Duidelijk, goed en serieus

Duidelijke uiteg Goede monteurs Serieus met de klacht omgaan. Klacht proberen te reproduceren d.m.v. meerdere testritten als dat nodig mocht zijn.

Vlotte service en goede ervaring!!!

Vakmanschap!!!

Prima service, en kennis van zaken

Grondige diagnose Neemt ruim de tijd om je alles haarfijn uit te leggen.

Super klantvriendelijk

Technisch zeer goed onderlegd.

Goede service met duidelijk advies

Autobedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Wanneer je om advies vraagt krijg je een duidelijk uitgelegd antwoord. Mij zien ze gewoon weer terug!!

Goed, gedegen onderhoud voor een schappelijke prijs

Een van de redenen waarom ik bij garage Bakker blijf is het feit dat ik er pas 43 jaar klant ben en al mijn Citroen's daar gekocht heb en heb laten onderhouden. Iets wat goed is moet je koesteren en in stand houden.

Zeer prettig, kundig en meedenkend.

Zeer goed geholpen bij dit autobedrijf. Betrouwbaar en duidelijk.

Opluchting

Nadat ik voor de zoveelste keer problemen had met de THP-motor in mijn 5008, dacht ik er over om hem naar de schroothoop te brengen. Na toch nog een keer googelen kwam ik bij willem bakker terecht en besloot een afspraak te maken. Waar ik al bang voor was kwam ook uit de inspectie, weer was de motor vervuild, diverse onderdelen vertoonde scheuren of waren zelfs defect. Na een heldere offerte en bijbehorend stappenplan besloten om de reparatie te laten uitvoeren. De offerte is behoorlijk heftig, maar ik heb er geen nieuwe auto voor. De auto rijdt nu als nieuw, voor zover ik mij kan herinneren zelfs beter dan toen ik hem als 4-jaar oude occasion kocht....... Willem gaf me ook tips mee hoe ik met de THP-motor om moet gaan.... had ik dat maar eerder geweten.

Goed, snel, vakkundig

Snelle constatering van de oorzaak van een probleem dat voor een acceptabele prijs werd verholpen

uitstekend

klant vriendelijke, goed deskundig advies.

Prima ervaringen

Prima service, vlot en volgens afspraak

Motor revisie volgens afspraak vakkundig uitgevoerd.

Deskundig en betrouwbaar

Deskundige vakmensen die vertand hebben van je auto, je eerlijk voorleggen wat de mogelijke problemen en kosten zijn, en indien onvoorziene dingen naar boven komen altijd eerst contact leggen voor overleg alvorens bijkomende zaken te behandelen en hierbij altijd de keuze/beslissingen aan de klant laten. Uitstekend geholpen, auto rijd weer als een zonnetje!

Fantastisch.

Heel betrouwbaar. Super geholpen. Is ook al 20 jaar mijn betrouwbare garage.

Transparante uitleg van reparaties

Doorverwezen naar Willem Bakker door een andere Citroën specialist vanwege zijn grote ervaring met THP motoren van Citroën. Goede en uitgebreide uitleg vooraf gekregen. Kon daardoor goede afweging maken van de uit te voeren reparatie. Leen auto meegekregen

Fijne garage!

Recht door zee, geen flauwekul. Prijsopgave vooraf en dan nog goedkoper uitkomen? Dat is hart voor de zaak maar zeker voor de klant! Mij hebben ze als klant!

Vakkundig en klantgericht

Ik kom al lange tijd bij deze garage mede dankzij hun deskundigheid en betrouwbare uitvoering van de werkzaamheden.

Snelle goede service

Goede en snelle service. Belt netjes van te voren om de bevindingen en mogelijkheden te bespreken. Alles binnen 1 dag geregeld.

Goed en snel

Ik kwam voor bijvullen van Motorolie. Direct maakte iemand zich vrij, controleerde een paar punten bij de motor en kwam met de oliekan! Geen gezeur en niet hoeven wachten, dit is echte service!

prima geholpen, goed advies gegeven

prima geholpen, goed advies gegeven

Prima!

Vriendelijk, ter zake kundig, betrouwbaar. Prima adres!

goed zo als altijd

Zo als altijd nemen ze de tijd en wordt goed geholpen.

Snel, goed en vakkundig geholpen.

Vertrouwen is een is goede zaak, dit ervaar ik bij Willem Bakker.

Prima service en heldere uitleg.

Het voelt vertrouwd de Citroen C1 bij garage Bakker te brengen en te laten onderhouden. Goede uitleg, heldere communicatie en prima service.

snel en duidelijk

vriendelijk, oprecht