prima service
Vriendelijk en correct.
We hebben hier een occasion gekocht en we zijn heel goed geholpen door dit bedrijf.
Wij waren gericht op zoek, en zijn uitstekend geholpen, vriendelijk, duidelijk, eerlijk
Onze ervaring bij Autobedrijf Ajo Dit was met de paasshow . We werden leuk ontvangen. Het was net of we al jaren klant waren. De koffie en een hapje waren klaar. En we hebben na een proefrit gemaakt te hebben met een alto die gekocht.
al 30 jaar klant
Een goed , deskundig en net bedrijf.
Klantvriendelijk en persoonlijke benadering
Super bedrijf auto gekocht en helaas ging er een onderdeel stuk maar alles werd vergoed en we kregen een leenauto tot onze beschikking . Ik kan niet anders zeggen dan dat je bij de ajo hele goeie service krijg 👍
Vriendelijke en deskundige behandeling. Service na aankoop prima in orde.
goed, keurig en correct geholpen
Aankoop auto
Een betrouwbare en serieuze werkwijze. Mag iets flexibeler zijn met haar prijsvorming.
Uitstekend ! goede voorlichting, prettige bediening, 2e handse auto gekocht voor de Pasen, fijne auto en een lekker taartje gekregen van de manager. prijs/ kwaliteit verhouding super goed!
fijne ontvangst, aardige en kundige mensen en een prettige behandeling.
Deskundig en vriendelijk. Bij suis in het linker raam net zolang gezocht, tot oplossing is gevonden.
Al meer dan 20 jaar klant, goede service, problemen worden direct opgelost. Betrouwbaar!