Autoschade Bergeyk is een bedrijf waar u goede af spraken maken en zij ook doen wat u vraagt
Goede service maken altijd tijd als het kan!
Luisterend oor , vriendelijk , je auto wordt perfect afgeleverd.
Prima geholpen met een schade geval.
Vriendellijk, behulpzaam personeel. Denken mee.
geen onzin bedrijf en afspraak is afspraak de medewerkers staan altijd voor je klaar en altijd vriendelijk
Snelle en goede service en heel fijn om te beschikken over een leenauto gedurende de reparatie!
wij hebben heel goede ervaringen met het bedrijf.alles word netjes gemaakt en afgehandeld.
Je wordtn snel en vakkundig geholpen.
Altijd erg goede service, vriendelijke mensen, leenauto en meestal krijg je je auto ook nog gepoetst terug en bij schade wordt er met je meegedacht om e.e.a. zo goed mogelijk te regelen
Zo als gewoonlijk, altijd even goed.
Dit bedrijf geeft een goede service en denkt altijd met de klant mee. Kom hier nu al meer dan 12 jaar en anders zou ik wel op een ander gaan.
Zeer klantvriendelijk en snelle service
Hele vriendelijke en goede service!
Geeft nooit problemen. Afspraken worden nagekomen.
Goede en snelle service
Kennis van zaken, fijne dienstverlening en vriendelijkheid
Vlotte, ongecompliceerde behandeling. Zakelijk en vriendelijk tegelijk. Achteraf op gespecificeerde rekening betalen schept vertrouwen.
Den Belleman 5
5571NR Bergeijk