Al jaren mijn vertrouwde adres

In 1975 kocht ik er mijn eerste auto (Citroën Diane). Daarna altijd Citroën gereden met een uitstapje naar een Renault Szenic. Voor onderhoud ben ik garage Bakker altijd trouw gebleven. Uiteraard is er wel eens een discussie maar dat werd altijd keurig opgelost.

Prima en snelle service

Voor de APK servicebeurt was ik snel aan de beurt. De APK was in combinatie met de servicebeurt gratis. Tijdens de uitvoering van de servicebeurt kreeg ik een leenauto me.

Stug rijdende auto (THP motor) rijdt weer soepeltjes na reparaties van garage Willem Bakker

Onze Peugeot 508 SW had last van horten en stoten tijdens het rijden en is een keer in een soort noodstand terecht gekomen. De man van de Wegewacht riep al dat dit een veel voorkomend iets is bij auto's met een THP motor en dat een forse ingreep nodig was. Ik kon daarna wel gewoon verder rijden. Mijn eigen garage pikte dit niet echt op en adviseerde te wachten tot het misschien nog een keer zou gebeuren. Al internettende leerde ik 'het THP probleem' kennen en vond ik ook garage Willem Bakker als specialist op dat gebied. Dhr. Bakker neemt de tijd voor de klant om alle vragen te beantwoorden en legt duidelijk uit wat er aan de hand is, waarom, en hoe dat op te lossen. Garage Willem Bakker heeft de auto onderhanden genomen gedurende een aantal dagen en we hebben hem nu een kleine week terug en een aantal ritten verder. Auto rijdt weer als een zonnetje.

Prima snelle service!

De bovenkant van mijn C5 olie pijlstok was uitgedroogd en afgebroken. Deze direct, zonder afspraak vervangen en natuurlijk olie gecontroleerd. Dit is maar iets kleins, maar wel prettig wanneer je er direct mee wordt geholpen. Ik ben trouwens al jaren lang erg tevreden.

alles weer prima in orde

Goede uitleg over verrichtte werkzaamheden en factuur.

Zeer kundige, eerlijke en servicegerichte vakmensen.

Bij het opmaken van de reparatie offerte werd goed en eerlijk bekeken welke onderdelen vervangen moesten worden. Tevens werden de risico's van het vinden van kapotte onderdelen tijdens de reparatie ook genoemd. Dit werd gedaan op basis van veel ervaring. En dat zorgt niet voor grote verrassingen achteraf. Nadat de grote reparatie was uitgevoerd bleek er toch nog iets niet goed te zijn. Dit werd opgelost zonder dat er kosten in rekening werden gebracht. Dit noem ik service. En nu is alles in orde. Top geregeld !

verstand van zaken

weten problemen te herkennen en direct te verhelpen. mon teurs met kennis van zaken waar ik mijn auto aan toe vertrouw.

Fantastisch en deskundig

Na het begeven van het raammechaniek provisorich en vakkundig gedicht, zodat ik weer veilig onderweg was. Terwijl de reparatie een dag later in 1,5 uur was uitgevoerd.

Vakmensen die weten waar zij mee bezig zijn

Na jaren gemodder met de werkplaats van een erkende Peugeot dealer, uiteindelijk voor een second opinium bij Willem Bakker terecht gekomen. Binnen een half uur hadden zij de problemen met een THP motor in kaart gebracht. Het jaren lang niet kunnen oplossen van de motor storingen had veel schade aangericht aan de motor. Het reparatie bedrag was aanzienlijk maar meer dan de moeite waard. De motor loopt weer als een zonnetje en hij rijdt als de brandweer!

Eerlijk bedrijf met goede service.

Al meer dan 20 jaar klant en zeer tevreden.

Positief

Service conform afspraak en prettig geholpen

Fijne garage die met je mee denkt, met professionele, vriendelijke mensen.

Al jaren klant bij deze garage, naar volle tevredenheid!

Prima!

Deskundig en vriendelijk!

Uitstekende kennis, ervaring en service met advies.

Mijn C4 picasso met 110k km liep slecht en bleek na de camera inspectie zeer vervuilde kleppen te hebben (bekende kwaal bij de THP motoren) en de turbo druk lekte weg via lekkende afdichting bij kleppendeksel (vervangen door nieuw type). Na de inwendige reiniging etc rijdt de auto idd weer als nieuw. Geen 95 E10 meer tanken voortaan (alleen 98E5 en toeren blijven maken on kleppen schoon te houden). Ondanks de toch wel flinke kosten prima werk en zeer tevreden.

de ervaren citroën-specialist

Voor mij is Willem Bakker de citroën specialist waar ik al decennia succesvol kom.

Een afspraak die helemaal correct wordt afgehandeld.

Een duidelijke afspraak en een zeer correcte afhandeling volgens de mondelinge overeenkomst. Kan niet beter.

Vriendelijk, efficient en kennis van zaken

Vriendelijk en efficicient. Veel know how en redelijke prijzen. Top dus

Zeer veel kennis, perfecte garage zonder opsmuk

Zeer veel kennis, perfecte garage zonder poeha!

Weten waar ze over praten ,vakkundig

Goed geholpen met problemen van mijn thp motor hij loopt weer prima

Zoals al jaren , betrouwbaar, goed , snel en een prima service! Fijne breng en ophaalservice en een prima hoofdmonteur! Ik hoop, dat de Fa. Bakker nog jaren zo doorgaat!

Goede service en heldere uitleg.

Ik ben in het bezit van een C1 die ik van mijn ouders heb gekocht nadat mijn vader 12 jaar geleden is overleden. Dit vergt een zorgvuldige check up met gezien de leeftijd van 12 jaar en 71.000 kilometer op de kilometer teller. Sinds kort woon ik in Lisse en via zoeken met Google, artikel in de plaatselijke krant en suggestie van familie kwam ik bij Willem Bakker terecht. Ondanks het defect aan de uitlaat, waar ik keurig netjes voor gebeld werd, is de C1 weer door de keuring heen gekomen. Bij het ophalen van de auto was er goede uitleg en een fijn gesprek over het rijden in een Citroën in het algemeen. Vakmanschap in combinatie met persoonlijke aandacht is wat Willem Bakker garage bijzonder maakt.

kundig en snel.

Ik kom zeker al 30 jaar, tot volle tevredenheid, bij Willem Bakker. Zowel met onze "moderne" Citroën DS5, als met onze klassieke Citroën GS break.

binnen een dag weer gerepareerd.

na een technisch probleem zonder afspraak 's morgens de auto gebracht. 's middags werd ik gebeld dat de auto weer gerepareerd was. prima!

Zoals altijd prima service en correcte behandeling.

Niets verder toe te voegen.

Hoofdstraat 133

2171BA Sassenheim