Leuke medewerking

Als verrassing Auto bij Bergwerff gekocht voor mijn wederhelft. Sander van de afdeling verkoop heeft meegedacht in het thuis afleveren van de Mini Clubman om de verrassing compleet te maken voor mijn weeerhelft die tot het laatste van niets af wist

wij zijn goed en netjes geholpen

bij de aflevering zag alles er netjes uit. en er zaten ook nog nieuwe banden op hele goede service

Nette aflevering, had wel een attentie verwacht bij dit bedrijf bij het ophalen

Niet verwacht dat de auto zo 'kaal' opgeleverd zou worden

Fijn, vriendelijk en doortastend

Net weggereden met een vrijwel nieuwe IX3, goede uitleg gekregen en snelle professionele afhandeling. Erg fijn!

Top..

Auto werd perfect afgeleverd.. Zeer goede service, vandaag nog even langs geweest voor wat gratis geleverde ruitenwissers. Kan Bergwerff echt aanbevelen. Wederom ontvangst was goed nog even naar de auto kijken. Een woord top..

Topbedrijf dus een aanrader...

Klopt van A tot Z, werkelijk prachtige voorraad (voor de liefhebber van BMW de moeite waard om er eens te gaan kijken) met zeer scherpe prijzen, zeer deskundige verkoper (Sander), transparante wijze van komen tot een aanbod, prima inruilprijs van mijn huidige auto en uiteindelijk een prima aflevering waarbij extra werk op mijn verzoek keurig en precies volgens afspraak werd uitgevoerd. Kortom; een aanrader, ik kom zeker terug!

BMW X5, 40I 2021

Thanks a lot We arrived on a Saturday from Lithuania, we were met, shown a car, we did a test, a very friendly director. Thanks again. Veri, veri nice ....

topgarantie

nette afhandeling storing vanwege garantie

Prima service, ik kon er op wachten

Op tijd, ruitensproeier vloeistof bijgevuld als service

Fantastische verkoper Sander

Sander hoort de wens van de klant en probeert daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Altijd bereikbaar en een hele fijne verkoper.

Welkom

Een bedrijf met klasse. Zo behandelen zij je ook.

SNELLE OPSPORING VAN HET PROBLEEM

Probleem snel gevonden en opgelost, daarna weer vrolijk op reis

Super tevreden!

Hartelijk dank voor jullie snelle hulp! Groeten van fam. Suanet

Onderweg in het weekend indicatie lekke band. Bergwerff heeft ons op zaterdag geholpen met vervangend vervoer en maandag auto gemaakt. Geweldige service!

Heel goed

Zeer goed en kundig personeel werkplaats Wordt altijd snel en goed geholpen

bedroevend

Wij hebben onze auto 2 jaar geleden bij jullie gekocht, tot op heden nooit iets gehad. Wij hadden het gevoel dat we een stel zeurpieten waren, maar wij hebben één auto, die we ruim 4 weken kwijt waren, omdat de fa. Bergwerff door vakantie geen personeel had. Dit kan gebeuren, maar het kan dan niet zo zijn, dat een klant zonder vervoer komt te zitten, of heel veel geld kwijt is aan een huurauto. Wij hebben dergelijke situatie nooit eerder ervaren ook niet bij andere garages/automerken. Dan is het plegen van een telefoontje bijna erger als bellen met bv de belastingdienst. Het lijkt of en 500 mensen werken. terwijl men, als men zou willen, elkaar kan aanspreken zonder op te staan van de werkplek. Het terug bellen was eveneens een aanfluiting. Men wist nooit waarom het ging, telkens moest alles weer herhaald worden. Nu vermoeden wij dat de storing die wij hadden niet dagelijks voorkomt bij uw bedrijf. dit gaf veel irritatie helaas. Nee de fa. Bergwerff staat niet op nummer 1 bij ons.

uitstekende service van koop tot aflevering.

Eerlijke mensen die vertellen in welke staat je de auto koopt. Ik heb de auto ongezien gekocht. En deze is daarna 250 km verderop keurig afgeleverd. Dan blijkt dat alles klopt!! Fijn is dat anno 2022.

Goede service, recht toe.. recht aan!

Ontzettend goed geholpen door Sander. Meneer nam de tijd voor mij wanneer ik interesse had evenals wanneer de auto aangekocht was. Duidelijke uitleg van de auto en is bereikbaar voor vragen. Super ervaring. Tot over een paar jaar. Met vriendelijke groet, Thomas Vugts Restaurant Mász

al jaren trouwe client, niets dan lof.

al jaren trouwe client, niets dan lof.

Goede persoonlijk service

Fijn familiebedrijf met goede persoonlijke service en nette uitvoering van het autoonderhoud

Erg betrokken en kundige dealer.

Ik kom hier al meer dan 20 jaar en dat is niet voor niks. Eén aandachtspuntje zou zijn dat (omdat ze veel 'young-timers' verkopen) voor klanten met een minder dikke portemonnee of die niet in een lease auto rijden, een aangepast reparatie- cq montage-plan in het leven wordt roepen. Daarmee bedoel ik dat ik bijv. geen behoefte heb aan (en mijn oudere BMW ook niet) die mega dure smeerolie of voor de hoofdprijs bijgevulde ruitensproeier vloeistof. Voor de rest dus een prima bedrijf met ook een meedenkende en vriendelijke balie.

Zeer goede communicatie, fijn bedrijf om je auto te brengen.

Gewoon bellen afspraak maken, no nonsens. Alles werd netjes overlegd. Blijft zeker mijn BMW dealer.

Tevreden over uitvoering

Strip is vervangen ipv spuiten en dat is prima. V.w.b. de airco is alles gemeten en zijn er geen bijzonderheden. Toch ervaar ik het anders maar om die weg te nemen is het voorstel om een twee uur durende meting te doen. Maar wanneer, daar is verder niet meer over gecommuniceerd.

Prettig en goed contact, na aankoop en onderhoud van de auto.

Jaren geleden een afspraak om naar een gebruikte BMW Z3 bouwjaar 2002 te kijken, bij aankomst stond de auto en verkoper klaar om ons te ontvangen keurig alles besproken en het was lekker weer en kregen advies om maar even een blokje rijden, daarna hebben verder e.e.a. besproken en de auto gekocht. De auto is altijd na de koop in onderhoud geweest bij Bergwerff ondanks er door mij wel ca. 45 minuten moet worden gereden. Vooraf werd er een afspraak gemaakt van tijdstip aankomst, na aankomst werd ik altijd keurig ontvangen met een koopje koffie en de monteur stond klaar om het onderhoud of reparatie uit te voeren. Ook kon ik tijdens de werkzaamheden kon ik vragen stellen en deze werden door de monteur keurig en duidelijk uitgelegd. Auto gekocht 2010 en heeft nu 2022 de 100.000 km overschreden en rijd nog perfect en is nog in zeer goede staat.

Postbus 359

4200AJ Gorinchem