4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, eerlijk, betrokken en flexibel!! Ik ben tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima begeleiding, goed materiaal. Nadruk op goed en veilig rijden. Planning en Administratie ook goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijschool HIPPE is enorm betrokken! Denken met je mee als je ergens over twijfelt, geven advies over hoe je iets beter kunt doen. Geen verveelde norse blikken, altijd gezellig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had nooit gedacht dat ik binnen 2,5 maand mijn rijbewijs zou halen. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar het was ook elke les weer heel gezellig. Ik raad iedereen aan om te lessen bij Hippe Amstelveen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De docenten weten wat ze doen. De school is zeer inflexibel met het annuleren van lessen, maar alleen van de studenten kant. Daarom wil ik de school aanbevelen voor hun leraren, maar niet voor de service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een prettige ervaring om te lessen bij Hippe. De rijinstructeurs zijn heel aardig en geven goed les! Ik heb ervan genoten en ben blij dat ik dankzij de goede zorgen van Hippe mijn rijbewijs in the pocket heb!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf dat snel en duidelijk contact heeft met de klant, ook is de manier waarop les wordt gegeven prettig. De manier waarop de voortgang werd besproken met onder elkaar was ook heel goed. Het feit dat je op een persoon moet vertrouwen om jouw klaar te maken voor een examen is moeilijk maar ik had alle vertrouwen in de expertise van de rij-instructeur. Ook de manier van betalen was goed geregeld en zeer snel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zelf bij hippe mijn auto rijbewijs gehaald ookal lukte hrt niet in een keer echt een super rijschool leuke instructeurs en het zijn gewoon super aardige mensen die er echt voor gaan samen met jou

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg behulpzaam en persoonlijk georiënteerd op wat een individuele leerling nodig heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met deze rijschool. Zoon van 17 jaar in 1 keer geslaagd. Goede begeleiding en advies gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald bij Hippe, ik heb met veel lol en plezier gelest. Gerard was zeer deskundig en kon zijn verhaal goed op mij overbrengen ik ben zeer tevereden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

leuke lessen!! en in een keer geslaagd

Kastanjelaan 32

1185KA Amstelveen

Over Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

Het halen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. Daarom stellen we bij Auto- en motorrijschool HIPPE Amstelveen met jou een pakket samen dat bij jou past. De een heeft nu eenmaal meer lessen nodig dan de ander. Wil je schakel rijden of toch liever automaat. Ook dingen als faalangst en rijangst zorgen ervoor dat je een eigen pakket nodig hebt. Heb je al een rijbewijs maar wil je je kennis opfrissen? Dat kan natuurlijk ook!