Dit was mijn eerste bezoek aan Autoschade Bergeijk, op aanraden van mijn zoon en schoondochter. Maar goed bevallen.
Mijn ervaring was uitstekend ik ben goed geholpen en zou het iedereen aan raden.
uit stekend komen afspraken keurig na
De service is heel goed en men probeert mee te denken om een probleem samen op te lossen. Ben al jaren een tevreden klant en vind de persoonlijke benadering heel fijn. Geeft vertrouwen. Je merkt wel dat het steeds drukker wordt vanwege de goede serviceverlening en mond-op-mond reclame. Eigenlijk zou ik bij wijze van spreken een aantal negatieve recensies moeten indienen ..................... echter dat verdienen Toon en zijn Mannen niet. Ze werken hard om de goede naam hoog te houden.
Wij worden altijd vriendelijk geholpen en ideaal is de altijd beschikbare leen auto.
kan niet beter
Persoonlijk, goed advies, uitstekende prijs/kwaliteit.
Vriendelijke en vakkundige mensen waarbij je snel en goed geholpen wordt
vriendelijk en goede service
Goede service, correcte afhandeling
Super goed!
Top garage!
Goede ervaring. Staan altijd direct klaar en lossen evt problemen snel en vakkundig op.
Uitstekende service, vriendelijk en flexibel
Heel goed. je wordt deskundig geholpen en afspraken worden nagekomen.
Den Belleman 5
5571NR Bergeijk