Willem Bakker doet wat hij beloofd.
Nieuwe achterband nodig. Werd snel geregeld.
Vakmanschap. En ze staan altijd voor je klaar.
Goede en snelle service
Zoals de website vermeld: De THP-specialist. Goede service en advies. Top!
Vakmanschap is het devies, dat merk je aan alles.
Oog voor kwaliteit en eerlijk over de staat van de auto. We mogen altijd even mee kijken in de werkplaats als er wat opdoet dat echt aangepakt moet worden. Complimenten voor het werk dat ze afleveren en de klantvriendelijk- en klantgerichtheid.
Betrokken mensen met in het bijzonder heel veel kennis van Citroën. Eerlijke behandeling en advies. Eerlijke prijs, ook al is dat in deze tijd van stijgende prijzen toch even schrikken.
Zoals ze zelf al melden op de website: De THP-specialist! Altijd goed advies en scherpe prijzen!
We zijn vanaf het begin gek met onze THP bommetje, maar waren door slechte adviezen en onderhoud bij een dealer garage volledig het vertrouwen kwijt. Totdat de motor in de soep liep en wij bang waren afscheid te moeten nemen. Maar door Willem Bakker weer een nieuw leven met onze gele Pikachu gekregen. Altijd goed advies en denken altijd met je mee. We rijden graag een stukje verder voor het onderhoud aan onze auto. Voor onze auto geen andere garage meer.
Eerlijke garage, kundige monteur. Advies is altijd goed en elke keer weer krijgen we een fijne auto terug. We rijden graag een stukje verder voor deze garage.
Willem Bakker heeft jarenlange ervaring en dat merk je aan alles. Deskundig, gemotiveerd, liefde voor het vak. Ook de uitleg en communicatie was heel goed. Echte Citroen liefhebber. Een bevriende relatie van Johan Oldenhage.
We hebben vooraf duidelijk doorgenomen wat gedaan moest een kon worden, zowel telefonisch als bij inleveren Omdat er geen bijzonderheden waren is er geen tussentijds contact geweest. Bij afleveren is nog eens duidelijk aangegeven wat gedaan is en waarom. Ook heb ik advies gekregen over het vervolg van het onderhoud. Kortom, zeer tevreden.
Motor naast gewone beurt gespoeld. Wauw wat een verschil. Hij gaat als de brandweer en motor loopt als een zonnetje. Bij Willen Bakker zijn ouderwetse vaklui aan de slag. Dat kun je merken. Robert
Prettig
Deze garage geeft mij vertrouwen dat de beurten en reparaties altijd vakkundig gebeuren. Het personeel is altijd vriendelijk en maakt echt tijd voor je.
Ik kwam langs met de auto van mijn dochter, die in Duitsland woont, omdat haar voorlamp het niet deed en werd meteen en vakkundig geholpen. Ik hoefde alleen de lampen te betalen en dat vind ik erg aardig en echte service.
deskundig advies zonder opdringerig te zijn. vlotte en persoonlijke service.
Mijn auto wordt gehaald en teruggebracht!