ik kom al meer dan 30 jaar bij de firma Baltus , dus dat wil wel wat zeggen.
Ik ben al jaren klant en dat zegt genoeg.
Goed en deskundig advies en verstand van zaken .....ben er al jaren goed geholpen.
Geweldig bedrijf. Wij stonden met een lekke band en na een belletje kwam meneer Baltes al heel snel met een reserve band. De band is vakkundig gerepareerd waardoor wij weer snel de weg op konden. Overigens is alle service altijd snel en uitstekend. Wij zijn al jaren trouwe en tevreden klanten!!
Auto goed gemaakt en goed geregeld
Goede ervaring.
Goede ervaring.
Duidelijk, goed overleg en vakbekwaam.
Al jaren en goed advies en altijd keurig geholpen .
Ik kwam voor een setje nieuwe banden, deze zijn er vlot opgezet.
Mijn eerste ervaring met autobedrijf Baltes. Is goed, bedrijf doet wat het beloofd. Mijn auto in de avond uren nog maken, zodat ik de volgende ochtend de auto kon gebruiken. Top service!
Snel een afspraak voor de keuring kunnen maken en een eerlijke en duidelijke uitleg, wat er aan de keuring gedaan moet worden. Er wordt hierin naar prerioteiten en naar de veilgheid gekeken . Wordt hierin netjes in geinformeerd. De leenauto is een welkome oplossing, zodat ik toch mijn ding kan doen, op die keuringsdag. Top dat de benzinekoaten niet wordt berekent. Geweldige service! Ik kom zeker terug voor verdere autoreparaties. Vriendelijke groet
Gemoedelijk, vertrouwd , geen enkele aanmerking
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk en de ‘zorgen’ en ‘punten’ werden goed opgepakt en ter plekke opgelost. De 12 maanden garantie geeft een ‘veilig’ gevoel.
Altijd goede service, prima garage
goede service, direct geholpen, zeer correct.
correct, vakkundig en deskundig
Snelle afhandeling, grote kosten worden vooraf gecommuniceerd.
....