Op afspraak ontvangen en begeleid naar kopje koffie en auto volgens afspraak gereed. Prima ontvangst en reparatie correct uitgevoerd.
Na elk bezoek van mijn auto aan de garage staat hij er weer van binnen en buiten weer keurig bij. Dat extraatje waardeer ik zeer. Een dikke pluim voor berenpas
Je staat bij de receptie even te kletsen en de vervanging van de ruitenwissers is klaar - terwijl je wacht. Mijn kleinzoon. Was meegekomen voor de reparatie maar gaat de volgende keer mee om beter op te letten.
Je wordt altijd serieus genomen en kunt zelfs in het weekend bij De Berenpas terecht!
altijd een goede en snelle service
Zeer positief, de gemaakte afspraken worden nagekomen, als er extra dingen gebeuren moeten dan krijg je eerst een berichtje over hoe en wat - alles in overleg - leenauto mee is ook geen probleem. Kortom: zeer fijne garage!
Toen afgelopen april mijn auto er mee op hield bleek dat het hele motorblok vervangen moest worden ben ik eerst heel goed geinformeerd wat dit allemaal ging kosten en wat er allemaal aan vervangen moest worden
Betrouwbaar en goed geregeld.
Groetjes
Onderhoud & Apk uitgevoerd!
Ze nemen altijd tijd voor je. Zijn vriendelijk en met verstand van zaken.
Ook dit jaar de APK weer laten uitvoeren bij Berenpas. Altijd erg klantvriendelijk en deskundig.
Goede service en volgens afspraak.
Klantvriendelijk en goede service
Altijd correct en heb nog noot klachten gehad over de uitvoering van reparatie , of medewerkers. Ik ben een zeer tevreden klant.
Goeie service
Professionele keuring
Al jarenlang mijn auto in onderhoud bij Garage Berenpas. Altijd goed en geen problemen!
Vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je en, indien mogelijk word je direct geholpen.
Zie boven
Wordt al jarenlang naar tevredenheid geholpen
klant vriendelijk en snel geholpen
zeer goede garage, veel kennis van zaken en niet duur.
Probleem was snel gevonden en gemaakt. Wel jammer dat er koelvloeistof en olie was bijgevuld zonder akkoord en dus ook in rekening gebracht.