uitstekende service

Het was geen enkel probleem nieuwe banden te monteren die ik zelf meebracht !!

Prima!

Alles is goed verlopen. Er is persoonlijke aandacht en er wordt meegedacht!

Prima!

Alles is goed verlopen. Er is persoonlijke aandacht en er wordt meegedacht!

Zoals altijd goed.

Al jaren klant en altijd goed geholpen.

Zoals altijd goed.

Al jaren klant en altijd goed geholpen.

Fijne garage, goed geholpen

Wij zijn prima geholpen door Roel. Wij hebben een nieuwe Renault gekocht. Fijn contact, goede service

Vriendelijk, klantgericht

Wij hebben een nieuwe renault gekocht bij van Kesteren. Zij komen hun afspraken na. We zijn fijn ontvangen en geholpen.

Zoals gewoonlijk prima

Ben een tevreden klant, afspraak netjes nagekomen en prijs viel achteraf mee.

Groot onderhoud goed uitgevoerd

Auto moest voor APK en beurt. Tevens groot onderhoud, o.a. multiriem, nieuwe accu, airco, lager. Alles in goed overleg. Ook bleek dat de banden aan vervanging toe waren. All-season banden van een bepaald merk werden geadviseerd. Wat is de auto stil geworden! Wat verzoeken van mijn kant hebben ze ook prima opgelost. Ze komen afspraken na.

Flink onderhoud goed uitgevoerd

Auto moest voor APK en beurt, maar er moest van alles gebeuren van multiriem, nieuwe accu, airco en wat kleinere punten. Alles in goed overleg. Ook bleek dat de banden nog maar net konden. Kwamen met een tip voor bepaald merk all-season banden. Deze er onder laten zetten. Lijkt wel weer een nieuwe auto, ook heerlijk stil. Ook nog wat extra wensen zijn prima uitgevoerd.