Zeer goede service

Goede ontvangst. Duidelijke en eerlijke informatie. Zeer goede service.

Hartelijk en goed gevoel

Een open, eerlijk gesprek gehad. Er werd alle tijd voor genomen en goed geluisterd. De service is altijd top.

Vriendelijk

Heel goede service en alles netjes

Correct en volgens afspraak goede uitleg.

Hartelijke ontvangst,door alle medewerkers,goede koffie. Snel tot overeenstemming gekomen door prima inruil.Bij aflevering alle tijd,zelfs telefoon gekoppeld,top.

Toppie

Onze aankoop van een SX4 S cross automaat van een half jaar oud is ons prima bevallen. Aankoop met inruil is goed overeen gekomen De auto is afgeleverd precies zoals afgesproken en op papier staat Wij zijn bij autobedrijf AJO terecht gekomen door vrienden die ook een zeer positieve aankoop van een nieuwe SX4 overeen zijn gekomen en ook alleen maar lof uiten De testrit en aankoop was perfect geregeld Het afleveren wordt met een zeer uitgebreide uitleg uitgevoerd Wat wij ook zeer positief ervaren, men rekent geen aflevering kosten Kortom, het geheel is zeer positief

Top bedrijf

Goed geholpen zeer vriendelijk personeel Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar en nieuwe auto

Zoals gewoonlijk zeer goed!!

Prima, zoals ik al jaren gewend ben. De auto is prima, het gebak was lekker, en de rest zal ook wel goed komen.

Heel goed behandeld

Alle vragen worden beantwoord, bij twijfel gewoon weer kontact zoeken en je wordt goed geholpen, serieus advies, en de auto die je denkt dat hij het is gewoon zelf mee rijden, ook een andere uitproberen, is totaal geen probleem, er wordt geen druk gelegd op je.....maar ruim de tijd gekregen om te bedenken en te proberen. Zo fijn!!!

perfect

zeer vriendelijk en goede service

goed tot zeer goed

zeer klantvriendelijk en klant gericht

Prima service in een prettige sfeer

We zijn op een vriendelijke man i et te woord gestaan. Ook bij aflevering prima service

Geweldig geholpen en een super service

Gewoon even kijken voor mijn moeder voor een leuke auto. Meteen dezelfde dag nog 1 gekocht. Vriendelijk en betrokken mensen die met je meedenken. Ma is super blij met haar mooie swift. Een aanrader voor iedereen.

Al mijn derde Suzuki, dat toch genoeg.

Geweldig, persoonlijk contact en betrouwbaar.

Geweldige service

Nadat mijn leasecontract van de Suzuki celerio afliep heb ik met veel hulp van Roald besloten om een Suzuki Ignis te lease. Maar omdat het leasecontract afliep heeft Roald geregeld dat ik de Celerio kon blijven rijden totdat de Ignis binnen was. Heb afgelopen vrijdag de Celerio kunnen omruilen voor de Ignis. Roald nogmaals bedankt.

Professioneel, deskundig, vriendelijk, betrouwbaar en prettig in de omgang

Jacco verkocht ons een occasion. Hij luisterde goed naar onze wensen. Gaf eerlijk antwoord. We maakten afspraken en hij kwam ze 100% na. Hij gaf zelfs meer... Bedankt Jacco! Een regelrechte aanrader dit autobedrijf dat al 40 jaar een familiebedrijf is. Tot ziens!

goede ervaring

ze nemen de tijd en betrouwbaar. heb laats een suzuki vitara gekocht en we zijn er erg blij mee.

Prima deal gedaan

De auto die ik kocht voldeed geheel aan mijn verwachting. Paar puntjes om na te lopen, maar daar was de prijs ook naar. Hij werd gepoetst en schoon afgeleverd en kregen er ook nog een heerlijke slagroomtaart bij als presentje. Ik ben geen Suzuki rijder maar zou er zeker weer een andere auto aanschaffen

Vakkundig en hulpvaardig.

Bij Ajo een Suzuki Vitara gekocht. Werd keurig netjes geholpen, proefrijden,uitleg, niets was teveel. Reed met een heel goed gevoel naar huis.

Uitstekend geholpen klant is koning.

Zeer prettige ervaring en erg vriendelijk.

Ik ben op een correcte wijze behandeld bij de aanschaf van onze nieuwe auto

Ze gaven me de juiste informatie over de auto en de beschadiging die erop zat werd door Ajo gemaakt.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk,ze nemen de tijd voor je en de afhandeling was oke.

Een ouderwets familie bedrijf

Familie bedrijf met zeer vriendelijk personeel waar u echt klant bent en met al uw vragen terecht kunt. Groot assortiment auto s en goede service. Mooie honda civic gekocht en met nieuwe APK en remblokken ,service beurt en 6 maand motor garantie. Dat geeft vertrouwen in auto en garage. Mij zien ze zekers weer

Vriendelijke en professionele verkoper. Goed geholpen.

Geen moeite teveel, alles duidelijk uitgelegd om goede keuze te kunnen maken.

Zeer goede informatie over de auto.

Erg vriendelijk en goede informatie over de auto die wij op het oog hadden.We hebben een goede inruilprijs voor onze auto gekregen. Zodat wij de beoogde auto konden kopen. Verdere afhandeling was perfect. Goede communicatie als wij vragen hadden. Grt.Cor van de Laar, Ormelingstraat 10 Nederhemert.

Ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam

Op donderdagavond kwam ik kijken bij een occasion, kon gelijk een proefrit maken en na een geweldige proefrit hebben we gelijk de papieren in orde gemaakt. Afgesproken dat ik de auto op mijn verjaardag op zou komen halen, kom ik op mijn verjaardag aan in de showroom staat mijn auto achterin klaar met ballonnen en een verjaardagskaart. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog een taart bij mijn auto. Rijd nu een week in de auto en ben er nog steeds ontzettend blij mee.

Lutterveldweg 2

4005 LD Tiel