Leuk en vriendelijk. Omdat ik van \"ver\" moest komen veel telefonisch contact gehad wat overigens goed verliep. Auto stond keurig klaar voor de proefrit. Korte lijnen, no nonsens, afspraken gemaakt en de auto gekocht, reis terug naar huis goed verlopen, lijkt goede keuze maar te kort ( 6 dgn ) in bezit voor verdere beoordeling betreft de auto.
Vriendelijke verkopers die gaan voor kwaliteit.
Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik heb er pas een mooie occasion gekocht waar ik erg tevreden over ben.
Seat leon 1.4TSI gekocht. Super afgeleverd en na een proefrit werden alle kleine dingetjes verholpen. Altijd vriendelijk en een prima prijs/kwaliteit verhouding!
Top behandeld.
prima service. klantvriendelijk.
Tevreden. Kon de auto gelijk meenemen.
Goed en vriendelijk te woord gestaan door Arno.ik ging voor een occasion die het toch niet geworden is, maar er stond nog een auto die mij beviel proefrit was geen probleem. Uiteindelijk is die het ook geworden. We waren er snel uit. Enige minpuntje was bij de afhaaldag dat de benzinetank niet volgens het afleveringspakket voor de helft gevuld was, maar dat had ik pas na 20 km in de gaten, geen reden om om te draaien daar de mankementen die gedaan moesten worden naar volle tevredenheid gedaan waren. Ik beveel dit bedrijf dan ook aan.
Mooi pand met vele gebruikte auto\'s in een mooie prijsklasse. Eigenaar is enthousiast en zet zich volledig in. De gebruikte auto die wij kochten zag er heel mooi uit. Hoop dat we nog vele jaren plezier hebben van deze auto en wellicht kopen we de volgende ook weer bij Arno van Bergen.
Nieuwe auto gekocht! Mooie showroom en zeer mooie occasions! Prima ontvangst door A van Bergen zelf! Zeker een aanrader om eens te kijken voor een andere auto!
de zaken net en correct afgewerkt
In het kopje \'over ons\' staat dat autobedrijf Arno van Bergen bekent staat om de persoonlijke en directe benadering, gemak, zekerheid en gastvrijheid. Dit kan ik alleen maar beamen. Vooral de persoonlijke, vriendelijke en rustige benadering vond ik prettig. Ze weten waarover ze praten. Kom graag een volgende keer terug!
Super service! Versleten rubbers in de ophanging. Kort na de garantieperiode pas gemerkt maar dit probleem was daarvoor natuurlijk ook al aanwezig. Autobedrijf van Bergen gebeld, die heeft het alsnog volledig hersteld. Top geregeld!
Er staan alleen maar hele nette auto \'s in hun showroom, ze lijken wel als nieuw ! De kwaliteit en betrouwbaarheid straalt er vanaf. Erg vriendelijke verkopers die absoluut niet opdringen. Echt een aanrader !!
Zeer goede advisering, prettig contact, geen drammerige verkopers. Goede en betrouwbare service.
Ik heb hier 2 maanden geleden een Seat Ibiza 1.4 gekocht uit 2010. Helaas had deze auto mankementjes maar deze hadden voor de koop geconstateerd. Het autobedrijf heeft er voor gezorgd dat de auto prima in orde was. Echter heb ik nog 3x te maken gehad met mankementjes. Dit hebben ze keurig met een uitstekende service opgelost. Ik had wel 3 maanden garantie bij de auto maar desondanks moet ik zeggen dat het Autobedrijf Arno van Bergen een super service levert! Op de dag dat ik belde met het probleem werd het wanneer het kon nog opgelost ik kon in ieder geval de auto brengen en kreeg keurig een leen auto mee! Nee qua service absoluut geen klachten! Alleen maar pluspunten. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en hebben ze een mooi assortiment occasions.
Ongeveer 2 maanden geleden een keurige auto aangeschaft bij Arno van Bergen. Een nette en betrouwbare partij. Telefonische zeer netjes te woord gestaan. De auto werd conform afspraak met een nette servicebeurt afgeleverd, binnen 3 dagen kon ik de auto ophalen. En omdat ik met het ov naar Boxmeer kwam werd ik zelfs nog opgehaald op het station. Binnen de garantie periode nog een klein issue gehad met de auto. Met 1 telefoontje kon ik de auto laten repareren bij mijn eigen garage en werd dit keurig afgehandeld binnen de garantie. Kortom een zeer nette en betrouwbare partij om bij terug te komen.
Lionstraat 11 a
5831AL Boxmeer