Prima en snelle service

Koplampje vervangen, binnen 10 minuten weer onderweg!

Echt een garage van "de oude stempel" niet lullen maar poetsen, weten 100% waar ze overpraten

Vakkundig, correct, met uiterst attent vakkundig personeel. Onder andere gespecialiseerd op het THP gebied, waardoor wij als autobedrijf graag het werk aan uitbesteden.

Deskundig, betrouwbaar en snelle afhandeling

Deskundig, betrouwbaar en snelle afhandeling

Goede ervaring

Er wordt gelijk het euvel vervangen of gelijk een korte tijdsruimte voor een reparatie.

Goed, helder en eerlijk

Vanwegen het vervangen van de totale remmerij aan de achterkant van mijn C5 Tourer, een duidelijke en heldere prijs berekening vooraf.

Snelle en perfecte service

Al vele jaren heb ik mijn auto minonderhoud bij Willem Bakker omdat ik duidelijke afspraken kan maken waarna het werk snel en precies zoals afgesproken wordt uitgevoerd. Kan niet beter.

Vakkundig, Vlot, Vriendelijk

Altijd Vriendelijk, bij kleine urgente reparaties wordt je gelijk Vlot Vakkundig geholpen.

zoals al 20 jaar uitstekend!

Prima geholpen, zoals altijd door Micael vd Zwet. Een onbetaalbare keurmeester en monteur!

Top!!!

Zeer vriendelijk, gaf een eerlijk gevoel. Keurige uitleg!! Goede service!

Geweldige service!!

Elke keer weer als er iets met de auto is, word ik meteen geholpen.

Correcte bediening snelle afhandeling van reparatie

Top!

Gewoon goed zoals gebruikelijk daar.

Prima geholpen

Prima geholpen

Bijzonder klantvriendelijk en professioneel bedrijf

Garage Willem Bakker is een klein bedrijf, met veel kennis van en liefde voor auto's. Bijzonder klantvriendelijke en correcte benadering en wordt tijdig contact opgenomen en overlegd om verassingen te voorkomen.

Super extertise met uitstekende service

Helaas een Mini Clubman recentelijk aangeschaft met "nogal" wat mankementen. Willem Bakker en team hebben waanzinnig vakwerk geleverd en steeds duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden. De auto is motorisch nu als nieuw en rijdt als een zonnetje. Bij het ophalen stond de auto er ook heerlijk gewassen bij. Ik ben erg gelukkig met het resultaat en de service.

goede ervaring,vlotte afhandeling

uitstekend.

Vriendelijke en snel geholpen.

Koplamp stuk, naar Willem Bakker, monteur Michael zet er meteen een nieuwe in! Prima geholpen!

eerlijk behandeling snel en vakkundig

eerlijke behandeling snel en vakkundig

Al jaren zeer tevreden

Ik ben al jaren klant en heb alleen maar positieve ervaringen. Altijd vriendelijk, mee denkend, en eerlijke adviezen.

Vlot, transparant

Snel geholpen, leen auto, legt alles goed uit

veel vakmanschap en duidelijkheid.

zie hierboven

Topbedrijf.

Topbedrijf, geweldig geholpen. Vriendelijke en vakkundig personeel. Goede service en garanties.

Snel en uitstekend afgehandeld

Zoals ik verwacht, is de afhandeling van mijn probleem snel en uitstekend afgehandeld.

Uitstekend en zeer klantgericht

Uitstekende service, goede en bondige uitleg, stoppen niet voordat alles echt is opgelost. Voel mij echt klant en welkom. Zeer deskundig.

Prima en snelle service

Problemen worden adekwaat en vakkundig opgelost

Hoofdstraat 133

2171BA Sassenheim