Vakkundig en deskundig

Altijd een duidelijke en eerlijke uitleg van de problemen. En uiteraard ook de oplossing van het auto probleem.

Gedreven. Klantvriendelijk. Creatieve oplossingen

Goed geholpen. Denkt mee om kosten van onderhoud laag te houden. Erg Klantvriendelijk

Helemaal goed

Ik kwam onafgesproken langs omdat de ANWB net mijn auto weer aan de praat had gekregen. De auto moest een nieuwe accu. Helaas bleek dat niet zo makkelijk en hebben de monteurs veel tijd besteedt aan het zoeken van het probleem. Wat ik heel fijn vind is dat ik de hele tijd op de hoogte werd gehouden!! Communicatie is toch het allerbelangrijkste!! En uiteindelijk is de auto weer gemaakt en viel het bedrag ook nog mee. Top!

Goed geholpen

Goed geholpen met de reparatie aan mijn citroen C5. Turbo, kleppen deksel en katalysator zijn vervangen. Hij rijdt weer goed.

Buitengewoon goede service.

Aardige mensen, goede service, snel geholpen.

Prima APK-keuring gehad

Mijn ervaring bij de garage is goed. De APK-keuring is goed gedaan. Fijn dat ik snel werd gebeld over wat er moest gebeuren. Fijn dat de auto bij de garage kon blijven (voor 10 dagen), omdat we daarna gelijk op vakantie waren.

pro

goed klantenvriendelijk service, uitstekend uitleg, perfect bezorging van auto.

Vlotte en vriendelijke service

Auto moest voor apk, door omstandigheden een beetje aan de late kant afspraak gemaakt wat geen enkele probleem was... auto meteen een beurt laten geven... alles helemaal top! En de prijs: een lachertje! Geweldig! Willem Bakker heeft er zeker een klant bij.

Lampje vervangen, kon er op wachten!

Service staat hier bovenaan.

Ben hier al jaren klant en nog nooit teleurgesteld redelijke prijs, prima service en altijd snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al meer dan 20 jaar een tevreden klant. Autobedrijf Willem Bakker is altijd duidelijk en eerlijk over mijn auto en de benodigde reparaties, ze hebben mijn vertrouwen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Service gericht

Betrouwbaar en vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzondere eerste ervaring was telefonisch. Willem legt in heldere bewoordingen uit wat er zoal mis kan zijn met de 1.6THP motor. Wijst na de diagnose in de garage helder uit wat er moet gebeuren om probleem op te lossen. Maakt ter plekke een offerte en heeft ruimte in de planning om dat op korte termijn aan te pakken. Willem stelt een leenauto terbeschikking. Kosten zijn fors maar lijken acceptabel voor de werkzaamheden die moeten gebeuren (benzinepomp, distributieriem, klepdeksel, schoonmaken motor). Auto loopt weer als een zonnetje. Willem geeft bij aflevering gratis advies hoe er met 1.6THP moet worden gereden om toekomstige problemen te voorkomen. Voldoende (>3000) toeren maken, olie elke 10.000km vervangen, met toevoeging additief. Voortaan Premium brandstof tanken. De toekomst zal leren of hiermee de problemen zijn opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

auto weggebracht voor jaarlijks onderhoud en apk. zoals gebruikelijk is vooraf gemeld wat er moet gebeuren met prijsopgave. auto was dezelfde dag weer klaar en rijdt weer prima. en nog bedankt voor de leenauto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke informatie over het probleem en de oplossingen. Duidelijke instruiktie om problemen in de toekomst te voorkomen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vakkundig en klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig bedrijf, met houtsnijdende uitleg. De auto rijdt telkens, na ieder bezoek weer als een soepel naaimachientje!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief; vakkundig en klantvriendelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een storing aan je auto is nooit fijn, dat daar een behoorlijke prijskaart aanhangt maakt dit nog zuurder. Maar de manier waarop Willem Bakker mij hierin heeft geadviseerd, de ruime tijd die hij hiervoor heeft genomen, maakt mijn ervaring met dit bedrijf tot een succes. Ik heb geen verstand van auto\'s en heb al snel het gevoel dat men daar \"gebruik\" van wil maken. Doordat ik vanaf het eerste moment serieus genomen ben en steeg mijn vertrouwen in de aanpak van Willem Bakker. De gehele ervaring is minimaal net zoveel waard, als mijn auto die nu weer als een zonnetje rijdt. Hartelijk dank!

Hoofdstraat 133

2171BA Sassenheim