Niks op aan te merken.

Prima!

Word snel geholpen bij een vraag over een mankement. ( bandenspanning)

Super klantvriendelijk

Ik kwam binnen er werd hartelijk ontvangen door Stefan. Gelijk naar de auto gelopen en een proefrit gedaan. Toen ik terug was nog wat info gehad en voor de rest een erg leuk informeer gesprek! Daarna lukte er iets niet met het betalen en uiteindelijk met z’n alle goed uitgekomen. Het is dat het zover is, maar anders zou ik er zeker terugkomen

Snel .goed vakkundig

Snelle afspraak .,probleem vakkundig opgelost Zeeeer tevreden

Blij met onze nieuwe auto!

Was allemaal fijn geregeld en een goede uitleg! Blij met de kleurstelling. zuinig in gebruik.

Fijne benadering. Gelijk goede inruilprijs oude auto. Aflevering nieuwe auto top

Prima geholpen en te woord gestaan door Stefan. Enkel bij de aflevering nieuw auto was een reserveband geleverd met een afwijkende/verkeerde maat dan die onder de auto horen te zitten Een reserveband van de juiste maat van de auto en krik zal alsnog geleverd worden zoals telefonisch afgesproken. Dit zal na onze vakantie plaats vinden. Verder 100% tevreden over de hele gang van zaken. Ik had een 10 willen geven als de juiste reserveband met krik was geleverd. Deze krijgt Beerda van mij als de reserveband met krik is geleverd.

Alles was naar wens.

Alles was naar wens.

Reparatie volledig naar wens uitgevoerd!

Ik kon ter plaatse wachten tot de auto klaar was en in die tijd in alle rust op mijn laptop werken. Airco is helemaal naar wens gerepareerd en de auto bleek na afloop zelfs gewassen!

Altijd prima werk

Uitstekend werk

zie onder

Super!! prettig geholpen

zeer goed

Snapt wat de klant vraagt en doet daar zelf nog een schepje bovenop. Zeer goed geholpen bij de keuze voor onze huidige auto, neemt de tijd voor goede uitleg en de service na de koop is ook geweldig. ik ben een zeer tevreden klant.

Persoonlijk contact, daar waar nodig de juiste flexibiliteit

Altijd prettig om zaken te doen met Beerda

Wij komen zeker terug wanneer we weer een andere auto willen

Wij zijn nu twee keer goed geslaagd voor een andere auto. Goed geholpen en niet aanpraterig. Goed advies en goede service

Professioneel en kundig.

Word altijd vriendelijk te woord gestaan. Uitleg is duidelijk en is er een calamiteit, word je altijd geholpen. De behandeling als klant is gewoon naar volle tevredenheid. Misschien omdat het een 'regio garage' is en zelfstandig.

prima behandeld

prima ontvangst en goed geholpen door verkoper

Top garage

Op allerlei gebied uitstekende garage

Klantvriendelijk, persoonlijk, vakkundig

Uit stekende hulp gehad bij koop auto

Prima aankoop

Goede begeleiding van Bastiaan met aankoop deze auto. Ben een tevreden mens.

Zeer tevreden met mijn auto

Ook heel tevreden over de garage we zijn ook zeer tevreden over de verkoper Bastiaan heel goed voorgelicht tijdens het proefrijden top

Snelle, goede service

klant en service gericht, goed bereikbaar

Auto Beerda is klant en service gericht ook voor vragen zijn ze goed bereikbaar. Tot nu toe zijn mijn ervaringen positief

Ben tevreden met garage Beerda, correct geholpen. Vriendelijk personeel.

goed is goed.

Vriendelijk/service/contact /onderhoud is prima.

Heel goed.

Goed ontvangen, netjes inruil bod gehad. Goed gesprek en prima staat bij aflevering.

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum