Waar de klant zich nog klant kan voelen!

Prima eerste ervaring bij de aankoop van onze Hybride Capture. Geen onnodige tijdverspilling met onderhandelen maar direct een mooi passend aanbod gericht op de klant. Ook bij het afhalen van de auto is alle tijd genomen de functie’s uit te leggen. En last but not least een prachtig boeket ontvangen! Bastiaan dank!

Geweldige service!

Ik ben heel blij met de geleverde service, bedankt!

zeer tevreden

Alles zeer goed geregeld en afgehandeld

zeer tevreden met de jogger

Positief met goede service

Wat ze zeggen doen ze.

Een prettige verkoper die er voor jou is om alle vragen te beantwoorden.

Zeer fijne dealer

Gewoon normaal behandeld, fijne medewerkers zowel verkoop als werkplaats. Afstand Arnhem - Kollum voor ons 185 kilometer enkele reis , dus dat zegt genoeg.

We zijn op een heel plezierige manier benaderd en geholpen.

Bij auto Beerda gingen we even kijken voor een 2ehands auto. We werden door Ron Rusticus geholpen en dit ging op een prettige en ontspannen manier. we kregen de informatie die we wilden, konden een proefritje maken en hadden er een goed gevoel over. Wat uiteindelijk resulteerde in de koop van onze Renault Captur.

Keurig bedrijf, waar afspraken worden nagekomen

Onlangs een nette Renault Clio gekocht. Vriendelijk ontvangst en prima advies gekregen van Ron. De gemaakte afspraken zijn nagekomen. De auto is naar mijn mening perfect afgeleverd (inclusief garantie, onderhoudsbeurt, gepoetst en volle tank). Geef vrijwel nooit een review, maar omdat wij zo tevreden zijn met de aankoop en aflevering van de auto, maak ik voor Auto Beerda een uitzondering :)

Uitstekend geholpen en geadviseerd

We zijn uitstekend geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto door Ron. Twee redenen om in eerste instantie te kiezen voor auto Beerda waren (1) een eerlijke inruilprijs en (2) de complete advertentieprijzen van de occassions waarbij garantie en aflevering zijn inbegrepen. Ook bij het bezoek aan Auto Beerda zij we vriendelijk geholpen en goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden. Hierbij is overigens geen enkel moment aangestuurd op verkoop. Erg prettig. De aflevering van de auto was perfect: Een nieuwe APK, onderhoudsbeurt, garantie en een professionele poetsbeurt voor een complete prijs.

goede ervaring

goed geholpen en altijd vriendelijk

werd keurig geholpen en duidelijk uitgelegd wat de beste keus was voor nieuwe auto

kwam langs om naar auto te kijken maar werd netjes ontvangen en goed geholpen met mijn keuze maken en ben erg blij met mijn nieuwe auto

Eerlijk, correct en vriendelijk.

Gewoon zoals het hoort.

Vriendelijk geholpen

Helemaal top!

Vriendelijk en onzorgt

Adequate en snelle afhandeling van storing

Cruise control viel uit, spuitinjectie controleren in het scherm: tussen twee afspraken door heeft Beerda tijd gemaakt om snel en netjes de storing te verhelpen.

Hele goede persoonlijke service maar duur.

zie boven

Klantvriendelijk

Ze halen en brengen mijn auto voor een beurt en dit spaart mij veel tijd uit.!!

Prima ervaring net als vorige keren

Al jaren klant en evenzoveel jaren tevreden

Tot volle tevredenheid onze auto gekocht bij Auto Beerda

Tijdens onze zoektocht naar een nog jonge Mazda CX30 in de buurt van onze woonplaats, kwamen wij toevallig terecht op de website van Auto Beerda in Kollum. Het eerste contact werd gelegd door verkoper Bastiaan. Ons viel direct op dat er een open contact mogelijk was zonder verkoopretoriek. Wij hadden niet het idee met een typische autoverkoper te maken te hebben en dat was aangenaam en een opluchting. Verkoper Ron nam later het contact over en die was uit hetzelfde hout gesneden: vertrouwen geven en daardoor van ons het vertrouwen krijgen. Het hele traject van koop van de Mazda tot aflevering met datgene wat wij graag wilden was heel prettig en precies zoals ons dat voor ogen stond. Alle lof voor de beide verkopers en de medewerkers van de werkplaats-(receptie)!! Zij krijgen van ons een tien met een griffel. Lieuwe en Jelly Assen.

Prima Service

Goede voorlichting en prijsopgave

Superservice !

Auto gaat pas de deur uit als alles besproken en afgehandeld is. Auto Beerda stelt hogere eisen aan de auto dan voor een APK vereist is.

Zijn zeker een 10 waard.

Ik werd goed geholpen

top !

Goed advies, keurige afwikkeling van de verkoop auto, zeer tevreden

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar snelle service en klant vriendelijk personeel.

Uitstekende service. Kundig en vriendelijk

Ik heb onder het genot van een kopje koffie en een koekje kunnen wachten op de beurt en APk. De auto kreeg daarna nog een gratis wasbeurt. Ik kom hier al een paar jaren en altijd is het hetzelfde knipoog : Vriendelijk personeel , hard werkend en kundig. Ik kom hier heel graag . Ook omdat ik nog een heel fijn gesprek mocht hebben met een 93 jarige lieve man. Ik heb veel van hem mogen leren. Kortom de tijd is omgevlogen. Ook dank ik God die mij weer zoveel zegeningen heeft gegeven. Trouwens de kosten vielen ook mee. Gods zegen personeel Beerda ! En heel erg bedankt ! Tot volgend jaar !

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum