Betrouwbaar en deskundig. En een ruime assortiment.
Klantvriendelijk bedrijf, Een aanrader om hier een goede auto te kopen , nieuw of tweedehands je bent gewoon verzekerd van een goede service en goede auto.( geen oplichters) Ook de afhandeling ging heel netjes en of je nu nieuw of tweedehands koopt iedereen krijgt een taart mee. Wij zijn erg tevreden over onze aankoop en raden iedereen ook aan om eens een kijkje te nemen bij autobedrijf AJO in TIEL
Net bedrijf, prettige ontvangst, rustige en duidelijke uitleg. Zeer tevreden.
we zijn erg goed geholpen vriendelijk persoonlijk uitnodigend we bevelen dit bedrijf van harte aan ook al komt u uit zeeland
Langsgegaan om even te kijken naar een mooie occasion. Netjes en uitgebreid te woord gestaan. Kreeg een heel mooi aanbod op mijn inruilauto en na een proefrit was de deal snel gesloten. Zeker aan te bevelen!
Zeer positief, niks is te veel.
Voorlichting kan wat in de breedte uitgebreid worden, als de heer van Ewijk zelf er niet is kan er bij vragen over uitvoering van een auto niet altijd goed geanticipeerd worden naar de klant. Is voor verbetering vatbaar, zou een nieuwe klant kunnen kosten. Voor de rest positieve ervaringen, en op vragen wordt door de heer van Ewijk zelf zeer goed ingespeeld.
Maakte een zeer vriendelijke en tegelijk betrouwbare indruk.