klantvriendelijk en snelle service.

Jullie hebben het prima gedaan. Ik heb zelfs een reserveband gekregen! Een opmerking betreft de laad kabel die bij de auto is geleverd. De geleverde laadkabel gaat vanaf 220 volt naar de auto. Ik heb een parkeerplaats in een gezamenlijke garage. Daar staan laadpalen met een andere aansluiting dan 220 Volt. Ik heb inmiddels een andere laadkabel besteld dus dat komt wel goed. Deze opmerking is niet bedoeld om daarvoor een vergoeding of zo te krijgen. De reserveband die ik heb gekregen is wat mij betreft een meer dan redelijke compensatie!!

goed overleg

mijnbus was er veel eerder dan verwacht maar door goed te communiceren is het goed verlopen en de service is prima. dit is mijn 2e renaultbus , als deze zich net zo goed houdt als de vorige ben ik zeer tevreden .

Prima Service

Prima Service, duidelijk m.b.t kosten

Transparant

Er wordt vooraf, tijdens en achteraf duidelijk gecommuniceerd en meegedacht

Dikke prima

Vriendelijk personeel/ hulpvaardig/geven advies en raad.

Wij hebben goede ervaringen met uw bedrijf en zijn tevreden!

Na pech met mijn auto is alles nadien perfect opgelost heb het personeel maar op een gebakje getrakt

Zeer positief al 30 jaar klant

In een woord ... geweldig...

Leuke klantvriendelijke behandeling. Dik tevreden.

Vriendelijk en vakkundig ontvangen

Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Auto zag er top uit bij het ophalen. Zeer tevreden en heel blij met de auto.

Uitermate klantvriendelijk

Mijn vorige Captur heb ik bij Auto Beerda gekocht naar volle tevredenheid. Mijn huidige ergens anders waar ik achteraf een minder goed gevoel bij had. Nu had ik pech met mijn huidige Renault Captur wat een productiefout bleek te zijn. Ondanks dat ik de auto niet bij Auto Beerda had gekocht werd het gewoon onder garantie gerepareerd en werd ook meteen de geplande APK/beurt meegenomen. In één woord geweldig en weer als vanouds!!

goede service

vriedelijk personeel, Ook na het kopen van een auto is er bijna ook altijd wel even aandacht en een praatje voor jou van een van de verkopers.

Probleem opgelost en er één voorkomen

Zie titel

Komt afspraken altijd na

Perfect, zoals gewoonlijk

voldoende

aflevering kon beter

Kordaat netjes en betaalbaar.

Mijn ervaring is heel goed.

Uitstekend!

Vanuit mijn kant werd de planning plots gewijzigd waardoor de auto later op de dag pas gebracht kon worden. Geen probleem bij Beerda en ondanks dat er nog een reparatie bijkwam voor de APK toch alles op dezelfde dag weer geregeld. Uitstekend!

noordelijke nuchterheid gewoon goed

het was de eerste keer dat ik er kwam bij Beerda. vriendelijk ontvangst. deskundig geholpen prettig zakengedaan netjes op de hoogte gehouden. en keurig afgeleverd.

prima service

Ik kon wachten op mijn bandenwissel.koffie,krant.

Prima service.

Fijne communicatie en komen afspraken na. Top bedrijf!!

Prima service.

Fijne communicatie en komen afspraken na. Top bedrijf!!

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum