4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne en goede begeleiding en goede persoonlijke aandacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gerard is erg vaakkundig en heeft mij goede instructie gegeven om veilig motor te gaan rijden. Leny en Claudia waren ook erg behulpzaam met het organiseren van lessen en examens .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gezellige, ontspannen sfeer, en betrokken mensen. Weten goed wat jij indivudueel nodig hebt en kunnen dus goed aanpassen op de specifieke persoon en diens behoeften.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ze zijn heel erg klant gericht, Ze willen je graag helpen, allemaal. Ik ben mijn rij-instructrice Astrit erg dankbaar. Zonder haar had ik het nooit gekunt zij heeft mij veel zelf vertrouwen gegeven in het auto rijden. Ik heb 4 verschillende rijscholen gehad. Ik ben op mijn 18de begonnen met mijn eerst 10 rij lessen.En van de 12 jaar heb ik 8 jaar gereden iedere week 1 en soms 2x in de week. Maar ik werd iedere x weer heel onzeker . Maar toen ik bij auto rijschool Hippen kwam en weer mijn eerst rijlesen had. Hebben zij mij langzaam steeds meer zelf vertrouwen gegeven en daar ben ik rij-instructrice Astrit erg dankbaar voor. Er zit alleen 1 min puntje aan. Ze willen heel graag helpen maar theorie les geven aan een kleine groep zijn zo nog niet helemaal goed in. Ten eerst, is het lokaal open en zie je iedere x iemand binnen komen. Dat is niet goed voor iemand die moeite heeft met leren. Ten tweede. Gingen ze er veel ste snelheid door heen. Met de computer beelden geprojecteerd op de muur. Je moet ook voorbeelden doen op een white bord met tekeningen en autootjes met magneten er onder geplakt. Wand sommige mensen (ik) hebben voorbeelden nodig. En niet altijd tekst uit een boek. Maar ook een soort spelletje er van maken voor duidelijk beeld. Voor de theorie lessen vind ik Alblas de beste.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige ervaring met hippe! Nik was alles wat je bij een rijinstructeur zou verwachten, rustig en gezellig, en dat gaf vetrouwen achter het stuur! Hippe reageerde snel en als ik nog een keer een rijbewijs moest halen zou ik zeker weer voor hippe kiezen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hele goede ervaringen met HIPPE. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en behulpzaam en mijn rij-instructeur, Niks, was de beste die je je kunt wensen. Heel rustig en geduldig, hij legt goed uit en het is ook nog eens gezellig om iedere keer anderhalf uur bij hem in de auto te zitten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg blij met mijn rijbewijs

Prettige en goede lessen gehad. Daardoor ook in 1 keer me rijbewijs gehaald

Heel fijn en relaxed..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed. Nooit problemen gehad. Rijbewijs in 1x gehaald. vriendelijk personeel. top

Erg goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goeie ervaring, fijne rijlessen. Zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg prettig dat wanneer de leerling eenmaal de auto onder controle had de focus erg werd gelegd op het rijden zoals het specifiek op de praktijkexamen moet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg goed en ze zijn heel vriendelijk

Als prettig ervaren !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede rijlessen gehad van Ruud. Altijd goed georganiseerd etc. Zeer vriendelijke mensen.

Kastanjelaan 32

1185KA Amstelveen

Over Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

Het halen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. Daarom stellen we bij Auto- en motorrijschool HIPPE Amstelveen met jou een pakket samen dat bij jou past. De een heeft nu eenmaal meer lessen nodig dan de ander. Wil je schakel rijden of toch liever automaat. Ook dingen als faalangst en rijangst zorgen ervoor dat je een eigen pakket nodig hebt. Heb je al een rijbewijs maar wil je je kennis opfrissen? Dat kan natuurlijk ook!