Betrouwbaar, oplossingsgericht, er kan altijd iets geregeld worden, leuke prijzen voor goede occasions.
wederom perfect
Heel prettige, nette klantgerichte garage. Vakkundig en betrouwbaar.
mensen met hart voor het merk Ciroen
Prima garage
deskundig en snel geholpen
Willem en zijn team hebben oprechte liefde en zorg voor auto’s en respect en aandacht voor de klanten!
We worden altijd netjes van te voren gebeld als er tijdens de APK een mankement naar voren komt. Altijd vriendelijk personeel.
Betrouwbaar en vaktechnisch sinds jaren.
Een bedrijf dat niet alleen verstand heeft van moderne citroen\'s, maar ook zeker gevoel en passie heeft voor de klassiekers van dit merk. Ooit bij Willem Bakker een totale motorreiniging laten doen, dit tot volle tevredenheid. Een bedrijf met vakmanschap, door jaren lange ervaring.
Een bedrijf waar je van op aan kunt !
Wordt er altijd goed geholpen.
Altijd vriendelijk en men heeft grote kennis van zaken.
Al meer dan 40 jaar kom ik bij Willem Bakker en al die jaren ben ik een uitstekende service, een grote deskundigheid en een prima prijs/kwaliteit verhouding gewend.
Uitstekend geholpen met goede uitleg over probleem met motor en hoe ermee om te gaan
Even gebeld voor een achterdemper wissel van mijn 306 cabrio. Ben geen vaste klant, dat was geen probleem. Geweldige service van aardige monteurs, hier ga ik in onderhoud met mijn auto. Tevens zeer schappelijke prijzen en goed advies. Aanrader. Grt bart. Warmond.