Uitstekende ervaring

Wij hebben uitstekende ervaringen met Bergwerff, vriendelijk en behulpzaam. Ook ‘to the point’ en no-nonsense. Afspraken worden nagekomen. Mooie speciale auto’s in het assortiment. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

Doen wat ze afspreken!

Elke keer weer worden afspraken nagekomen en werkzaamheden proffesioneel uitgevoerd.

Goede klanten service.

Goede klanten service.

Buitengewoon goed!

Ik kom al enige tijd bij Bergwerf en ben telkens verrast door het leuke en gevarieerde aanbod. Daarnaast een uitstekende service in de werkplaats dus wat mij betreft een echte aanrader.

Gewoon correct zoals het hoort.

Gewoon correct zoals het hoort.

Geweldige service en vriendelijke medewerkers

Kom er nu een jaar of 4, en soms wat lastig afspraak voor langere termijn te plannen aangezien ik binnenvaaretschipper ben. Hier word goed rekening mee gehouden en vaak is het mogelijk om "even tussendoor" geholpen te worden. Topservice! Heel vriendelijk personeel

Zeer tevreden.

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd. Werd ook nog gewezen op een mogelijkheid om in de toekomst te kunnen besparen op onderhoud middels een actie van BMW.

Service was prima

Routinekarweitje dat naar behoren werd afgeleverd.

Vriendelijk en professioneel; Afspraak is afspraak

Prettige mensen, mooie auto's en de juiste service. Wat wil je nog meer?

Positief

Correcte behandeling. Leveren goed werk.Prettig personeel.

Service

Staan altijd voor je klaar Service die je kan verwachten

Zeer tevreden over de gemaakte afspraken

Was het altijd maar zo goed !!!!

Fantastische aflevering van mijn BMW 5-serie. Alles volgens afspraak. Top gedaan Bergwerff. Wil graag Sander extra benoemen. Heb al heel veel autoverkopers meegemaakt in het verleden, maar Sander verdient een beker. Nogmaals dank

Sander is zeer correct en weet veel

Ontzettend blij met geleverde x4 m40i. Dick bedankt !

Fijn bedrijf

Deskundig en vriendelijk geholpen; op een prettige manier zaken gedaan; alles volgens afspraak geregeld.

Heel prettig geholpen

We zijn heel prettig geholpen door Dick Bergwerff. Het maken van een afspraak ging heel gemakkelijk en we voelden ons welkom als klant.

Ik heb een zeer goed gevoel bij de manier waarop er bij de verkoop wordt gewerkt.

Ik had alleen ervaring met BMW Tilburg. Daar is de houding erg formeel. Dit in tegenstelling bij Bergwerff. We zijn erg goed ontvangen door Sander, hij heeft ons goed geïnformeerd. Het is de eerste keer dat ik een BMW Young timer heb gekocht. En de aflevering was uitmuntend.

Mega fijne, relaxte, kundige door passie gedreven service

Zoals hierboven staat, hele vriendelijke fijne sfeer gecreëerd door de verkoopadviseur ( zelfs als vrouw voel je je serieus genomen). Je merkt ook het plezier en passie van de verkoopadviseur. Dus perfect

Zijn altijd correct en vlot.

Het is een no nonsens dealer die zijn werk erg goed doet. De mensen zijn daar vriendelijk en weten waarover ze het hebben. Uitstekende service wordt er geboden!

Professioneel en terzake deskundig

Prachtig aanbod van jong gebruikte bmw’s Goede faire inruilprijs geboden,waarna de aankoop snel rond was. Gegeven deze positieve ervaring ben ik van een goede aftersales overtuigd. Blijf hier ook zeker voor het onderhoud.

Bijnatotaal goed

Probleem stoel is niet op te lossen helaas

Goed en degelijk

Snelle service en vriendelijke mensen

Onder het genot van een kopje koffie heb ik kunnen wachten op het verversen van de remvloeistof. Vriendelijke ontvangst.

Goed!

Goed!