zeer goed
Vriendelijke verkoper,goed advies gekregen,totaal niet opdringerig en vooral goede prijs/kwaliteitsverhouding.Fijne ervaring!!!!
Bijzonder goede ervaring. Vriendelijk personeel, uitstekende service.
Aardig en behulpzaam personeel. Je krijgt eerlijke informatie (over de tweedehands auto waarin je geïnteresseerd bent).
Kan niet beter
netjes behandeld ,keurige afhandeling bij ophalen auto.
Het besten en vooral zo doorgaan
goed geholpen en topservice!
Erg positief en vriendelijk.
Positief, directe service, klantvriendelijk
vriendelijk en behulpzaam.
goed geholpen prima ervaringen
wij zijn op een hele prettige manier geholpen en te woord gestaan.
Fijn geholpen,duidelijke uitleg met een heerlijke bak koffie en een leuke attentie
Komt afspraken na. Erg klant gericht. Duidelijkheid. Verzocht een bepaald type wat op dat moment niet beschikbaar was maar zou binnen enkele weken komen. Als klant eerste keus na binnenkomst auto. Wordt netjes gebeld en zodoende afspraken nakomen. Vertrouwen. Fijne communicatie.
Vakkundig geholpen, vriendelijke verkopers.
Zeer prettig bedrijf! Vriendelijke en kundige verkoper. Mijn auto werd keurig netjes afgeleverd. Alles gecontroleerd, gepoetst en hij rijdt als een zonnetje. Zeer aan te raden!
Zonder meer klantvriendelijk, zonder enige druk
heel prettig!! Fijn geholpen rustige mensen en geen opdringerige ver Koopers