Zeer tevreden met onze Renault megane

Kreeg een goed gevoel bij de eerste kennismaking met het personeel, na dat ik een proefrit had gemaakt was ik niet tevreden over de voorste banden, die zijn op aanraden van mij meteen vervangen. Kom graag nog eens terug voor onderhoud.

Keurig geregeld zoals we gewend zijn

Reparaties uitgevoerd volgens afspraak en voor een zeer redelijke prijs. We zijn erg tevreden

Gewoon goed

Goede service en vriendelijke mensen

Snel en accuraat geholpen

Vakkundig personeel , vriendelijke omgeving tijdens het wachten. Lekkere koffie .

Zeer te vreden

Ben zeer tevreden over Auto Beerda. Leuk personeel en klantvriendelijk.

Uitstekende service.

We zijn uitstekend geholpen met het zoeken en kopen van een auto. Zeer vriendelijke verkoper die met ons mee dacht om de juiste auto te vinden voor het geld dat we beschikbaar hadden.

Wel betaald geen geen rekening ontvangen wel belooft.

Zeer attent en een goede afwerking.

Prettig gesprek met verkoper

Goed.

Altijd dienstvaardig.

prima opvolging en service

prima opvolging en service

vriendelijk en correct te woordgestaan

zeer goede ervarng

dik in orde

Persoonlijke benadering en "meedenken" van Bastiaan was voortreffelijk. Ook vervangend vervoer goed geregeld. Al met al een heel plezierige deal!

Positief

Vriendelijk, zaakkundig en servicegericht.

Al jaren buitengewoon tevreden over klantvriendelijkheid en kwaliteit van deze dealer.

Klantvriendelijk en klantgerichte benadering. Altijd meedenkend aan een passende oplossing

Wij zijn uitstekend geholpen door een hele goede verkoper.

Betrouwbaar en goed

Uitstekende communicatie en vertrouwenwekkend.

Ik ben al ongeveer 55 jaar zeer te vreden klant te zijn van auto beerda .zeer vriendelijk personeel en kundig .

Een dikke tien voor Auto Beerda

Een Renault Captur Automaat 'gespot op de website. In de showroom bekijken samen met echtgenote. Een praatje met Bastiaan, een kopje koffie en de waardevolle informatie, zonder ingewikkeld gedoe. Een offerte, met bedenktijd, de offerte geaccepteerd en afleverdatum vastgesteld. Alles perfect geregeld, op de afgesproken datum en uur stond de Captur glimmend gepoetst en met een bos bloemen klaar in de showroom. Een Dikke Tien voor het team van Auto Beerrda

Ga zo door

Zeer goed geholpen door Bastiaan goed en eerlijk gesprekken gevoerd.

Zeer goed!!

Ervaring Auto Beerda: zeer goed!

Wat een prima bedrijf

Ik wordt zeer vriendelijk en bereidwillig ontvangen. Er wordt naar me geluisterd en voor al mijn vragen een oplossing gezocht. Ik ben hier veel gelukkiger dan met mijn vorige Renault dealer

Prima bedrijf

Mr. Andreaestraat 24