Zoals al jaren een zeer goede ervaring

correcte afhandeling van de reparatie/onderhoud. Altijd informatie over extra reparaties met een kostenopgave.

Wij hebben de aankoop van de nieuwe auto als zeer positief ervaren.Onze hartelijke dank hier voor.

Correct behandeld.

Top geholpen van binnenkomst tot aflevering

Nvt

zeer tevreden

toyota yaris gekocht, van een half jaar oud. ivm afstand 225km alleen via internet gezien. maar alles wat ze zeiden klopt gewoon .top bedrijf. zeer tevreden

Zeer tevreden.

Ik ben op alle punten tevreden.

Auto Beerda denkt met me mee over reparaties die passen in mijn budget.

Snel, betrouwbaar en een schappelijke prijs! Kleine dingetjes worden ook wel eens gratis meegenomen. En er is altijd iemand om je te woord te staan of even ergens mee te helpen.

Klantvriendelijkheid ten top Nemen alle tijd voor je Top garage

Goede garage met goede service

Zeer goede service en ze nemen de tijd voor jou.

Prima geholpen bij aanschaf Renault Clio

Prettige behandeling en goede voorlichting. Keurige aflevering.

Bij Auto Beerda word je als een VIP behandeld. Ik heb ruim 50 jaar een auto gehad, 7 verschillende garagebedrijven, het beste garagebedrijf, dat ik trof was Auto Beerda.

helemaal goed

Prettig in het contact en goed service

Super!!!

Snel, netjes, goed!! Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar.

Uitstekende service.

Goed vooroverleg over de mogelijkheden. Duidelijke afspraken waar men zich ook prima heeft gehouden.

Prima bedrijf.

Ik ben zeer tevreden over auto Beerda. Kom er al vele jaren. Uitstekende service en klantvriendelijkheid.

keurige ontvangst,goede informatie,juiste afhandeling

zie boven

Uitstekend.

Prettige ontvangst en een goede aankoop gedaan

Heel goed

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en afspraak nakomen, daar hou ik van.

Weer super geholpen!

Renault Mégane Estate elders gezien en laten kopen en ophalen door Auto Beerda. Goede communicatie en een prima service bij de aflevering! Wil je een klantvriendelijk bedrijf die met je meedenkt, dan moet je bij Auto Beerda zijn. Wij zijn erg tevreden! Nogmaals bedankt Bastiaan!

prima service

Gemoedelijke sfeer en vriendelijke personeel.

Auto rijdt geweldig even wennen aan alle technische snufjes.

Bastiaan en Ron enthousiast verkoopteam. Werd ons verteld waarom de vorige eigenaar de auto heeft ingeruild. Leken mij wat vage klachten misschien product eigenschappen. Auto Beerda komt erg betrouwbaar over dus auto aangeschaft.Is keurig afgeleverd mooi gepoetst en service beurt gehad. Jammer dat de ruitenwissers voor niet vervangen zijn, temeer daar in het onderhouds boekje staat als advies ze jaarlijks te vervangen.

Kwalitatief goed en persoonlijk

Goede ontvangst. Deskundig personeel, Prima koffie

Prima service van een klantvriendelijk bedrijf

Zie hierboven

Goed en vlot geholpen.

Geen opmerkingen.

De onderhoudswerkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

Geheel volgens afspraak geholpen. Goede maatregelen i.v.m. coronavirus: Verspreide zitmogelijkheden, ontsmetting stuur van bij werkzaamheden aangeraakte delen interieur auto, ontsmettingsmiddel op balie. Wasbeurt auto gratis.

Mr. Andreaestraat 24

9291MA Kollum