Zeer goede en vriendelijke ontvangst. Hele fijne afwikkeling van de aanschaf van een betrekkelijk goedkope auto.
Mijn ervaring is heel goed met dit bedrijf. (En dat terwijl ik toch meestal heel erg sceptisch ben als het om garages gaat.) De mensen denken met je mee, en komen de gemaakte afspraken na. Reparaties worden snel en goed uitgevoerd. En wat niet geheel onbelangrijk is, men weet daar heel erg goed wat service is!
Een bedrijf dat niet alleen zijn auto\'s kent, maar ook zijn klanten. Dat meedenkt en meerekent. Ook met de aankoop van mijn nieuwe Juke weer voor een aantal jaren vaste klant.
Zeer goed. Proffesioneel en duidelijk. Proefrit kunnen maken en de auto is op tijd en netjes afgeleverd.
Prima!
Super autobedrijf Betrouwbaar,deskundig en een perfecte service en onderhoud.
Alle ervaringen zijn positief. Zowel op het gebied van onderhoud en reparatie als de aanschaf van een tweedehands auto. Mijn laatst gekochte auto is perfect afgeleverd.
heel veelzijdig, garage, verkoop, schadeherstel, klachten, geboden service en bovenal persoonlijke aandacht die niet overdreven voelt
Ik heb begin dit jaar een gebruikte auto, ongezien, gekocht. Het voelde gewoon heel goed. Na 3 maanden kwamen er wat kleine klachten, naar een garage in Amsterdam gebracht en deze gaven een vernietigend rapport. Ik kon dit niet geloven en heb contact met Berenpas gezocht. Zij stuurden gelijk een chauffeur met leenauto en hebben de auto een contra-expertise gegeven. Bleef niet veel van het rapport over, de kleine klachten zijn opgelost en na een week bracht de chauffeur mijn auto weer terug. Wat een fantastische service. Helemaal omdat Amsterdam en Eibergen niet bepaald dichtbij elkaar liggen. Ik ga daar een volgende keer zeer zeker weer heen. :)
Al meer dan 20 jaar ben ik bij dit bedrijf klant.We worden altijd uitstekend geholpen op een klantvriendelijke wijze. Onlangs hebben we een nieuwe Qashqai gekocht en zijn zoals altijd weer uiterst correct en proffesioneel geholpen.We wonen niet dicht bij Eioberegen en kunnen we het gemak veel dichter in de buurt tercht bij een garage. Maar voor kwaliteit rij je graag een stukje verder.Zeer tevreden klant. Johan Damveld
Zojuist hier vorige week een \'nieuwe\' auto gekocht. Daarbij werd ik geholpen door de heer Kruidenier (directeur) zelf. Erg deskundig en zeer vriendelijk. De auto die ik heb gekocht werd super netjes afgeleverd en alles wat ik graag aangepast wilde hebben, was keurig netjes voor elkaar. Bij vragen mocht ik altijd bellen, dit heb ik dan ook gedaan en ook door de medewerkers werd ik netjes te woord gestaan. Bij het ophalen van de auto, waren alle papieren, boekjes e.d. geregeld en aanwezig. Super service. Bij het wegrijden uit de garage, kreeg ik zelfs nog een bos bloemen mee, om mij te feliciteren met mijn aankoop! Geweldig!
ik had op marktplaats een nissan primera 1.8 sport gezien bij een handelaar telefonisch contact met berenpas over die auto gehad hij heeft de tijd genomen om te kijken voor mij of het een goede auto was voor die prijs hij heeft dingen voor mij uitgezocht op rdw en nap en hij raadde het mij af zodat ik geen kat in de zak kocht ik ga echt een nissan kopen en komt zeker weten bij hun in de onderhoud zeer goede service
Goede auto gekocht bij Berenpas voor een goede prijs. Veel mee gereden in de eerste paar weken en erg tevreden mee!
Goede service. Betrouwbaar.
Mijn ervaringen met Berenpas zijn erg prettig. Het bedrijf beschikt over een goede service in de breedste zin van het woord.