Vakkundig en goed geholpen, ze denken mee en dit keer, klaar terwijl ik wacht, top!
Halen en brengen is een erg fijne service voor een oud wijf. Ik waardeer het dan ook erg. Ook bij pech , na een telefoontje aanwezig.
Een jaar geleden heeft het bedrijf van Willem Bakker mijn auto motorisch vrijwel volledig gereviseerd na een miskoop, daarom ook voor service terug bij dit adres. Binnen 1,5 was de auto weer met alle liefde van top tot teen nagekeken, toppers!
auto gebracht voor onderhoudsbeurt en apk. vooraf is overleg gepleegd mbt de uit te voeren reparaties. auto was op afgesproken tijdstip weer klaar.
Afsrpaak is snel gemaakt, er wordt tijd voor je genomen en het defect aan de auto wordt gedegen bekeken en verholpen
vriendelijk en servicegericht personeel. grote kennis van zaken.
Top service en kwaliteit!
Snelle afspraak kunnen maken, duidelijk communicatie over de uitgevoerde werkzaamheden. Onderhoudsbeurt en apk uitgevoerd.
Ik kon snel terecht en er werd meegedacht over de bestaande lampjes. In eerste instantie hoefde ik niets te betalen maar heb toch afgerekend voor de goede service.
prima service
Veel kennis in huis voor de THP motor.
Onderzoek laten doen, goed overzicht van de problemen gekregen.
Snelle service, even spoed reparatie tussendoor geen probleem..
Je kunt er altijd van op aan dat je goed geholpen wordt
Vriendelijk en ervaren personeel. Bij pech staan zij direct voor je klaar.
Als klant met enige autokennis, begrijp ik waarom het wel eens langer kan duren. En heb ik het volle vertrouwen dat ten aller tijde eerlijk wordt gehandeld. Toppers!!
prima klantvriendelijke service
Na een storings melding kon ik meteen langskomen voor een check. Binnen enkele minuten was duidelijk waardoor de storing werd veroorzaakt. Onderdeel was op voorraad en werd meteen vervangen. Na een kop koffie en een sigaartje kon ik mijn weg vervolgen Dat is pas services!
Duidelijke afspraken, snel contact bij servicebeurt over reparaties. Vlotte afhandeling en geen verassingen
Sinds ik de 508 sw heb gekocht Bij deze mensen ik vind het fijn En denken mee wat wel en wat niet Dus ook met mijn financiële plaatje
Kleine spoed of grote klus, ten allen tijden perfect dus.
Al vele jaren kom ik bij Willem Bakker en elke keer is de afhandeling perfect. Van het maken van een afspraak, tot het bespreken van de benodigde werkzaamheden en nieuwe onderdelen voor de onderhoudsbeurt, tot de afhandeling in de garage, alles loopt naar wens. Met de vervangende auto op basis van een kilometervergoeding is de omlijsting van het onderhoud ook prima.
Ik breng al jaren mijn auto daar voor onderhoud en keuring. Vakkundig, klantvriendelijk en betrouwbaar. Kan er altijd vlot terecht.