Heel prettig bedrijf

Wij zijn heel fijn geholpen door Bastiaan en de auto is netjes afgeleverd volgens afspraak.

Prima geholpen door vriendelijke verkopers

Wij zijn vanuit Ruinerwold via internet bij auto Beerda uitgekomen. Er stond een Renault Captur met weinig km. Op de teller. Vriendelijk ontvangen met een goed en eerlijk verhaal. Geen “gladde”verkoop praatjes. Afspraken worden nagekomen. Precies wat wij graag willen.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en deskundige verkoper. Alles keurig geregeld onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Vooralsnog blij met de aankoop.

Professioneel

Het was de eerste keer dat wij een bezoek brachten aan het Autobedrijf Beerda. Ron toonde oprechte aandacht voor mij als klant en luisterde goed naar onze wensen zonder daarbij opdringerig te zijn. Een prettig en professioneel bedrijf die ik zeker aan beveel.

Wisselend, prima opgelost

On-line afspraken maken blijft een dingetje. Hierdoor niet duidelijk dat ik eigenlijk op het beurtje / APK zou wachten, wat voor mij heel voor de hand liggend was maar voor Beerda niet. Hierdoor ontstond een misverstand. Al vraag ik me af wat er nu bij de grote beurt in het bedrag inbegrepen zit aangezien de bougies, filters en sommige werkplaats uren als losse kostenpost op de factuur staat. Mijns inziens hoort dit gewoon bij standaard onderhoud wat dan ook een all in prijs zou moeten zijn. De electrische leen-fiets was prima, maar op de terugweg van mijn bezoek adres (6.5km verderop) was de accu helaas leeg. (accu was half vol toen ik deze mee kreeg)

prima dienstverlening

Ik heb de auto bij jullie gebracht voor een APK en de montage van een nieuwe parkeersensor. Bij de APK bleek dat mijn voorbanden niet meer goed waren. Jullie hebben mij gebeld en overlegd over de keuze van de voorbanden. nl. nieuw of tweede hands. Helemaal goed. Daarom een 10!

Goede service, klantvriendelijk en een schone auto!

Blij met de service. Alle medewerkers groeten en maken waar nodig een praatje. Als kers op de taart hebben zij mijn auto schoon afgeleverd :).

Topservice

Altijd goede service, je wordt vriendelijk te woord gestaan en er ontbreekt je aan niks als klant.

Top garage

Al jaren een uitstekende garage.

Fantastisch

Zaterdag m'n Renault Clio opgehaald rijd fantastisch. Geholpen door Ron erg vriendelijk niks gedwongen en wat is hij mooi afgeleverd Ron super gedaan hier weer jaren plezier van.

Prima. Denken mee en pakken door.

Auto bekeken en geprobeerd. Vriendelijke benadering, open en eerlijk . De verkoper geeft reele informatie en beargumenteert zijn opstelling. We hebben het gevoel dat we als klant serieus worden benaderd. Er is overleg en er komen oplossingen. Kleine onvolkomenheden worden vlot opgelost. Belangrijk is ook hoe de werkplaats oogt. [ vroeger zelf in een garage gewerkt] Die is opgeruimd. De monteurs in de werkplaats zijn ook vriendelijk en goed gehumeurd. Dat geldt ook voor de dames aan de balie. Gewoon een bedrijf zoals je dat als klant graag ziet. O ja, het Fries kunnen we goed verstaan. Is ook weer gemakkelijk.

happy met de top auto

Super mooie auto

zeer goede service

mijn ervaring is goed, en vertrouwen en dit autobedrijf

Uiterst vriendelijk personeel en zeer deskundig.

Vanaf het eerste (telefonisch) contact hebben we alleen maar positieve ervaringen opgedaan. Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we heel vriendelijk en deskundig geholpen. De aflevering van onze nieuwe auto op ons huisadres, waarbij onze "oude" auto meteen weer mee retour werd genomen, was perfect geregeld.

Vriendelijke bejegening

De auto moet nog wat aandacht hebben . Wordt aan gewerkt door de garage.

Zie hier onder.

In mijn jaren lange ervaring met auto Beerda ben ik nooit teleur gesteld geweest ofschoon de afstand in zou kunnen houden om naar een dichtbij zijnde renault dealer te gaan.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Zeer leuke mensen en goeie service

Spontaan en helderheid

Zag de auto op de site en heb gereageerd foto's opgestuurd en de volgende dag even langs geweest was spontaan gelijk een proefrit in de auto waar ik inmiddels in rij super goed geholpen en tevreden.

Prima contact via de telefoon en de app.

Het was een stukje rijden voor onze nieuwe auto, maar het was het waard.

Perfecte auto met alle luxe!

Rijd heerlijk, is zuinig en erg mooi van binnen.

Erg tevreden

Uitstekende aflevering van de auto. Vriendelijke benadering van het personeel .

kom ik niet weer op terug. is naar tevredenheid afgehandeld.

dit is een zaak tussen de verkoper en ik

klantvriendelijk en direct geen poeha

de laatste jaren koop een auto bij beerda goede service en klantvriendelijk personeel zijn er problemen met de auto word je direct geholpen.

Dik voor elkaar bij Auto Beerda ''Een tien met een griffel''

Onze insteek was een kleinere auto, van Dacia Duster naar Renault Clio. De proefrit in de Clio leverde echter niet het resultaat op wat wij ervan verwachten en dus werd het op advies van de verkopers van Auto Beerda een proefrit in een Renault Captur. Het bleek de juiste keus te zijn, vooral mijn echtgenote was zeer enthousiast en ik inmiddels ook. We hebben inmiddels in een week bijna 600 kilometer gereden en zijn blij en tevreden dat we zo deskundig en plezierig zijn voorgelicht door het team van Auto Beerda in Kollum. Een tien met een griffel!!!

Zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van beerda

Goede verkoper die weet wat je wil kopen en je de juiste info geeft om de juiste keuze te maken.

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum