3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

scooter en rijbewijs gehaald bij Hippe! alles goed geregeld en top instructeurs, goeie tips en uitdagingen tijdens de lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze bereiden me goed voor op mijn examen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hippe Amstelveen is een erg prettige en deskundige rijschool. Ik heb met drie instructeurs gereden het afgelopen jaar en bij elk van hen heb ik een heel fijne ervaring gehad. Ze houden veel rekening met eventuele angsten en onzekerheden en nemen de tijd voor je. Ik heb absoluut het gevoel gehad dat ze hun uiterste best deden om mij uiteindelijk te laten slagen. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen (ondanks een aantal operaties in datzelfde jaar) en dat is mede te danken aan hun professionaliteit, steun en begrip.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top rijschool! Ik reed bij Jamal Lamsli. Ik vond hem persoonlijk een erg fijne instructeur. Hij is altijd met zijn leerling gefocust en weet altijd precies de vooruitgang van zijn leerling. Verder wordt er duidelijk gemaakt wat er van de leerling verwacht wordt. Heel fijn dus! Tot slot was ik altijd goed ingepland en was alles met betalingen en lessen etc. altijd goed doorgegeven. Alleen jammer dat je minimaal 48 uur van tevoren je les moet afzeggen, maar aan de andere kant is dat wel weer logisch. In ieder geval met trots mijn rijbewijs gehaald bij Hippe!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn tijd bij de rijschool heb ik ervaren als positief. Ik heb hier veel geleerd en ik stapte altijd met goede moed de auto in. De sfeer in de auto was gezellig, en ik kreeg goede tips mee om mijn rijstijl te verbeteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring bij Hippe. Alles word goed uitgelegd en de instructeu neemt uitgebreid de tijd om iets uit te leggen als je iets niet snapt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg blij met de begeleiding van Gerard. Ik ben bezig met me motorrijbewijs en hij helpt je er goed door heen. Niet te gehaast maar als hij ziet dat je het door hebt zal hij ook meteen je examens inplannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Leuk familiebedrijfgevoel met persoonlijke begeleiding. Erg tevreden over mijn rij-instructeur!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed, maar ik denk dat als ik de rijschool vergelijk met andere rijscholen, er op verschillende punten nog verbeterd kan worden. Dit gaat dan metname om het inplannen van de examens

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne, goede en ervaren instructeur. Administratieve werk werd keurig gedaan, naar voorkeuren ook nog!

Super lessen van gerard!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog geen rijbewijs gehaald, maar ben goed op weg en dat is zeker te danken aan rijschool Hippe. Ze denken erg met je mee, de instructeurs geven je een rustig en zelfverzekerd gevoel en er is ruimte om jezelf te zijn en om aan te geven waar je het moeilijk mee hebt. Er is geen druk om het zo snel mogelijk \'voor elkaar te hebben\' en dat was precies wat ik zocht. Hopelijk heb ik binnenkort dan ook daadwerkelijk mijn rijbewijs, met alle dank aan Hippe.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig ze hebben me echt goed geholpen

Zeer goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ervaring! Rijschool denkt goed met je mee om je zo goed/snel mogelijk te laten slagen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexibel met inplannen van lessen en bijzonder prettige motorrijles ervaring.

Kastanjelaan 32

1185KA Amstelveen

Over Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

Het halen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. Daarom stellen we bij Auto- en motorrijschool HIPPE Amstelveen met jou een pakket samen dat bij jou past. De een heeft nu eenmaal meer lessen nodig dan de ander. Wil je schakel rijden of toch liever automaat. Ook dingen als faalangst en rijangst zorgen ervoor dat je een eigen pakket nodig hebt. Heb je al een rijbewijs maar wil je je kennis opfrissen? Dat kan natuurlijk ook!