Erg leerzaam en ook aardige mensen

Ik vond het elke week weer leuk om samen met Rob rond te rijden. Het helpt heel erg dat hij niet alleen focust op het autorijden, maar dat je ondertussen gewoon een gesprek met hem kan hebben.

Leuke en goede rijlessen

Hele fijne rijschool. Een leuke instructeur die het ook lekker luchtig houdt. Ben voor zowel mijn AVB als AVD in 1x geslaagd.

Geweldig begeleiding!

Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, en dat is allemaal te danken aan Hippe en de begeleiding vanuit Nik. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, en er was altijd ruimte om vragen te stellen of bepaalde onderdelen nog eens te oefenen. De tips en feedback tijdens de lessen waren ontzettend waardevol en hebben ervoor gezorgd dat ik mijn praktijkexamen in één keer heb gehaald. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele rijschool die echt in je gelooft, dan is Hippe absoluut de juiste keuze. Bedankt voor alles!

Super rijschool

Ik ben gister geslaagd voor mij auto praktijk examen! Door het hele proces heb ik veel goed hulp gehad en de instructeurs waren allemaal erg betrokken! Echt super blij met deze rijschool!!

Beide motor en auto

Bij Hippe hebben ze fijne instructeurs en denken ze met je mee, als je op tijd bent met afzeggen doen ze daar niet moeilijk over. Ik had eerst mijn motor gehaald en dat was tricky omdat ik een herexamen nodig had voor m'n AVD en m'n AVB verliep, en toch hadden ze een examen plekje voor me weten te vinden! Auto had ik in 1x gehaald.

Goede begeleiding en leuke groep mensen

Plannen van rijlessen ging altijd met goede communicatie. Rijinstructeurs zijn behulpzaam en geven goede tips.

Fantastisch

Het hele team gaat above and beyond. Van bijna alle leraren wel een lesje gehad (zelf daarvoor gekozen) en ze hebben allemaal hun eigen pluspunten. Organisatie en communicatie ook heel goed.

Uitstekend.

A

Mijn ervaring was goed

De lessen waren goed en erg begrijpend. Veel geduld en aardige manier van omgaan. Alle werknemers zijn erg vriendelijk.

Erg fijne rijschool

Hippe heeft een fijn team met aardige en kundige instructeurs en andere medewerkers. Er hangt altijd een aangename sfeer, en mijn ervaring is dat ze altijd meedenkend zijn geweest om tot goede oplossingen te komen.

Eerste paar lessen in de schakel auto gelest maar na 8x overgestapt naar de automaat in overleg met mijn instructrice. Dit was de beste beslissing ooit en heb na 1,5 jaar mijn rijbewijs en dat door de fijne begeleiding tijdens de lessen!

Super fijne rijschool!

De sfeer die bij Hippe hangt is altijd erg prettig. Je voelt je welkom altijd welkom en ze zijn er altijd om je te helpen met iets! Hele goede ervaring bij Hippe Amstelveen gehad.

Ik ben in een keer geslaagd

Geweldig klant vriendelijk

Deze super rij school hebben mijn zoon super opgevangen na een minder leuke ervaring met een andere rij school. Hier hebben ze aandacht voor de leerling. Gelijk mijn andere zoon ook ingeschreven

Hele leuke en leerzame rijlessen gehad

Zit nu met veel meer zelfvertrouwen achter het stuur

Beste rijschool in Amstelveen

Super aardige en meedenkende instructeurs. Ook erg flexibel in de planning. Altijd goede en gezellige rijlessen gehad. Toprijschool!

Erg prettig en meedenkend.

Na enkele lessen bij andere rijscholen te hebben gevolgd, had ik door verschillende omstandigheden behoefte aan een rijschool die doorpakte en goed met mij meedacht om een programma op maat te maken. Dit was enorm goed geregeld bij HIPPE. Ik heb bij meerdere instructeurs gelesd en uiteindelijk mijn rijbewijs binnen 5 maanden gehaald!

ben altijd goed geholpen!

behulpzame mensen, ben altijd goed geholpen. hele aardige rij instructeur waar ik veel zelfvertrouwen van heb kunnen krijgen tijdens het rijden!

Behoorlijk goeie rijschool, veel aura

Hele fijne personeel die bij rijschool Hippe werkt. Zeer aanmoedigend en altijd vrolijk en helpvol. De instructeur is een van de beste leraren die ik heb ervaren. Zeer goede ervaring.

Leuke rijlessen

Bedankt voor allen leuke rijlessen

Top Rijschool!

Hele goeie rijlessen met ontzettend fijne en vriendelijke instructeurs/instructrices. Ze hebben me heel goed geholpen met het voorbereid naar een examen gaan!

Hele fijne manier van lessen en in 1 keer geslaagd!

De medewerkers en instructeurs zijn heel vriendelijk. Tijden en instructeurs zijn flexibel, de lessen zijn duidelijk en to the point, maar je voelt je wel op je gemak. De instructeurs moedigen je aan en geven je het gevoel dat je gaat slagen wanneer je ready bent. Ik heb genoten van mijn tijd bij Hippe en raad ze zeker aan!

Vol vertrouwen mijn rijbewijs gehaald!

Ik ben na een paar jaar opnieuw begonnen met rijles en overgestapt naar Hippe. Niet alleen heb ik een hele gezellige tijd gehad met mijn instructeur, ik heb ook goed leren autorijden en ik heb mijn examen gehaald, wat wil je nog meer? Ik ben heel tevreden!

goede rijschool

leuke rijschool

Toppers!

Ik ben heel blij met het halen van mijn rijbewijs natuurlijk. Ook met het meedenken van hippe en het zorgen dat ik toch met mijn drukke hoofd mijn focus op de weg kan houden. Ze hebben me enorm goed begeleid en met mee meegeleefd. Dit is al het 2e rijbewijs wat ik via hun heb behaald en ik zou ze zeker aan een ander aanbevelen! Nogmaals bedankt voor alle hulp!

Kastanjelaan 32

1185KA Amstelveen

Over Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

Het halen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. Daarom stellen we bij Auto- en motorrijschool HIPPE Amstelveen met jou een pakket samen dat bij jou past. De een heeft nu eenmaal meer lessen nodig dan de ander. Wil je schakel rijden of toch liever automaat. Ook dingen als faalangst en rijangst zorgen ervoor dat je een eigen pakket nodig hebt. Heb je al een rijbewijs maar wil je je kennis opfrissen? Dat kan natuurlijk ook!