Kwaliteits all-round garage met een lach

Lachend wordt je ontvangen door de eigenaar. Ik had een mooie auto bij de garage zien staan en een afspraak gemaakt om deze te bekijken. Tijdens het het bekijken was het toch niet helemaal mijn auto. Er werd voorgesteld om naar een vergelijkbare auto te zoeken met wel alle opties die ik wilde hebben, binnen 2 dagen was een auto gevonden en was de deal gemaakt. Nog geen week later reed ik helemaal tevreden in een mooie nieuwe auto, super service en dienstverlening, autobedrijf de Pijper is echt aan te bevelen.

vriendelijke deskundige behandeling

je wordt bij automobielbedrijf De Pijper altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan, er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt en de auto's (ook tweedehands) zijn altijd prima!

Fijn geholpen!

Fijn en betrouwbaar autobedrijf. Denken altijd goed met je mee. Aflevering kon snel geregeld worden. Als bedankje een prachtige bosbloemen gekregen. Dankjewel!

Auto verkocht

Auto verkocht via markplaats. Auto is netjes opgehaald. Thuis alles geregeld. Betalen (direct op rekening), daarna overschrijven (vrijwaring per email). Super, niet achteraf onderhandelen over de prijs. Precies zoals afgesproken.

Het was weer zoals altijd helemaal TOP 👍

Ouderwets goed👍

Chapeau voor dit autobedrijf

Onze ervaring voor de eerste keer met Alfred en zijn personeel: we zijn fantastisch geholpen, niets was te veel en wij bevelen zeker de Pijper aan bij onze kennissen en vriendenkring. Te gek om los te lopen om nu op deze leeftijden 90 en 87 jaar nog een auto te kopen, maar wat zijn wij er blij mee dat wij dat juist bij Alfred hebben gedaan. Onze dank gaat dan ook uit naar Alfred en personeel. Chapeau voor de service en dan nog bovendien een prachtige bos bloemen toe krijgen.

Prima geholpen👍👍

Ook nu weer prima geholpen door Alfred na onze geslaagde zoektocht en proefrit heeft hij alles zoals gewoonlijk weer prima geregeld. We zijn weer dik tevreden!

Het kan haast niet beter

Het is een genot om in het autootje te rijden. ik was zo gewend aan de automaat. Bovendien nog een leuke bos bloemen erbij, dat maakte mij weer enorm blij. De service bij de koop was erg goed en hoop dat dit ook met de servicebeurten goed gaat lopen. Ze namen alle tijd en daar mee hebben ze mij ook verblijdt. Kortom gewoon geweldig.

Bijzonder goede ervaring

Zoals we van de fa. De Pijper gewent zijn, hebben ze ons weer een heel mooi voorstel gedaan, wat ons deed besluiten wederom een auto bij hen te kopen.

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Wij hebben bij dit bedrijf een 2e auto Hyundai i10 aangeschaft. Alvorens gebeld en gevraagd naar staat van onderhoud, omdat we op een behoorlijk afstand wonen. We zijn zowel over de telefoon als persoonlijk bij aankomst goed geïnformeerd. We mochten een proefrit maken. Voldeed aan verwachtingen. Geen dwingende karakter en ook niet continue bij je staan. Keken rustig op alle gemak. Dat geef toch een beter gevoel. Als ik weer toe ben aan een auto zal ik zeker opnieuw dit bedrijf bezoeken.

je wordt goed geholpen met alles

Dit auto bedrijf verstaat zijn vak!

Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie en goede BMW M6 cabrio. Deze auto vond ik bij automobiel bedrijf de Pijper. Schitterende auto! Ik heb in het verleden al heel wat auto's gekocht bij diverse autobedrijven (en dealers) maar deze waren niet van het niveau van automobiel bedrijf de Pijper : het enthousiasme , de snelheid van communicatie en afspraak is afspraak mentaliteit is buitengewoon! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank voor de goede service! Veel succes!

Bad service

I had problems with the car in the morning and the engineer from ANWB was able to make the car work enough for me drive all way to Maarsen. The report of ANWB explained that the car had a problem on the gear box and that it was stuck. At the front desk, the engineer from de Pijper didn't even look to the report of ANWB. After one day I received a call saying that the car was driving with no problems (what I already knew, because in the report the engineer said that he was only able to unstuck, not check what actually was the problem). No further investigation was done and I was charged in 131 euros. All the good experiences that I had with this garage were destroyed by this time. I'll never again bring the car there.

Bij aankoop van een andere auto, zeker bij De Pijper in Maarsen langs gaan.

Mijn ervaring bij de aankoop en levering van mijn nieuwe auto. Gezien mijn ervaringen met mijn oude auto Hyundai I10 van 12 jaar (o.a. zonder airco e.d.)wilde ik een nieuwere maar wel een Hyundai I10. In naburige gemeenten gekeken bij 2 dealers. Men keek alsof ik blij mocht zijn dat zij mij een auto wilden verkopen, geen advies of iets dergelijks. Vervolgens op een volgens mij betrouwbare site gekeken (Via Bovag), prijzen vergeleken met andere sites en de auto van mij keuze gevonden bij De Pijper in Maarsen. Van Limburg naar Maarsen gereden, op een uiterst vriendelijke betrouwbare wijzen behandeld alsof ik een nieuwe Mercedes kwam kopen i.p.v. een 2e hands I10. Voor een goede prijs de auto gekocht met goede afspraken. De auto werd afgeleverd waarbij ruim tijd werd genomen om alles uit te leggen b.v mijn telefoon aansluiten via bluetooth. 2 banden die nog ruim voldoende waren voor a.p.k. waren toch vervangen. Daarom alle lof voor de firma De Pijper in Maarsen. Enige nadeel vond ik een kleine reclame stikker achterop mijn auto. Meer omdat ik niet van stikkers houd op mijn auto dan dat ik van menig ben dat de Firma De Pijper geen reclame verdiend. Gezien mijn ervaringen zal ik mijn zeer positieve ervaringen dan ook zoveel mogelijk uitdragen en raad ik iedereen aan om bij aanschaf van een andere auto zeker de firma De Pijper in Maarsen in uw overwegingen mee te nemen. Januari 2020, Jan Nijsen, Horst.

Betrouwbaar, integer en gericht op maatwerk

Al bijna 30 jaar kopen wij onze auto’s bij automobielbedrijf De Pijper in Maarssen. Daarbij is ons vertrouwen nooit geschaad! De dienstverlening bij aankoop maar ook bij onderhoud is altijd fenomenaal! De recent aangeschafte auto’s, Hyundai I20 en Mercedes B 220, bevallen weer goed. En wij hopen nog lang klant te blijven.

TOPBEDRIJF!

Op 2 januari heb ik als rijschoolhouder mijn nieuwe Mazda CX-30 opgehaald. Voor mij is maatwerk erg belangrijk net zoals het nakomen van gemaakte afspraken. Dit verliep, net als voorgaande keren dat ik mijn lesauto kocht bij Automobielbedrijf de Pijper, perfect. Alfred, de eigenaar, maar ook zijn medewerkers denken goed met je mee en zijn erg gericht op de klant. Hier is de klant echt koning. Persoonlijk contact, daar draait het bij dit bedrijf om! Nogmaals wil ik jullie danken voor het gehele traject en de perfecte aflevering! Mijn 5 sterren hebben jullie dik verdiend. En de gevulde koeken komen binnenkort :-) Vriendelijke groeten van groeten Marc van der Voorn (autorijschool)

Straatweg 1A A

3604 BA Maarssen