Gewoon goed en professioneel

Precies wat je verwacht.

Perfecte service!!

Perfecte service en goede communicatie!!

Keurig netjes behandeld.

Vlot en keurig behandeld

Snelle en adequate hulp.

Snelle en goede service.

Ik geef Bergwerff altijd een 10-

De - is vanwege de koffiekwaliteit, de rest is 10 ;-)

Uitstekende snelle service met prima personeel

Je wordt snel en goed geholpen Zeer ruim aanbod van speciale modellen

wederom top geregeld

dit is onze 2e auto bij Bergwerff, echt heel fijn geregeld, dit is wat je wilt als klant. bedankt!!

Eerste indruk was goed en het gevoel na de aankoop nu ook.

Ervaring van mijn kant is nog maar kort en die voelt goed. Hoop natuurlijk dat dat ook zo blijft, daar doen jullie ook alles aan. De uitstraling van het merk BMW is overduidelijk en vertrouwd. Er werd ruim de tijd genomen om alles van de 5-serie goed uit te leggen. De eerste kilometers van Gorinchem naar Oosterbeek zijn heel goed bevallen.

Mooie auto, prettige dienstverlening

Door Sander ben ik uitstekend en zeer vriendelijk geholpen tijdens de aankoop van een MINI occassion. De auto verkeert in goede staat en Sander was erg transparant over de herkomst en het onderhoud. Een aantal lichte optische beschadigingen heeft hij zonder enige discussie laten wegwerken voor aflevering. De komende maanden gaat blijken of de auto net zo goed is van binnen als van buiten… maar Bergwerff heeft in ieder geval het vertrouwen gewekt dat er dan op de garantie vertrouwd kan worden.

Zeer goede ervaring.

Ben zeer tevreden netjes geholpen vriendelijk en met afleveren goede uitleg.

Dick heeft wederom goed en vlot een prima auto verkocht

Na een uitgebreide proefrit was de verkoop snel rond. Het vervolg hierop met een duidelijke en zorgvuldige aflevering van de nieuwe auto.

zeer prettig.

prima service en prettig contact!

Onderhoud prima

Wachttijd erg lang voor banden wisselen. Oude personeel en nieuwe meisje achter de balie super aardig! De sfeer is niet meer zo als 2 jaar geleden goedemiddag zeggen is erg moeilijk door nieuwe werknemers !

Altijd fantastisch!

Goede, snelle service.

matig

weinig oog voor een klant die dit al 55 jaar is ,waarschijnlijk veroorzaakt door 2 nieuwe figuren die de moeite niet nemen zich voor te stellen arrogantie ten top.! Gaat blijkbaar nog te goed met import van duitse bmw geen oog meer voor de klant!

51 jaar klant

Wat jammer dat het door de nieuwe “ directie” het persoonlijke totaal weg. Niet iedereen rijdt in een 7 serie.

Helaas auto.niet gewassen.

De auto is bij jullie in onderhoud. Heb gevraagd deze te wassen. Dit is niet gebeurd

Top service

Vorig jaar onze eerste auto hier gekocht en toen waren we al zeer te spreken over Bergwerff. Geen moment getwijfeld en vorige week weer een auto bij hen ingeruild en gekocht. Goede service, vakkennis, vriendelijkheid en vertrouwen!!

Algemeen

Het lijkt er op, dat ik steeds meer redenen hoor, waarom iets niet kan, het lijkt mij beter dat ik als klant te horen krijgt waarom iets wel kan. Alles moet volgens planning, en helaas zijn stukken aan de auto niet te plannen. Als ik als klant (voor een oude auto) geen dure kosten wil maken, en ik vraag naar een Imitatie, of een goedkoper alternatief, is dat meestal niet mogelijk, en krijg ik allerhande verhalen te horen, waarom het niet mogelijk is... Verder vind ik de keuze van aanbeveling te zwart wit, Iets tussen ja en nee lijkt me wel passend, echter deze keuze is er niet. Omdat er geen tussen keuze is, en ik wel verplicht bent iets in te vullen, vul ik "nee" in. Ook ben ik bereid dit persoonlijk te komen motiveren.

Slechte communicatie en aflevering ook niet goed.

Vergeten navigatie te updaten trage tot geen communicatie. Auto zeer slecht gepoetst tot 2x toe. Raamlijsten gewrapt voor €450 en echt bizar slecht ook de 2e keer. Scheur in leren bekleding achterbank en geen reactie meer gehad. 1e en laatste keer dat dit ik hier een auto koop.

Auto door anwb naar garage gesleept, diagnose en offerte kon de volgende dag gemaakt worden. Door Ronald naar huis gebracht (Woudrichem). Echt superfijn dat ik niet-verplichte bus hoefde te pakken.

Gewoon goed

Al jaren een prettig bedrijf

Uitstekende service!

Een prettige ervaring bij de periodieke onderhoudsbeurten en uitmuntend bij storingen. Nogmaals bedankt!

Goede communicatie, snelle en nette afhandeling

Probleem ontdekt bij regulier bezoek, er werd direct een heldere en nette offerte opgesteld, onderdelen moesten besteld worden maar waren sneller binnen dan verwacht. Auto was daarmee eerder klaar dan verwacht en rondom blinkend afgeleverd, dikke pluim!

Prima geholpen

nette factuur en gratis leenfiets en auto gewassen

Postbus 359

4200AJ Gorinchem