Uitstekend geholpen met verstand van zaken

Voor herhaling vatbaar, persoonlijke benadering, plezierige gesprekken

Voldoet aan alle wensen

Opdracht gegeven aan Auto Beerda om op zoek te gaan naar een auto voor ons. Ron heeft ons zorgvuldig en goed geholpen. Heel transparant geweest. Wij zijn erg tevreden.

Perfecte service

Topper

vriendelijk, denkt mee, goede service.

Was mijn eerste keer bij Beerda. Was totaal geen druk bij het kijken van een auto. Gewoon heerlijk op je gemak naar een auto kijken. Nette inruil gekregen en een goede service en advies. voor de volgende auto gaan we zeker kijken bij Beerda. Beerda Bedankt.

Top dealer

We waren op zoek naar een renault arkana, Ron had een hele mooie gevonden in RS Line uitvoering. Een zeer fijne auto! Bedankt Ron en natuurlijk het hele team. En we blijven ook voor onderhoud naar Kollum rijden ondanks de afstand van 185 kilometer.

Super auto, makkelijke bediening

Heb idd samen met mijn man een paar keer in de auto gereden. Waren een paar dagen weg, dus nog weinig gelegenheid gehad om verder weg te rijden. Zaterdag nadat wij door onze zoon en schoondochter thuis gebracht waren en zij de auto bewonderd hadden, vroegen ze ons om er ook erns mee te mogen rijden. Mam wat een fijne auto, hebben jullie een goede koop mee gedaan. Zo'n auto zouden wij ook wel willen hebben, leuk hè?? Nu nog de afleveringsbeurt en de volledige uitleg die ons beloofd is tzt. Groetjes van Joop en Corry Berends

Van aankoop tot de levering alles top geregeld.

super tevreden met denieuw Captur

van koop tot af leveren prima geregeld.

Goede service!

Goede service!

Voor ons een top garage.

Al weer onze 3e auto gekocht bij Auto Beerda. Ondanks de afstand van onze woonplaats naar Kollum, 130km, rijden we voor deze garage en Bastiaan graag een "blokje om".

Zoals altijd prima service, vanaf moment van kopen tot aflevering. Uitstekend geholpen door Bastiaan.

ik vond het heel prettig samenwerken!

De benadering was fijn en prettig, uitleg goed en duidelijk. Niet dwingend en aftastend wat onze wensen waren. Daarnaast spelen betrouwbaarheid en eerlijkheid ook een rol. Kortom prettig samenwerken.

Prima service, goed voor elkaar

Na telefonisch contact werd de auto die ik wilde bekijken klaargezet voor een proefrit. We werden heel hartelijk ontvangen (met koffie) en heel goed geholpen. Ook bij het ophalen van de auto na aankoop werd uitgebreid de tijd genomen om de knopjes en hendeltjes goed uit te leggen, zodat we vol vertrouwen op pad konden. Ik heb de auto nu ruim een week en hij bevalt mij uitstekend.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de vakkundige en prettige gesprekken die ik had met uw verkoper. Die hebben geleid tot de aankoop van de Renault Captur.

Prima garage in kunde en kennis

Meedenken met de klant in alle facetten. Ook als het gaat om snelle handelingen zoals tenaamstelling e.d.

zeer tevreden tot nu toe

zie hierboven

Empathies bedrijf!

(De pas opgebouwde band van ruim 40 jaar begint zijn vruchten af te werpen.) geintje. Een top garagebedrijf waar de klant het middelpunt is, realistisch en duidelijk naar mekaar. Ook in deze voor garagebedrijven moeilijke tijden om aan goede occasions te komen, kan een appje al voldoende zijn om tot resultaat te komen. Goed gevoel is wat waard!

Prima auto geleverd

Binnen korte tijd een prima auto geleverd die overeen komt met onze wensen.

Geweldig bedrijf!

De 3e auto gekocht, dat zegt wat… Is een stukje rijden maar dan heb je ook wat, verkopers halen alles uit de kast om iets voor je te doen, we kwamen zelf met een mooie bijna nieuwe auto uit het buitenland ook dat is geen probleem, ze regelen echt alles voor je en is er overhoop toch iets geen probleem ook dat wordt geregeld. Auto Beerda team : “ ga zo door”

Prettige benadering en uitstekende service

Super mooie occasion gekocht. Sympathieke verkoper Bastiaan nam alle tijd, met persoonlijke aandacht voor wensen en vragen. Snelle reactie na melding problemen/klachten. Service van hoog niveau, dus een flinke duim!!!

Auto mooi op tijd geleverd vanuit het buitenland. Auto Beerda heeft ruime ervaring met de andere merken naast Renault.

Een positief “klantgevoel” bij de aanschaf van gebruikte Scenic

Het was voor ons vanuit noord-holland een eindje rijden maar zeker waard. Het eerste telefonisch contact met Ron gaf een goed gevoel en daarom was het de reis en proefrit zeker waard. Mooie auto gekocht en vol vertrouwen nu in gebruik

Uitmuntend

Bijzonder plezierig bedrijf waar je prettig zaken kunt doen. Ik ben meer dan 100% tevreden!

Waardeloos, vertellen niet de waarheid.

Het schijnt dat mijn eerdere review met 0 sterren is verwijderd van medio februari. Haal Auto Beerda zijn slechte review er zelf af.

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum