Ging snel,

Krijg koffie bij het wachten, ging snel.. klantervararing was goed. Niets te klagen. Anders BMW dealer in Bilthoven was 3x niks. Daar had ik problemen mee. Ze vertelden me dat ze me een gratis vervangende auto had als ik bij hen apk deed. Later kreeg ik bericht dat ze het niet afkrijgen en een dag langer nog hadden. Kortom de kosten waar ik alsnog voor moest betalen hadden ze gefactureerd en opgestuurd en ik bellen dat dit niet was afgesproken. De aanpassing zouden ze sturen en ik zou betalen. Ik kreeg niets. Later kreeg ik een betalingsherinnering. Ik heb bellen.. vragen waar ze mee bezig zijn.. bij hen was dus klantervararing 3x niets.. Daarom zocht ik jullie op. En ben blij dat ik het deed. Jullie hebben geen neus in de lucht. Jullie luisteren en helpen. Zelfs even de tijd genomen om naar de storing te kijken.

Bergwerff, altijd weer goed geregeld

Ik kom al jaren voor onderhoud en onderdelen bij Bergwerff, maar heb nu voor het eerst ook de auto hier gekocht. Eigenlijk al jaren een goed en vertrouwd adres.

Resultaatgerichte service

Andere dealer in Rotterdam kreeg na 4 service afspraken de kraak niet uit het dak van mijn nieuwe 3 serie. Bergwerff fixed het in één afspraak. Echt top!

zeer goed en eerlijke

zeer goed

Echt Rotterdam's doe maar normaal ! Wel zeer goed bevallen.

De communicatie tussen mij en de verkoper (Sander) verliep zeer goed zowel digitaal als fysiek. Het gehele verkoopproces en de uiteindelijke aflevering (inclusief uitleg over de functies van de auto) is zeer goed verlopen. Ook vriendelijk personeel aan de balie.

Vriendelijke klantbenadering, deskundig en betrouwbaar.

Bijzonder aangename eerste verkoop gesprekken met Dick bergwerff. Deze ondernemer snapt hoe hij klanten aan zich weet te binden . Vriendelijkheid gekoppeld aan optimistische en humorvolle klantbenadering geven direct een betrouwbaar gevoel. Hier schaf je graag een bijna nieuw voertuig aan en vermoed je jarenlang rijplezier en service. Kortom we rijden voor deze ondernemer graag een stukje om!

Bergwerff klantvriendelijk & Betrouwbaar!!

Al jaren vaste klant en nog steeds naar volle tevredenheid !!

Goede en uitgebreide voorlichting bij aanschaf, goede inruilprijs

Goede , uitgebreide voorlichting. Goede inruilprijs. Fijne manier van zaken doen,

Vriendelijke, snelle en correcte afhandeling

Vriendelijke, snelle en correcte afhandeling van de verkoop van de auto van mijn schoonvader.

Duidelijk

Vriendelijke sfeer met duidelijke kosten informatie vooraf. Spoed oplossingen worden mogelijk gemaakt.

uiterst tevreden geholpen

Ik ben uiterst tevreden geholpen door Dick Bergwerff en zeer content met mijn Bergwerff BMW.

top bedrijf ,ongelooflijke auto voorraad.

altijd prima

zoals altijd wordt je prima geholpen;

prettig en correct

netjes te woord gestaan en keurig opgelost wat gevraagd is

Uitstekend familie bedrijf met oog voor haar klant

4,5 jaar geleden bedrijfmatige BMW 5 serie gekocht bij Bergwerff. Gezien afstand was onderhoud en reparatie bij Bergwerff geen opties. Onderhoud reparatie en vervangen van banden bij plaatselijke BMW dealer. Bij een onderhoudsbeurt bleek dat rechterkoplamp unit vervangen moest worden. Coulanceregeling aangevraagd bij dealer waar alle tussentijds onderhoud wordt verricht en BMW Nederland. Beiden geen reactie. Één telefoontje naar Bergwerff direct coulanceregeling voorstel en datum geprikt voor vervanging koplamp unit. Als je maar lang gewoon blijft wordt je vanzelf bijzonder. Bedankt Jim Mendes Netbewoond

Alles volgens planning

Na een heel lang offerte traject voor een nieuwe trekhaak, vanwege Corona geheel aan mijn zijde te wijten, kwam ik er na een jaar op terug. Prijs bleef gelijk en onderdelen werden besteld. De afspraak verliep tegen mijn verwachting in geheel volgens planning. Ik werd nog gebeld of er ook onderhoud moest worden uitgevoerd, maar ik heb een onderhoudscontract bij een andere dealer. De trekhaak was super netjes gemonteerd en ik ben geen afspraken zonder tegenvallers gewend… Kortom ik ben blij dat ik er voor gekozen heb de trekhaak niet door mijn eigen dealer te laten installeren.

Servicepakket geadviseerd

Super service en snelle afhandeling van de aan en verkoop

Hele goede ervaring , fijne service en ik werd ook goed geholpen toen ik hulp nodig had paar weken na de aankoop. Erg fijn geregeld.

Very good and reliable service

Everything as expected, on time and I was even able to wait and to make a test drive till the service was completed.

Welkom

Als ik hier kom voel ik me welkom

Ben erg blij met bergwerff. Voel me als klant gewaardeerd en de service is top!

Goed geholpen

Garantieklus aan mijn auto , snel opgelost

Zeer netjes geholpen

Keurig netjes geholpen, en volgens afspraak.

Uitstekend.

Goede communicatie en prima service!

Keurige leen auto en dito regeling. Goede communicatie en advisering. Auto wordt weer perfect afgeleverd.

Postbus 359

4200AJ Gorinchem