Gewoon vertrouwd

Wij hebben onze Swift ingeruild voor een gebruikte Vitara. Zeer vriendelijk ontvangen. Bedrijf komt afspraken perfect na. Echt een aanrader!

Prima bedrijf

Onlangs een auto gekocht Vriendelijk en prima geholpen

Heel goed.

Het is een goed autobedrijf. Fantastische service en goede voorlichting. Niet gelijk repareren maar alles in overleg. Ook meedenken wat de beste opties zijn.

Fijne betrouwbare dealer.

Onze tweede Suzuki bij Ajo in Tiel gekocht en weer zijn we zeer tevreden. We rijden nu met heel veel plezier onze nieuwe Suzuki Swift automaat. Bedankt weer Jacco voor de goede service.

het eerste (van de 5 waar ik al geweest was) bedrijf dat toen ik tussen de auto's liep er iemand naar buiten kwam en vroeg of hij me kon helpen. Vriendelijk en zonder gedoe wel koffie.

Vriendelijk, geduldig en professioneel

Wij kochten hier een leuke occasion met de service alsof we het nieuwste model kochten. Vriendelijke en geduldige verkoper die ook nog eens ons tegemoet kwam dat we de auto eerder konden halen, vanwege de afstand die we moesten afleggen naar Autobedrijf AJOB.V. De rit vanaf Hoofddorp was voor ons zeker de moeite waard. We werden ook nog eens verwend met een taartje om de koop te vieren. Top bedrijf

Geweldig vanaf koop tot aflevering

Afgelopen week de nieuwe Suzuki Swift opgehaald bij Autobrdrijf AJO. Perfecte uitleg van de auto en alle functies en veiligheidssystemen die erop zitten. Jacco, hartelijk dank voor de perfecte service en de taart was heerlijk. Tot over een jaar voor de onderhoudsbeurt.

Fantastisch autobedrijf waar we zeker weer zullen komen!

Laatst hier n mooie Suzuki S-Cross gekocht fantastisxh en netjes geholpen door Roald ze nemen de tijd voor je en tijdens t wachten n lekker kopje koffie, ook bij het ophalen stond de auto blinkend in de showroom te wachten, en werd weer de tijd genomen, en voor t wegrijden nog uitgebreid tekst en uitleg over de auto, kortom n topbedrijf ze verdienen eigenlijk n 11 Zeer aan te bevelen misschien wel de beste dealer waar we ooit n auto hebben gekocht! Met ook nog n lekkere taart op de koop toe....

Heel klantvriendelijk bedrijf.

Goede service heel klantvriendelijk

Super keurig en netjes behandeld

Recent een mooie Suzuki Alto gekocht voor mijn klein dochter Monique. Na een aantal 2 stuks achter mekaar, Ben ik zelf op pad gegaan. mijn eigen vader zaliger is hier jaren klant geweest. Twee Alto en twee Swifts aan geschaft. Altijd zonder problemen mee gereden en perfecte service ondervonden. Vandaar dat ik bij jullie terecht gekomen ben. en vervolgens een goede keuze heb kunnen maken. Bedankt Hans

Ajo gewoon goed

Al jaren goede ervaring en zijn zeer tevreden.

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Goede service. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Met goede inruilprijs.

Geweldige service

Heel fijn contact met verkopers ook de service is heel goed en betrouwbaar.

Prettig en professioneel behandeld

zeer open gesprek en heel vriendelijk!!

Uitstekende service

Wij zijn daar op heel prettige en vriendelijke manier ontvangen en behandeld, zowel bij de aanschaf van een gebruikte wagen als onlangs bij de aanschaf van een nieuwe.

Open en vriendelijke medewerkers

Auto gekocht, duidelijk en eerlijk in de onderhandeling. Goede service.

Vriendelijke benadering

Op zoek naar een jonge occasion en met een auto van een ander merk om in te ruilen werden we tijdens een ongepland bezoek hartelijk ontvangen. Na een heerlijk kopje thee en koffie tijdens het wachten op een beschikbare verkoopmedewerker werden we prima geholpen. We kregen een goede inruilprijs.

Ongedwongen fijne contactmomenten

De verkoper (Jacco) nam alle tijd voor ons. Kundig advies, waardoor we een weloverwogen keuze konden maken.

Heel blij met autobedrijf AJO

Wij zijn vriendelijk ontvangen en hadden al direct veel vertrouwen in de verkoper, rustig, correct, goed luisteren en niet opdringerig. Duidelijke uitleg en alles keurig netjes afgehandeld na onze aankoop. Heel blij met mijn tweedehands suzuki.

Klantvriendelijk en zeer meedenkend

Altijd vriendelijk en op korte termijn langskomen bij ajo voor reparatie of vragen

Zeer prettig geholpen

We hebben met een goed gevoel de auto gekocht na diverse fijne gesprekken. Geen opdringerige verkoper, wij raden dit bedrijf zeker aan.

Warm bad.

Ik ben zeer goed en uiterst correct geholpen. Ik zou geen minpunten kunnen noemen.

Super service

Netjes geholpen

Weer Geweldig

Dit is onze 3 auto bij Ajo en we zijn zeer tevreden. Echt een fijne dealer

prima service

zoals altijd weer heel fijn geholpen.

Lutterveldweg 2

4005 LD Tiel