Vriendelijke en behulpzaam.

Klantgericht.

netjes geholpen

netjes en correct geholpen

Top garage

Mijn ervaring met deze garage is zeer goed bevallen. Zowel met de koop van mijn nieuwe Suzuki Swift als met de inruil van mijn auto. Een redelijke inruilprijs gekregen. Een fijne rustige verkoper die alle tijd voor je heeft en ruim de tijd nam om alles uitgebreid uit te leggen over de auto. Dus ik kom hier zeker terug. Ik ging huiswaarts met een heerlijke taart!

Fijn autobedrijf

Op een eerlijke manier een auto kopen.

goede uitleg en voorlichtig

fijn bedrijf en zeer klantvriendelijk

Een rib kwijt...

Pas geleden weer een andere auto bij AJO gekocht. Je weet gewoon dat het goed is en dat ze je als klant waarderen. Ja een rib kwijt, maar in de plaats daarvan een mooie auto waar we heel wat jaren in kunnen sturen. Over AJO..... Gewoon een heel fijn bedrijf met sympathieke mensen. Niet opdringerig, geen strakke maatpakken, geen hele grote showroom, geen kapsones en verkoop blah blah. Gewoon eerlijke voorlichting, een stukje rijden, denk er maar over... We lopen al heel wat jaartjes bij AJO en gaan absoluut niet naar een ander. Deze mensen verdienen het gewoon een auto te mogen verkopen. Iedere klant heeft een naam. Dank je wel Jacco, Roald en Erwin voor de warme douche en het heerlijke taartje.

Vertrouwd

Heel fijn geholpen alles voelde gelijk vertrouwd toen we binnenkwamen verder uitstekende service en komen alles na wat beloofd was ,tot nog toe erg tevreden met onze Suzuki Swift

Leuke ontvangst en prima advies

Als totaal vreemde klant heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit met een Suzuki Vitara. Ontvangst was uiterst vriendelijk en eert een kopje koffie om mijn wensen door te spreken. Vervolgens proefrit gemaakt. en een week bedenktijd gevraagd. Geen probleem ! Ook een zeer nette inruilprijs voor mij oude auto. Na die week tot aankoop overgegaan en opnieuw zeer vriendelijk behandeld. Verkoper neemt alle tijd voor je. Bij de aflevering weer alle tijd voor de klant. Ben zeer tevreden met een mooie Vitara weg gereden ! Waren maar alle bedrijven zo klantvriendelijk als deze Echt een aanrader als bedrijf.

erg goed en correct

persoonlijk goede aandacht , alles gedaan wat we afgesproken hadden

Gewoon ouderwets top service

Persoonlijke aandacht dat is toch wat iedereen belangrijk en fijn vindt Nu dat krijg je bij dit gezellige maar toch professionele bedrijf oog voor de klant

Heel fijn en persoonlijk

Hele persoonlijke benadering en meedenken in mogelijkheden.

Goed geholpen met aankoop van mijn auto

Neemt de tijd voor aankoop. Gewoon 1 jaar garantie

Fijn contact en goed resultaat

Na wat onderhandelingen alle partijen tevreden en mooie auto gekocht .

Een Gastvrij ontvangst, recht door zee, komt beloftes na.

Een bedrijf waar de klant centraal staat, realistish inruil prijzen, komt afspraken na.

Ontzettend professioneel en tegelijk menselijk geholpen. Een heel fijn bedrijf

Hele vriendelijke en goede service. Zo hoort het! Ik zou iedereen aanbevelen hier zijn auto te kopen.

Mooi bedrijf

Vriendelijke mensen, mooie auto's. Zou er me volgende auto ook weer kopen.

Klantvriendelijk, je begint met koffie !

Ik kreeg goede inruilprijs, ik mocht een andere auto kiezen, alle papieren netjes geregeld, als laatste een taart erbij!!

Uitmuntend!

Al het contact i.v.m. de aanschaf van een nieuwe Suzuki verliep op een zeer prettige wijze. Daarbij hebben we een geweldige service ervaren. Kortom: een aanrader!

Op fijne klantvriendelijke manier geholpen!

Garage waar je je “veilig” voelt, klein betrouwbaar en behulpzaam team! En natuurlijk een goed en betrouwbaar Suzuki product !

Prima bedrijf en een goede behandeling!

Ik heb hier een auto gekocht en het hele proces is vlot en zorgvuldig afgehandeld. Heel tevreden.

Gewoon vertrouwd

Wij hebben onze Swift ingeruild voor een gebruikte Vitara. Zeer vriendelijk ontvangen. Bedrijf komt afspraken perfect na. Echt een aanrader!

Prima bedrijf

Onlangs een auto gekocht Vriendelijk en prima geholpen

Heel goed.

Het is een goed autobedrijf. Fantastische service en goede voorlichting. Niet gelijk repareren maar alles in overleg. Ook meedenken wat de beste opties zijn.

Fijne betrouwbare dealer.

Onze tweede Suzuki bij Ajo in Tiel gekocht en weer zijn we zeer tevreden. We rijden nu met heel veel plezier onze nieuwe Suzuki Swift automaat. Bedankt weer Jacco voor de goede service.

het eerste (van de 5 waar ik al geweest was) bedrijf dat toen ik tussen de auto's liep er iemand naar buiten kwam en vroeg of hij me kon helpen. Vriendelijk en zonder gedoe wel koffie.

Lutterveldweg 2

4005 LD Tiel