Goed en fijn geholpen
Na jaren Suzuki te hebben gereden en klant te zijn geweest bij de firma Berenpas in Eibergen - overigens tot volle tevredenheid - enkele jaren geleden toch overgestapt op een ander merk als ook dealer. Toch nu weer terug op "het oude nest!" En dit voelt goed!! De hang om weer Suzuki te gaan rijden bleef, dus vandaar de terugkeer naar de firma Berenpas. Net zoals ik al gewend was hier: 'eerlijk advies, goede service en perfect en vriendelijk personeel!'
Vriendelijk, behulpzaam, service gericht, kennis van zaken, goede medewerkers en monteurs.
De ene dag besteld en de dag erna al binnen
zeer goed en vriendelijk geholpen.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat er aan de auto moet gebeuren. Dit hoor je altijd al vroeg op de dag. Ook bij het ophalen worden alle werkzaamheden nog eens netjes besproken alvorens de factuur overlegd wordt. Super, dat je de auto ook steeds gepoetst terug krijgt zonder dat daar extra voor in rekening wordt gebracht.
Goed gedaan en volgens afspraak
Geweldig! mijn auto wordt thuis opgehaald en weer terug gebracht door Jurgen, en altijd gebeld als er wat extra aan de auto moet gebeuren, + wat de prijs is van Extra werk. Hebben de auto via jullie gekocht. En ben in al de jaren dat ik de auto bij jullie in reparatie heb zeer tevreden over jullie. Mevr R. Wolters Meeusen
Radio en navigatie was uitgevallen,nadat er een update is uitgevoerd werkt deze weer uitstekend en kostenloos hersteld.
Netjes afgeleverd zoals afgesproken
Al jaren tevreden klant
Deskundig en van alle markten thuis
goede service
Vlot en vriendelijk geholpen
Goede service netjes geholpen en t probleem gemaakt.
goede service
Zeer positief
Mijn ervaring met Berenpas is absoluut lovend. Prijs is goed. Kwaliteit van de service is goed. Ik zie steeds hetzelfde personeel waardoor het vertrouwd aanvoelt. Ik kon op korte termijn een afspraak maken.
Na een prima service en snelle hulpverlening aan de pechplek op een prettige manier geholpen. Leenauto stond klaar en de volgende dag was de reparatie prima verholpen.
Mijn auto voor onderhoud en APK naar Berenpas gebracht. Ik werd zeer goed geholpen. De auto de avond tevoren gebracht zodat deze de volgende dag al kon worden onderhouden. Na het onderhoud de auto opgehaald. Er werd precies verteld wat ze gedaan hadden en wat nog aandachtspunten waren. Afspraak maken kan heel makkelijk via de telefoon (via de website werkt niet altijd). Heel vriendelijk personeel.
Alles volgens afspraak,en goede communicatie.
Uitstekend,
Zeer professioneel personeel Goede service
Ik waardeer het overleg over extra reparaties aan de auto. En bij aflevering toelichting en gewassen auto. Prima!
gewoon goed geholpen berenpas is een aanrader