in afwachting. ze zijn nu met mijn auto bezig. de service is in ieder geval goed
De vriendelijkheid en de bereidheid om te helpen valt als eerste al op. Het beantwoorden van vragen gebeurt op een goode, zorgvuldige en professionele wijze. het vertrouwen dat mijn auto goed gecontroleerd wordt is steeds gebleken.
Ik ben zeer tevreden over de reparatie en de afwikkeling hiervan. Ga zo door
Mijn auto(s) worden goed onderhouden binnen Autoschade bergeijk. Ik krijg goed advies, er wordt snel geholpen. Ik vind het super.
Erg goed en klantvriendelijk
Gewoon een toptent!
ik had schade aan mijn auto.deze is op zeer bekwame wijze gerepareerd.wat ook fijn is dat men mag betalen als de verzekering heeft uitbetaalt.
Super garage, heel vriendelijk! Hier word je altijd goed geholpen en denken ze mee met de klant. Ook de prijzen zijn goed.
Alles goed geregeld
Fijne service. Snel en goed actie ondernomen. Erg fijn dat er een leenauto aanwezig was.
In 1 woord uitstekend ! Zeer vriendelijk en deskundig !
klantvriendelijk en zeer deskundig
Den Belleman 5