zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken
Nu onze 2e caravan van dit bedrijf en beide keren waren we erg tevreden. No nonsens, eerlijke adviezen en prima service! Deskundig en oplossingsgericht, hier kun je zeer vertrouwd een caravan kopen.
Vriendelijke, correct, deskundig en waar \"afspraak nog afspraak is\". Aanbevolen voor iedere caravan bezitter
Grote deskundigheid, klantvriendelijk, goede service, behulpzaamen attent. Het verkoopgesprek over de caravan die ik er kocht was prettig: deskundig, rustig, gedetailleerd en met alle ruimte voor kij als klant om tot een koopbesluit te komen. Na levering van de caravan die ik er kocht zochten zij contact om alsnog door de vorige eigenaar nageleverde goederen door te geven. Bij aflevering van de caravan bleek de oude fietsendrager vervangen door een nieuw exemplaar op eigen inistiatief van het bedrijf en zonder deze in rekening te brengen! Mochten er na ingebruikname nog zaken niet goed blijken, dan moeten we terug komen om het alsnog in orde te laten maken. Kortom: heel tevreden en reden om trouw klant te blijven.
Vriendelijk, servicegericht, niet opdringerig . Laat bij inruil de verkoper en caravan in zijn waarde. Klantgerichte instelling. Stuurde zonder daarom gevraagd te hebben 4 maanden na aankoop nog een 3e reservesleutel die de vorige eigenaar kennelijk had teruggevonden.
Goede service en deskundig. Ben al jaren klant en nog nooit slecht of onjuist behandeld. Kortom service en kwaliteit is iets waar zij werk van maken
Hebben kennis van zaken en je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Zeer slecht bedrijf heb een HABA trafo gekocht alles aangesloten en de kraan en wc pomp deden het nog niet,door de campingbeheerder laten doormeten en hij gaaf geen stroom zekering was goed maar de trafo niet. Gebeld met Peelo (eigenaar) hij zij; WIJ BIEDEN GEEN GARANTIE OP ELECTRA alleen bood hij aan om hem door te meten en als de trafo stuk was moest ik zelf maar een nieuwe bij hem kopen deze trafo kost 33,50 bij Peelo maar deze kosten overal 14,99. Heb met HABA gebeld en krijg gewoon een nieuwe trafo van HABA en Peelo weet ook wel dat er degelijk wel garantie en een terugstuur garantie opzit een beetje jammer, HABA bedankt!!!!. Maar ik kom niet meer bij Peelo Assen voor onderdelen en caravan.
Dit voorjaar een caravan gekocht bij Caravan Centrum Peelo, Asse. Aangenaam getroffen door vriendelijke en prettige bejegening, en ook, nadat was gebleken dat een paar zaken nog niet werkten zoals het moest, werd dit snel en goed in orde gebracht. Kortom, een klantvriendelijk bedrijf. Geert Wubs, Roden
Wij hebben een erg goede ervaring met Peelo Assen. Op zondag hebben wij een mail gestuurd betreft het huren van een paardentrailer voor komende week (ma t/m zaterdagochtend). We werden maandag morgen meteen gebeld en konden zelfs direct de trailer komen halen. Service was dus super en de prijs-kwaliteit verhouding ook goed. Bedankt! Tot de volgende keer!
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Stroomprobleem was snel verholpen. Met onze vorige caravan schade gehad. Ook toen zeer fijn geholpen.
Vlak voor we de caravan wilden gebruiken, bleek een bovenraampje te lekken! Het raampje werd, ondanks de drukte in de zaak, onmiddellijk gerepareerd. Perfecte service. Wiebe en Riet
Leuke service, aangenaam in het contact. Je wordt als klant, wat je ook koopt of vraagt serieus genomen.
klantvriendelijk, degelijk en hoge kwaliteit
Deze mensen staan echt helemaal voor je klaar, nemen contact op als er een nodige reparatie gedaan moet worden, geven duidelijke uitleg over alles. Een ieder die in de buurt van Assen een caravan bezit raad ik aan om met caravan centrum Peelo-Assen contact op te nemen. Ook mensen die er over denken een caravan aan te schaffen natuurlijk!!
Zeer goede service, betrouwbaar. Goede en deugdelijke adviezen, denken met je mee.
caravan aankoop,caravan inruil, service onderhoud, aanschaf diverse (grotere) kampeermiddelen
goede service. niet moeilijke doen. denkt mee om problemen op te lossen snele service
Sinds ruim 12 jaar is het centrum onze vaste dealer met zelfs nog steeds dezelfde medewerker, Chris, die ons net als de heer en mevrouw van der Meulen prima van advies dient.
Super! Meedenken met de klant en zeer klantvriendelijk! Ook als er niet direct aan de klant verdient kan worden toch een deskundig advies meegeven, top.
Direct een goede indruk van het bedrijf en van Vader en Moeder, zoon en dochter van der Meulen. Een echt Familiebedrijf. Ze staan je vriendelijk, geduldig en vakkundig te woord en denken met je mee. Betrouwbare mensen. Ook medewerker Chris is altijd bereid om je voor de zoveelste keer uitleg te geven. Ze weten allemaal wat goede service en klantvriendelijkheid is.Alles samengevat in het woord UITSTEKEND. W.R.van H. te Assen
Vriendelijke ontvangst. Goede service en bellen als er meer aan de caravan moet gebeuren als waarop vooraf werd gerekend. En de prijzen vallen mee. Bij een ander bedrijf hebben wij daar slechte ervaringen mee gehad.